Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya XCell-Center'de kök hücre nakli oldum. Tecrübelerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
defne gerçektende allah senden razı olsun google a defnex c6 yazarak bu konuya direk girip yeni mesajlarını 4 gözle bekliyorum. allah hepimizin şifasını nasip eylesin. Sabır+Azim in açamayacağı kapı yoktur.

Bugün kuzenimin 9. günü oldu. Sinirleri baya bozuk. Fakat uykusunu almaya başladıkça dahada düzeliyor. C6 da haarı var. Denize balıklama atlayıp kuma kafasını çarparak C6 kemiğini kırdı. Tabi sadece onunla kalmadı bir altındaki 7 kemiğinide zedeledi. Şuan kollarını hareket ettirebiliyor. His olmaya bölgeleri parmakları(fakat parmaklarında karıncalanma var. Kolunun arkasından dirsek aşağısına ellerine kadar inen bölgede de uyuşukluk var. Bunun yanında göğüs altından başlayarak tüm vucuda kadar his almıyor. omuz ve kollarının hareketinde herhangi bi promlem yok. Fakat güç kaybı var...

Fizik tedavi ve gayreti ile birlikte parmaklarına güç verebilecekmidir???

Şuan henüz fizik tedaviye başlanmadı fakat günde 1 saat tüm vucuduna masaj yapıyorum. Geceleri ateşleniyor. Uyuyamıyor. İleride büyük abdestini hissedebileceğini söylüyorlar.

Allah buradaki herkesi şifasını nasip eylesin. İnşallah en yakın zamanda tam olarak tıpta çözülerek hepiniz yürüyebileceksiniz.

Hepinize Saygılar Sevgiler Diliyorum!!!
Bıkmak usanmak yok arkadaşlar bir gece kalktığınızda bacaklarınız koparcasına ağrıyacak ve işte o zaman mutluluktan ağlayacaksınız...Hepinizi çok çokk öpüyorum. Sağlıklı mutlu yaşamlar diliyorum!!!

hersey_66 nickli arkadaşım,tıpla ilgili bilgin ne kadar bilmiyorum ama iyice araştırmadan lütfen kafa bulandırmayın,alınan hücre ayrıştıktan 48 saat sonra veriliyo bir hafta değil,
ayrıca siz tedavi aşamasına geçince farklı bişeymi yapılacak sanıyorsunuz,bence bu kök hücre tedavisini iyice araştır öğren ,oku sonra tartışalım,benim daha önceki açıklamalarımıda oku istersen

[FONT=Verdana]mrh. benim nişanlım polio sekelli.kendisi doktor.bundan 3 ay önce x cell centere gitti.önce tereddüt ettik herkes gibi.kafamızda birçok acaba vardı.nişanlımda yerinden öğrenmeye gitti.gayet olumlu döndü.yaptırmadı çünkü birkaç şey kafamıza takıldı.birincisi yaş.kendisi 28 yaşında kaslarda atrofi olmuş olabilir diye düşündük ama kaslarada yapılabildiğini öğrendik.ikincisi ise bizi durduran ve birazdaha düşünmeye sevkeden şey ise tümör oluşturabilme riski.ama biliyoruzki buda henüz kanıtlanmadı.şuan düşünüyoruz.herkes hakkında hayırlısı inş.[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

MUM Evet hakkımızda hayırlısı ne ıse allah onu nasıp etsın.Zaten turkıyede kök hucre naklını yanı omurılık felclısını yurutugunu idaa edenler neden bılım ıle zıt dusuyorlar sanırım.sızın dusuncenız gercekten var oldugu ıcın.vb vb.

bu başlığa olumsuz ne yazılırsa yazılsın artık kulak tıkıyorum.önceden çok üzülmüştüm.. uzun zaman önce bu kararı aldım...şimdi gayet huzurluyum:)

Defnex niye boyle yorumluyorsun bu olay anlamiyorum? Sen basindan gecen bir olayi anlatiyorsun bizde bu konu ile ilgili yorumlarimizi seninle paylasiyoruz, Eger kulaklarini tikayacaksan biz neden yaziyoruz sana?

Karar vermen ok destekliyoruz

Operasyonu yaptirman ok destekliyoruz.

Ama gel gelelim sonuclara su ana kadar bir kelime olumlu yazi yazmamissin buda bizi ister istemez farkli fikir yorum ve sorulara yoneltiyor, Su ana kadar karsit fikirlere sahip olanlar hakli durumda, ama hep soyluyorum umarim sen hakli cikarsin bizde HAKSIZ.

Ha yazdiklarimiza kulaklarini tikayacaksan yazmayalim artik.

münir bey, o sizin bileceğiniz şey...ister yaz ister yazma...sinirlerimin bozulmasına ve üzülmeme asla izin vermiycem...
olumlu yazı yazmam zamanı gelince-gelirse olcak..kafama göre yazamam..olmayan bişeyi uyduramam.yazdıklarımı dikkatli okusaydınız bu cümleyi kurmazdınız...şuan bu yorumuma karşı olumsuz yazarsanız cevap vermiycem bilesiniz..

:d ya biz neden böleyiz be aylar önceside çine kök hücre için giden bi arkadaşımızı taşladık böle :)))) .bu eleştri dozunu ayarlayamıoz sanırım.hüllü FA lı bende FA lıyım.o ay sonu gıdıo ama beni kabul etmediler :) neden bunu biilen varmı.çok bilmiş arkadaşlardan cvp bekliom

bu site halkından çoğu kişi beni kök hücre oldum diye önce övdü-tebrik etti,sonra yerdi....:)

münir bey, o sizin bileceğiniz şey...ister yaz ister yazma...sinirlerimin bozulmasına ve üzülmeme asla izin vermiycem...
olumlu yazı yazmam zamanı gelince-gelirse olcak..kafama göre yazamam..olmayan bişeyi uyduramam.yazdıklarımı dikkatli okusaydınız bu cümleyi kurmazdınız...şuan bu yorumuma karşı olumsuz yazarsanız cevap vermiycem bilesiniz..

Oyle bir yorum yaziyorsunki bu X-CELL olayina inanmayanlarin hepsi sana gicik, seni uzmeye ve aglatmaya calisan, operasyonun basarisiz gecmesini dileyen, senin harcadigin parayi WC ye atilmis gibi goren insanlar oldugu imajini yaratiyorsun.

Yazdiklarini dikkatlice okudum, ben ve soru soran tum arakdaslar senin verdigin invalisyon ( iyilesme) sureci tarihlerine gore soru sormus ve kanimca sormayada devam edecek. Sen cevap vermiyorsan ki anladigim kadariyla sonuc olmadigi icin veremiyorsun, bu seni icten ice yiyor bitiriyor, bu sadece seni degil bizide uzer.

----------

bu site halkından çoğu kişi beni kök hücre oldum diye önce övdü-tebrik etti,sonra yerdi....:)

Bir insan ameliyat oldu diye ovulmez en azindan ben ovmem, ve yine bir insanin operasyonu sonucuna gore kimse kimseyi yermemeli.

Sana sonuc soruyorlar sende cevap veremeyince kiziyorsun, sorulan sorulari sana kinayeli sekilde sorulmus gibi algiliyorsun, herkesin merak ettigi sey senin iyilesme surecin.

Bu arada bosuna kimse ispatlanmamis bir calismanin avukatligini yapmasin, X-cell den nakdi yada ayni yardim almiyorsaniz tabi. (Bu cumle sana degil defnex, ustune alinma)

KÖK

BND OLDUM 4Ay OLDU ALMNyADA AMA SONUÇ yOK ĞALeN BNİM T7 SeVİyeM De BAKALıM NOLUCAK BKLİyORUM MRAKLA BNDe ARKADAşLAR

ilk öncelikle münir beyin açıklaması çok net olmuş ve herşeyi bir noktada anlatmış gerçekten tebrik ediyorum sizi bu açıklayıcı açıklama için

hüllü arkadaşım seni üzmek istemiyorum beni yanlış anlama lütfen hücrenin sana 48 saat sonra veya 1 hafta sonra nakledilmesi önemli degil bilim herzaman kanıtla konuşur kanıtı yoksa o bilim olmaz teori olur.benim anlatmak istedigim sende olan hücreyi kandan ayrıştırıp tekrar sana enjekte ediyorlar bunun için senden büyük paralar alıyorlar bu adil değil kök hücrede yanıt 1 ay gibi kısa bir zamanda alına biliyor eger alınamazsa tedavi başarısız olur birde şunu ekleyim Muhammed ali clay dünya şampiyonu bir boksör ve milyon dolarları var adam resmen tir tir titiriyor parkinson hastalığına yakalanmış ve neden kendisi böyle bir durumda x-cell de tedavi olmuyor ki :confused: ? bu merkez sadece ticari olarak çaılışıyor sitede bir çok hasta tekrar saglıgına kavuştu yazıyor hadi ordan len :eek: bu saglıgına kavuşan insalar başka gezegende yaşıyor heralde bir türlü göremiyoruz bu insanları egeer kök hücre nakli kültür ortamında programlanır ve o hastalıgı iyi edecek şekilde sinylaller yüklenir ve vucuda verilir ve hücrelerde sinyallare göre hücrelerle hastalıgı tedavi eder kök hücre ile tedavi ve fazlar daima bu şekilde ilerliyor sizlen hücre alıp onu 48 saat sonra nakleetmek bir tedavi ptansiyeli oluşturmuyor demek istedigim bu yani sonra 6 veya 7 ay sonra neden hala birşey yok derseniz ben size üzülürüm kendinizi hem maddi hemde manevi yönden sömürttürmeyin almanlara

HERSEY_66_ Kardes cok haklısın sana katılıyorum gercekten...ve helal cok guzel ozetlemıs belırtmıssın kök hucreyı.bılımı bılımdekı konumunu yerını...Zaten oyle olmassa doktorlar medıkalcıler vb. nasıl para kazanacaklar...:) En guzelı ona buna alınmayıp sadece beklemek bence...

Arkadaşlar Kök hücre konusunda aceleci davranmayın.Henüz kesinlik kazanmış bir uygulama yok.Lütfen sağlığınızın yanında paranızdan da olmayın.Ancak umutlarınızı da yitirmeyin bir kaç sene içinde bazı elişmelirin olacağına inanıyorum

Kök hücre tedavisinde x-cell 28 de 22 Olumlu yanıt aldığına göre demekki yararlı bir tedavidir bence. Umarım çok yakında tamamiyle çözecekler bu işi ve hepimiz sapasağlam yürüyeceğiz... Allah herkesin yardımcısı olsun...

herşey-66-, merak ettim..sen geron firmasında mı çalışıyorsun?:)

mrh. defne hanım gelişmeleri merakla takip ediyor ve dua ediyoruz.inş. bu tedaviden fayda görenlerden olursun.olmasada ümidini kaybetme ve yılma.bu işler kulaktan dolma bilgilerle olmuyor.çok garip ama bu formda herkes dr gibi konuşuyor.hatta bu alanda uzmanlaşmış gibi.yazılanlarda herkes bilimsel makale felan sormuş.google scholor da yazarsanız bol bol makale bulursunuz.

özellikle herşey_66_arkadaşımızada omurilik yaralanmasında rejenerasyon çalışmaları ve kök hücre uygulamaları isimli makaleyi okumasını tavsiye ediyorum.hüvrelerin işlevselliğini anlamanız bakımından faydalı olacağına inanıyorum.ve bu makalenin 2005 yılında yapıldığına dikkatinizi çekmek istiyorum.bu gün çok daha fazla gelişme olduğunu biliyorum.diğer makalelerden takip edebilirsiniz.saygılarımla...

Uzun zamadır takip ediyorum defnex g.olsun bişi demeen konuşmadan edemiyecem kusura bakma bazı rkadaşlarımıza sinir olmamak elde degil ilk önce nsl oldun diyo sonra bi gelişme yok dimi boşu boşuna para verdin diyo bazılarıda eger olsaydı yürürdün olmuyo işte diyo

bu arkadaşlarımız insanlıktan nasibini almamış kişieerdir nasıl böyle bişi drler hangi ahlak sewiyesindeler anlamak mümkün degil tekrar g.olsun...

zaten bu başlığın formatı iyice değişti..aldı başını gidiyor..dur diyen yok:)

BENCE DE bu baslıklık sadece defnex e ozel olmalı ve o yorumlarını yazmalı aksı halde ne oldu ortada herkes konusuoo ve bılgı kırlılıgı oluyor arkadasımız gelısme oldukca yazar ya da olmadı der ....

Kök hücre tedavisinde x-cell 28 de 22 Olumlu yanıt aldığına göre demekki yararlı bir tedavidir bence. Umarım çok yakında tamamiyle çözecekler bu işi ve hepimiz sapasağlam yürüyeceğiz... Allah herkesin yardımcısı olsun...

Su 22 kisinin adini soyadini telefonunu ve raporlarini verde bizde onlara soralim bakalim nasil sagliklarina kavusmuslar kendi hucreleriyle.

----------

Uzun zamadır takip ediyorum defnex g.olsun bişi demeen konuşmadan edemiyecem kusura bakma bazı rkadaşlarımıza sinir olmamak elde degil ilk önce nsl oldun diyo sonra bi gelişme yok dimi boşu boşuna para verdin diyo bazılarıda eger olsaydı yürürdün olmuyo işte diyo

bu arkadaşlarımız insanlıktan nasibini almamış kişieerdir nasıl böyle bişi drler hangi ahlak sewiyesindeler anlamak mümkün degil tekrar g.olsun...

Senin sinir olmanin kimsenin umurunda olmamasi senin acindan ne kadar sinir bozudur allah bilir.

Elbetki insanlar soruda soracak, elestiride yapacak kendi fikirlerinide soyleyecek degilse sen burda bos bos konus dur...

Insanlikdan nasibimizi o kadar cok almisizki; ahlak disi ticari uygulamalar ile zavalli insanlarin umutlarini somuren X-CELL ve benzeri dolandirici firmalarin avukatligina soyunup onlara ayni ahlaksizliga ortak olmana ragmen senin bu ayibini yuzune vurup seni assagilamiyoruz.

Sanada G.Olsun

soru sormanın da bir uslubü vardır aslında çigdemin dedigi gibi bir gelişme oldumu arkadaşımız bizimle paylaşsın bunun arkasını sorgulamak hem bizi hem arkadaşımızı üzer münir bey x-cell bu işi yapıyor bunuda herkes biliyor gerek iyi gerek kötü bunu sürekli bu başlıkta tekrarlamanız hoş degil yane demem artık bence defnex bir gelişme olursa yazsın defnex kardeşimiz ne düşünür bilemem..

defnex artık gelişmelerinden bahset herkes durumun hakkında sabırsızlıkla bekliyor

DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :):):) defnex cok haklısınız..hayırlısı valla uzatıp bır sey soylemeyelım daha..

almanyada tanıdıklarım var bende almanya doğumluyum bu merkez tam olarak almanyanın neresinde adres alabilirmiyiz yüz yüze görüşmek en iyisi sonuçta bunlar almanlar kural var nizam var ciddiyetsiz iş yapmazlar herhalde

Abi cok haklısınız bence en guzelı en saglıklısıda bu olur yüz yüze gorusmek.Baksanıza defne hanım nakıl oldu.Tecrubelıdır bızlerle paylacagı seyler olur dıye takıp edıyoruz.Ama herkes doktor oluyor:) Allah herkesten razı olsun ama gormus gecırmıstır dıye...hayırlısı ne ıse olur ınsallah.

Münir;
ya kardeşim kim sana ne diyor ne hopluyosun defnex bütün herşeyi göze almış bu nakli olmuş o da biliyor senin bildiklerini ama konuşuyormu
bırakın bu ukalıkları bildiğini kendince kendine sakla yok gerçekten bilgin varsa bizle paylaşda insanlığa bir faydan olsun
elbetteki öz eleştiri felan yapacaksın ama burada insanların umutlarınıda köreltmeye hakkın yok sen kadar biliyosan bizde biliyoruz bu umudun uzak veya yakın olduğunu ama sen gibi bilnişlik yapmıyoruz her kendini bilen insan bazı şeyleri sen gibi yırtık şeyden çıkar gibi hoplamıyor
bu dünyada hiç mucize yaşanmamış gibi konuşuyosun
ne mucizeler var 3 ay ölü gibi yatıpda hayata dönenler var
bu dünyada her şey bir yazgıdır ve ne yaşamamız gerekirse yaşarız bunu ne sen değiştirebilirsin nede almanya
bu yaptığınız çok bilmiş eleştirileri defnex bu nakli olmadan öncede yapsaydınız belki bu insan bu kadar para dökmezdi
fazla lafa gerek yok
yaptığın yorumu burada her OMİRİLİK FELÇLİ okuyor ve hala umut taşıyıp yaşayanlar var
AL BEN SANA SÖYLEYEYİM ANKARADA HACETTEPE HASTANESİNDE DAHİLİYE VEYA İÇ HASTALIKLARI DOKTORU ENGİN SOYADI AKLIMDA DEĞİL ARAŞTIR BULURSUN
BU DOKTORUN ENİŞTESİ 2 SENE YATAKTA YATMIŞ 4 SENE SONRADA AYAĞA KALKMIŞ ŞU AN İDRARINI BİLMEDİĞİ HALDE DEYNEK YARDIMI İLE YÜRÜYORMUŞ
İSTANBULDA OSMAN SEVER DİYE BİR KİŞİ VAR ODA AZ ÇOK YÜRÜYOR VE ESKİŞEHİRDE VAR DAHA İSTİYONMU VEREYİM

bu konuyu çöp ettiniz
münir niye bu kadar ücüzü yazı yazmışsın anlamak mümküm degil dogrusu buna hakkın varmı..
yorum yapmadan önce empati yapmış olsaydın bunları yazmaya hakkın olmadıgını görürdün
yani defnex yürümek için her şeyi göze almış belki madden borçlanıp 100%1 dahi olsa bu umut u degerlendirmiş ve yola çıkmış bu yol 2 yıl devam edecek daha yolun başındayken üzmeyin kızı...
defnex seni bir kez daha gösderdigi cesaretden dolayı tebrik ediyorum
defnex sana daha önceden de bu başlıgın çok karışdıgını söylemişdim lütfen yeni bir konu açıp sadece gelişmeleri olumlu yada olumsuz her türlü farklıgı oparesyon dan önce ve sonra diye bilgilendirilsen çok faydalı olur ve yeni konuya not yazıp ! yoruma kapatki
konu yine çöp olmasın !

:))

Arkadaşlar size yemin ediyorum tartışmalardaki üslubunuz tam bir komedi:)))) yeni bir tartışmanızı dört gözle bekliyorum. Başkalarını kırarken ve aşağılarken kullandığınız malzemeler süper bişe:))) inanın bu konu içerğini film yapsak kapalı gişe oynar. Eskiden bende bu tarzda yazardım, medeni kanunu tam kavrayınca bıraktım. Affınıza sığınarak birşey sorcam;

Kök hücre haberleri beyin fonksiyonlarında kalıcı hasara neden oluyormu?:))))

MUR37 MESAJIMI SENIN TABIRINLE YIRTIK SEYDEN CIKDIGIN HIZLA VE NERENLE OKUDUGUNU TAHMIN ETMEK HICDE ZOR DEGIL.

Sen ve senin gibi kit akillilara laf anlatmaktan yoruldum ben bu forumda ama sayiniz o kadar cok ki yetisemiyorum. Oncelikle oz elestiri kisinin kendisine yaptigi elestiridir, bir sahisa yada tuzel kisilige yapilan elestiriye oz elestiri denmez, once bunu ogren. Gel gelelim benim yazdiklarima;

Ben o mesaji lakoste isimli uyenin elestiri yapanlari insanliktan cikmakla suclamasi uzerine yazdim, yazdigim metnin defnex`in sahsi kisiligine karsi yazilmis gibi gostermeye calisman sana hicbir sey saglamaz.

Benim mesajlarimin hicbirinde Kok hucre tedavisi karsiti bir mesaj yoktur. Hepsi bilimsel ve mantikli aciklamalara dayanir, yani sendeki gibi benim tanidigim osman var engin var leylanin enistesi var mukkaddesin bilmem nesi var gibi mesnetsiz orneklere dayanmiyor. Hepsi dedikodu bunlarin senin gibilerin yaydigi dedikodu sadece. Siz sadece inanmak istiyorsunuz ama neye inandiginizin onemi yok, yalan olsun dolan olsun sizin icin farketmez yeterki inanacak birsey olsun...

----------

bu konuyu çöp ettiniz
münir niye bu kadar ücüzü yazı yazmışsın anlamak mümküm degil dogrusu buna hakkın varmı..
yorum yapmadan önce empati yapmış olsaydın bunları yazmaya hakkın olmadıgını görürdün

Sevgili ahmet; Ben o mesaji lakoste isimli uyenin elestiri yapanlari insanliktan cikmakla suclamasi uzerine yazdim, defnex ile bir alakasi yok.

mrb

defnex hanım ben hiç bir şirkette calışmıyorum ben bir dmd hastasıyım ne yazik ki :( ve sizin formunuzda bir cevap yazmamın nedeni ben doktor veya prof degilim şuan dmd denemelerinde yapılan calışmaları an ve an takip ediyor ve her bilgiden haberim oluyor ve tam tamına 4 yıldır bu konuyla ugraşa ugraşa kök hücrenin ne oldugunu gogleye kök hücre nedir yazmadan biliyorum bu iş gercekten çok para istiyor kök hücre sinyalleri ve farklılaşmaları çözüle bilse inanın hastalıklar tarihe karışır size yorum yapıyorum belki yanlış anlarsınız yinede sizi kırmak istemiyorum inşallah ben yanlış biliyorum durda sizde iyi olursunuz:) amaçım hepimiz hastayız ama hastapiskolojisini çok iyi bilirim göz görmez gönül katlanmaz misali daima aklımıza şu gelir daha bir tedavi bulunamadımı gibi bir işaret görsek bende dahil peşine gidiyor ama insanların kalplaeri okadar kara hatta eli yüzü bile kapkara kesilmiş insanlar sadece parayı düşünür hasta isterse ölsün bu kök hücre merkezleri yüzeysel anlatımla insanara umut veriyor sömürüyor istanbul memorial hastanesi embriyonik kök hücre doktoruna necati fındıklıya bir konuyu danışmıştım ve sitemle dolu bir mail göndermişti ve onuda yaralayan bu umut tacirleri ben bir kök hücre uzmanı olarak hindistan,çin,rusya vb ülkelerin kök hücreyle her hastalıgı tedavi ediyoruz şeklinde sagda solda haber yapmaları benim aylemde hasta olmasına ragmen bu gibi ülkelerde tedavi olmak istiyor demesi beni şaşırttı tabiki bu haberler heryerde yayılıyor ve insanları çok etkiliyor bilmeyen insan kapılıp gidiyor sömürülüyor bilen insanlar bilimin gösterdigi kanıta zor inanıyor

başkalarının sömürülmesini şahsen istemiyor şimdi yıkımdayız ama ikinci bir yıkım aklımıza neden sorusunu çokca sorar ve bu soru bizi daha kötü yıkar

kendine iyi bak Allah daima seninle olsun :):)

herkese iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt