Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya XCell-Center'de kök hücre nakli oldum. Tecrübelerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HİWDA kardes cok guzel dusunuyorsun ama duygularına yenık dusuyorsun sanırım.
umut zaten ınsanları yasamasına en buyuk neden var allaha sukur her zaman.fakat umut denılen sey gercekten var olması ve olmamasından bahs edıyorsun..yınede evet varolması cok guzel.

slm defne

ya bu senin olduğun ameliyat sonucu n olduç herhangi bi gelişme varmı. biraz anlatırmısın lütfen:rolleyes:

fikri kardeş;ameliyat olan arkadaşlar önce ben almanyaya gidiyorum kök hücre nakli olacam diye güzelce bir reklam yapıyorlar.sonra aaaaa arkadaşlar bakın ben kök hücre nakli oldum geldim diyorlar...
sonra diyorsun gelişmeler ne oldu?diye soruyorsun!puffffffffff olup uçmuş arkadaşlar....ne gelişme var ne de kendisi....
iddia ediyorum bu klinik bu işi bilimsel açıdan ciddi bi şekilde yapıyorsa ne almanyada ne de dünyada ofli kalırdı...
olay bu kadar basit.
ben bu sitede almanyada ki o klinikte kök hücre nakli olan bir kaç arkadaş duydum ama şuan kendilerini göremiyorum.
sonra birde sıkılıyor bi müddet sonra bu arkadaşlar sorulardan.bu işi göze alıp ben kök hücre nakli olacam oldum dersen milllet elbette soru sorar.keşke ameliyat öncesi ve şuankidurumunu net bişekilde yazsalar,o zaman sık boğaz etmeyede gerek kalmaz.enterasandır onu da yapmıyorlar.sadece bu kliniğin telefon numaralarını ordaki hemşirenin adını veriyorlar.ya bana ne onlardan,zaten bugün google kök hücre yazınca bu kliinik ilk sayfada çıkıyor.
sözün özü:fosssssssssssssssss

Ben kas hastalığı diye tanımlanan Spinoserebellar ataksi ( SCA 1 ) hastasıyım. Defne arkadaşımı cesaretinden dolayı kutluyorum. Kök hücre naklinin, bir gün mutlaka birçok hastalığa çözüm olacağına inanıyorum. Bütün arkadaşlara acil şifa dileklerimle...

yav neden itirazım olsun istediğini yapmada özgürsün canını sıktıysam özür dilerim kendi görüşümü yazarken seni kırdım sanırım istediğini yaparsın nedemek bu hayat senin....

tatilden döndüm arkadaşlar...sorunuz olursa elimden geldiği kadar burdan cevap yazarım.telefon numarası veya msn adresi vermem mümkün değil...

sevgili defnex kök hücre naklinin faydasını görmeye başladın mı.ne gibi ilerlemeler oldu...geniş bir bilgi verir misin

dua ya katılıyorum tatilden dondugune gore bir gelişme olup olmadıgını yazarmısın insallah gelişme olmuştur.

defne gelişmeleri paylaşırmısın bizimle beklemekteyiz. Teşekkürler

Alooooo birsuru şey söylüyorsun ama sonuda bi Sey yoook. sen gelismelerinden anlat gerisini bosveeeer

bu ne yaa?dalga mı geçiyorsunuz siz insanlarla?
hadi yazsanıza ne gibi gelişmeler var.aslında bizim hiç sormamıza gerek yok dimi?
madem tatilden döndüm diyorsun eee o zaman yaz da buraya gelişmeleri.,
bilmiyormusun ben tatilden döndüm diyince burda insanlar bir sürü soru soracak....

siz konuşma tarzınızın farkındamısınız?biraz saygılı olmakta yarar var...ben nerde nezaman ne yazacağımı bilirim.bunun zamanını ben belirlerim.
ben bir sürü mesajımda 6 ay geçmesi lazımmış diye bastıra bastıra defalarca yazdım.dikkatli ve okuyan bir üye olsaydınız şuan bu konuşmayı tekrar yapmıyor olurdum.

polemiğe gerek yok.
insanlar sizden hbr bekliyor,'tatilden döndüm arkadaşlar...sorunuz olursa elimden geldiği kadar burdan cevap yazarım.' demişsiniz ve bizde soruyoruz...bunda ne var ki?
herşeyi söylediyseniz niye şimdi 6 ay geçmesi gerekiyor diyorsunuz ve niçin tatilden döndüm sorularınız olursa...diyorsunuz...heralde tatiliniz nasıl geçti diye sormuycaz dimi?

ya cidden sıkıldım bu konuşmadan.tek cümleyle formu dikkatli okumuyorsun.
yaşadığım tecrübe hakkında soru olursa cevap yazarım...
hımmm tatilim güzel geçti...süperdi...

buyrun tecrübelerinizi anlatın...
bakın burda bir sürü arkadaş size durumunuzdan bahsetmenizi istiyor,başka bişey değil ama inanının ben hiçmerak etmiyorum çünkü o merkezin ne olduğunu çok ii biliyorum ama insanların duygularıyla oynamaya hakkınız yok.madem tatilden döndüm diyorsunuz buyrun arkadaşım ne gibi gelişmeler var anlatın benden önce birkaç arkadaşsormuş bunu.niçin cevap vermiyorsunuz?
madem cevap vermiyceksiniz niçin tatilden döndüm sorun arkadaşlar diyorsunuz?

sana cevap bile yazmıycam...gerek duymuyorum artık.

hiç sorun değil sizden cevap beklemiyorum zaten .umarım arkadaşların sorularına cevap yazarsınız!

Sevgili defnex,

Sergilenen üslup hiç de güzel değil.Emri vaki ve hadi ne oldu,hadiiii anlat gibi...İnan sizin yerinizde olsaydım bende yanıt yazmazdım.

Ancak siz misyon yüklenmiş durumdasınız ve gelişmelerinizden haberdar edeceğinizi söylemiştiniz.Bu açıdan en azından gelişmem var veya yok diye bir yanıt yazabilirdiniz genele..Mantıklı düşünülseydi zaten,bir gelişmeniz olduğunda siz zaten yazardınız şimdiye kadar.Ben inanıyorum ki her şey güzel olacak.

Sağlıkla kalınız..

Alooooo birsuru şey söylüyorsun ama sonuda bi Sey yoook. sen gelismelerinden anlat gerisini bosveeeer
kimseden emir almam..konuşma uslubunuza lütfen sizde dikkat edin.ne demek alooooooo...telefondamı konuşuyosun?

Arkadaslar ıstersenız sakın olun...konusma pek guzel gıtmıyor..hem dıkatınızı cekerım kı karsınızdakı bayan..

Şimdiye kadar sadece konuşmaları takip etmekle yetindim. Ancak kök hücrenin verilmesinden sonra gelişmelerin 3 hafta ila 6 ay arasında görülebileceğini artık hepimiz biliyoruz. Bu nedenle hepimiz merakla Defneks' te olan gelişmeleri bekliyoruz.Hemde eminim bi çoğumuz dua ederek bekliyor. Konuşmalarınız neden birbirinizi kırıcı oluyor anlamıyorum. Sevgili Defneks 'şimdililk bir gelişme yok yada şöle bişiler oluyor yada ol olmuyor' demek çok mu zor. Merak insanın doğasında var. Umarım hersey gönlünce olur.

almanya sonrası

slm arkadaşlar ben 26 yaşında geçirmiş olduğum bir trafik kazası sonucu t6 seviyesinden yaklaşık 3 yıldır omurilik felçlisiyim
omuriliğimde tam kesi değil zedelenme olduğunu söyledi doktorlar. yaklaşık 3.5 ay önce tüm işlemleri halledip ben de gittim almanyaya kök hücre tedavisi için. kök hücre naklini başarı ile enjekte etti alman doktorlar hatta elde edilen kök hücre sayımın da çok iyi olduğunu 13 milyon erişkin kök hücre nakil ettiklerini söylediler.
bir hafta sonra tekrar türkiyeye döndüm baştada belirttiğim gibi yaklaşık 3.5 ay geçti nakilin üzerinden fakat o günden bu güne gözle görülür veya hissedilir bir değişiklik kaydedemedim malesef.
yine de büyük bir umut ile bekliyorum ama açıkçası bu zamana kadar ufakta olsa bir gelişme olur diye beklerdim ama henüz hiç bir şey olmadı inşallah bundan sonraki zamanda bir gelişme olur. malesef beklemekten başka bir çaremiz yok

bu yazdık larım benim şu ana kadar yaşadığım deneyimler hiç kimseyi etki altında bırakmak istemem sonuçta bu hastalık herkesde ayrı ayrı etki gösterebiliyor fakat yine de sizlere tavsiyem bu işi biraz zamana bırakıp bu tedaviyi görmüş olan kişilerden tam olarak sonuçları öğrenip ondan sonra bu tedavi merkezine gitmenizdir
zira oralara gidip gelmek çokta kolay olmuyor hiç kimsenin zamanının emeğinin ve parasını boşa kitmesini istemem.
inşallah ileriki zamanda bir gelişme olursa bende diğer arkadaşlarım gibi olası gelişmeleri bu forumda paylaşıcam
allah herkezin yardımcısı olsun. görüşmek üzere.

COK GUZEL PAYLASIMINIZ DOGAL ANLASILIR TEŞEKURLER.dualarım senınle kardeş..

Durumunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.ALLAH. tan umut kesilmez inşallah bir ilerleme kaydedersiniz.

değerli arkadaşım açıklamaların için çok teşekkürler.bizlerin sizden istediği sadece bu kadarlık bir açıklama ve bizimle paylaştığın için çok teşekkürler.
umarım diğer arkadaşlar da sizi örnek alırlar,polemik yapmaktansa bu şekilde sizin gibi açıklama yaparlar.
demekki açıklama yapmak bu kadar da zor değilmiş.
tekrar teşekkürler

teşekürler kawasaki yapdıgın açıklama için
inşallah boşa gitmez verdigin emek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt