Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya XCell-Center'de kök hücre nakli oldum. Tecrübelerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar,bu ayın 25'inden itibaren 1-1,5 ay yokum..nete giremiycem büyük ihtimalle...kök hücre nakli oldu ve ortalıktan kayboldu demeyin:) bilginize...

yaa kardeşim münir misin nesin ben edebiyat öğretmeni değilim ve sendende edebiyat dersi istemiyorum senin bilimsel dediğin felan yok şu yok bu geç bunları yaa az çok bende kaldırım çiğnedim benim ne demek istediğimi sen anlamışsındır umarım sen bilimselini felan alda kendinde kalsın tamammı
osman leyla engin bunlar yaşayan insanlar
ADAMLARIN RAPORLARI ELLİRİNDE İSTİYOSAN BULUR ANLARSIN AMA YOK SEN ONADA SAHTE FELAN DERSİN ÇÜNKÜ SENİN UFUK PENCEREN DAR SEN BUNLARIDA KABUL ETMEZSİN NEYSE BEN O GÜNKÜ KIZGINLIKLA YAZDIM BENİM SENİNLE İŞİM OLMAZ SENİNDE BENLE TAMAM SEN KENDİ DÜNYANA BEN KENDİ DÜNYAMA
FAKAT BİR GÜN GELİRDE KENDİMİ AYAĞA KALDIRABİLİRSEM GÖRÜŞÜRÜZ UNUTMAKİ BU DÜNYADA YOKTAN VAR
ÇÜNKÜ BUNLARIN SAHİBİ VE KURUCUSU VE YERYÜZÜNDE NE VARSA YARATAN VE BU DOĞANIN DENGESİNİ SAĞLAYAN CENAB-I HAKTAN BAŞKASI DEĞİLDİR VE OLAMAZ

yuruyen yokmu hala??? :):):)
arkadaslar konu cok uzamış.. isterseniz defnex arkadasımız blog yani gunluk halinde bi sayfa yapsın..

almanyada tanıdıklarım var bende almanya doğumluyum bu merkez tam olarak almanyanın neresinde adres alabilirmiyiz yüz yüze görüşmek en iyisi sonuçta bunlar almanlar kural var nizam var ciddiyetsiz iş yapmazlar herhalde
sözümüz havada kaldı

sözünüz havada kalmadı..dikkatli okunmuş olsa hangi semtte olduğu yazılı...biraz netten araştırır açık adres bulursunuz..
artık bu başlık tam komedi haline geldi.kırıcı sözler,ağır eleştiriler mevcut...bu başlığı artık sırf okuyup geçiyorum..tebessüm ederek okuyorum...ne kadar çok tıp bilim adamı varmış sitede de haberimiz yokmuş..

Xcell-Center kliniğinin konumu ? XCell-Center

Defne arkadaşımız yaşadıklarını paylaşmak istemiş.üzerine bu kadar gelmeyilim.kök hücre çalışmaları halen devam ediyor.ve defne arkadaşımız karar vermiş bu tedaviyi olmaya,birilerinin başlaması gerek değilmi

sadece bunlar almanlar ciddiyetsi iş yapmaz dedim kırıcı öz kullanmadım dediğini ciddiye aldım adres istedim hepsi bu daha yorum yazmam bu başlık altında

kırıcı söz size ait değil..benim yorumum diğer ağır eleştiri ve yerden yere vuran bir kaç kişiye..

Bu kök hucre bılım dunyasını karıstıgı gıbı boyle gıderse :) akıllarımızı da :)
aslında gerci bence bazı arkadaslarımız akkıllarınıda bozmuslar kök hucre ıle ılgılı ama:) hayrdı hayırlısı.

Defne kardeşim benim ne güzel bi konu açmışsın burada tedavi görüp insanlara tecrübelerini anlatmak istemişsin. Fakat insanlar konuyu almış nerelerden nereye getirmişler. Senin ellerine yüreğine sağlık. Bu şekilde bi başlık açarak tecrübelerini bizlerle paylaştığın için. Çok ama çokk teşekkür ederim günden güne konunun takipçisiyim.
Allah gönlüne göre versin. Dualarımız seninle.

Bu başlıkta benimdir eklemek istediğin önerdiğin şeyler var ise yazabilirsin.

http://www.engelliler.biz/forum/sag...026-20-gunluk-c6-seviyesinde-felc-durumu.html

ceysa;
benimki de tam kesi ve 2010da büyük ihtimal bende kök hücreyi deneyeceğim

meraba defnex senin tam olarak rahatsızlığın neydi. kök hücre nakli olmadan önce hiç gelişme varmıydı Ya ben yarı kesi parapleji hastasıyım bende olsam iyileşebilirmiyim acaba

defne abla sen sadece senin günlük hayatını yazaabileceğin bir başlık aç..yoksa her önüne gelen kendi çapında saçma sapan tartışma yapmaya devam edecek gibi...dediğim yap lütfen..sadece senin yazabileğğin,,günlüğünü anlatacağın bir yeni başlık aç.

slm defne, şuan ki durumun nasıl artık birşeyler yazmamışsın.değişen bir şeyler yokmu.yanıtlarsan sevinirim...

ben bu kök hücreye karşı olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum,ben bu soruma cvp alamadım,xcell de yada başka yerlerde yapılan kök hücre bu kadar zararlıysa özellerde yapılmasına neden izin veriliyor?xcell almanya nın en köklü hastanesine bağlı bi klinik ve mutlaka denetleniyor,fayda etmiyorsa neden izin veriliyor?Bu ülkeler dünya sağlık örgütüne bağlı eften püften değil yani,bu soruma mantıklı bi açıklaması olan var mı?

hüllü benim sorumda sana ; peki almanyada hiç omurilik felçlisi yokta mı buradan insanlar gidiyo.. kobay olmayalım...

merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim aranızda ama inşalah bundan sonra hep burda olmaya çalışacam ben 4 sene önce motorsiklet kazası geçirdim omiriliğimde t11 t12 araso torasal kord lezyonu var yani parapıleji yürüyemiyom bi arkadaşımız almanyadan bahs etmiş o dikkatimi çekti bende almanyaya emar cd lerini yoladım orda gül demircan diye bayan doktorla gürüştüm işte orda emar larıma bakacakmış

canfeda20 allah yardımcın olsun.
daha oraya gidipde ben yürüdüm diyeni duymadım:)
tabii karar senin allah yardımcın olsun.

hüllü,emin ol şuanda tıbbın çare bulamadığı bu konuda o merkez ciddi bişeyler yapıyorsa dünya onları konuşurdu!neyin açıklamasını istiyorsun anlamadım.herşey açık;adamlar gel senin üzerinde biz bu olayı deneyelim diyorlar.
benim esas merak ettiğim oraya giden ve bu kök hücre ameliyatı olan arkadaşalra ameliyattan önce ne gibi evraklar imzalattılar.yani bu operasyonun yan etkileri yada iyileşme grantisi ileilgili mutlaka bişeylere imza atmıştır gidenler.aslında bunları söyleseler çok ii olur.
valla giden geliyor da sonra toz olup uçuyor ne hikmetse:)

Bugunler Denek (Kobay) olma gunu denek olmadan hicbir hastaligin tedavisi mumkun olmaz insanca yaşam koşullarina sahip bir avrupali denek olmaz ama guce tapan asya ulkelerinin insanlari (Turkiye gibi)gucunu yitirip felc olan bir insani adam yerine koymadii icin Denek olmak gayet mantikli ve insancil hic olmazsa gelecek nesillerdeki of'lunun hayati kurtulur

xcell de yada başka yerlerde yapılan kök hücre bu kadar zararlıysa özellerde yapılmasına neden izin veriliyor?
xcell almanya nın en köklü hastanesine bağlı bi klinik ve mutlaka denetleniyor,f ayda etmiyorsa neden izin veriliyor?

Bunun yanıtı çok basit değil mi: PARA!

HİWDA;

Ama, bildiğim kadarıyla, deneklerden para alınmaz!! Hatta masrafları da karşılanıyormuş.. Burada bir çelişki yok mu?:confused:
Hem dünya parayı bayıl, hem de "biz seni denek yaptıydık" desinler.. İyi iş..:cool:

Baben;

tamam,haklı olabilirsiniz ama öyle ya da böyle bu deneyler yapılacak ve gerçek tedavilere ulaşılalacak.

ekonomi herseyi ettiriyo
almanya xcell dunyalar kadar vergi aliyor ve disardan gelen para vatandasindan gelen para gibi degil
sitelerinde tedavi olacaksiniz diyorlar denek olacaginizi demiyorlar
deneklerdende para alinmaz
bunlar bi basari elde etilerse bi linkle ispat etsin
belcika hukumetti mahkemelik onlarla. sebepsiz mi acaba?

Merhabalar,

Defne hanım Rabbim acil şifalar versin sizden ricam ameliyat olduğunuz hastanenin mail adresi telefon numarası açık adresi gibi bilgilerini gönderebilirmisiniz teşekkürler.....

..
sitelerinde tedavi olacaksiniz diyorlar denek olacaginizi demiyorlar
deneklerdende para alinmaz
Öyle ya.. Herşeyin bir yolu-yordamı, usülü-adabı var!..
"Denek olacaksın" demiyorlar ki.. Nereden çıktı bu denek muhabbeti?:confused:

john_coffey; aradığın bilgiler burada.. Ama yukarıdaki mesajları da bir oku lütfen..

İletişim bilgileri XCell-Center

simdiye kadar buyuk gelisme oldugunu demedi defne gerci sacma sapan yazanlar bu konuyu baya bozdu basligi okudugumda defnex hanim konuscakti
simdi burada kok hcre ve xcell yargiliyoruz bunlar ayri konu moderator bu konuda ayirma etsin bence
bazi insanlar temeleri saglam olmadan bazi seyleri emin gibi diyor

ama suan ana kadar bildigim kadar ile buyuk bir fostur

Baben sn. moderator bir elime dunyanin altinlarini elmaslarini tum mucevherlerini ve dunyanin kralligini versinler diger elimede sagligimi ve dagda cobanligi koysunlar saglik yanini secerdim. Param olsaydi sagligim icin harcardim adına denek deyin yada enayilik deyin minnacik bir ümit icin bile servet harcamaya deger eger şimdi umut hic yoksa ve ortalikta gezen cigirtkanlar sadece umut bezirganlari bile olsa onlara teşekkur ediyom en azindan umut veriyolar en azından umutlanmamızı sagliyorlar birgun yeniden dirilebilecegim umudunu veriyolar bana. bu karanlik gunlerde iyiki o ateş böcekleri var. Aydinliğı unutmamiza kanıksamamıza izin vermiyolar iyiki (umut tacirleri ückağıtcı sahtekarlar olsalar bile )varlar

:) Tamam.. Çok kişi onu yapar.. Ama kimse sana altın, elmas falan vermiyor!!! Tersine alıyorlar! Sağlığın da garanti değil! Ortada bir DENEK OLMA durumu da yok.. Öyle bir şey iddia etmiyorlar.. Ben sadece onu vurgulamak istemiştim.. 'Umut tacirliği' ise daha geniş bir mevzu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt