Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya XCell-Center'de kök hücre nakli oldum. Tecrübelerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslmar merhaba
size kokl hucre hakinda bilgi vermek istiyorum ben 09.14.2009 tarihinde almanyada xsel centerde kuk hucre tedavisi oldum suan firansada akrabaklarimin yanindayim ama yakin zamanda istanbula dunecem
yanliz sunu belirtiyim bu kuk hucre olayi beni pek tatmin etmedi. normalde doktorlar dedi 3 yada 6 ay icerisinde gelisme olacak, ama bence benim param bosa gitti. durum ole gusteriyor
sizden ricam icin bizde kuk hucreyi dusunen arkadaslar varsa biraz daha sabirli olsunlar

bu arada yazilarimda biraz yanlislar var ben suan firansadayim buranin netlerinin kilavyeleri yabanci ondan biraz yanlis halfler var kusuruma bakmayin herkese gecmis olsun dileklerimi sunuyorum
bana ulasmak isteyen arkadaslar bu numaralarda ulasabilirler turkiyedeki numaram 05393168479 firansadaki nom 0033679196709 saygilarimla

hayırlı olsun kardeş.biz bu sitede çok gördük orda burda kök hücre oldum diyenleri allah inş emeklerinizi boşa çıkarmaz...
birileri kök hücreden sonra pufff oldu inş sende olmazsın...
yani gelişmeşlerden umarım bizide haberder edersin....

bence de puf oldu kelimesi yanlış her kesin ayrı ayrı der di kederi vardır ve herkeste ufakta olsa umut peşindeler ha kök hücre olsun ha başka tedaviler bunun için kimseye karşıo kırıcı laf kulanmak yanlıştır her kese alah şifalar versin

ben bu kök hücre tedavisi görenlere helal olsun diyorum.her şeyi göze alıyorlar takdir etmek gerekir.Türkiyede tam anlamıyla başlasın bende tedavi olacam ilk işim o.

ablamda bayramdakı kazazedelerdendı t12 tam kesısı mevcut cok zor hatta mumkun degıl demıştı doktoru fakat ,su anda ayak parmakları hereket edıyor kasıklarını ve sag bacagını dızıne kadar hıssedıyor ,ıkı gundur sol bacagındada bıraz hıs var butun bunlar 4o gunluk bı surede oldu o zamanadan berı hıc bırakmadı kendısını,yanı kısı ısterse gercekten ınanırsa ımkansız degıl hıcbısey sımdı doktorlarda sasırıyor bu duruma bı yanlıslık var dıyr cogu tam kesıde bu mumkun degıl dıyor ama oldu ıste ,dahasıda olacak ..kök hucrede gelısecek buraya kadar geldıyse ınsan dna sı bıle cozulduyse buda olacak emın olun cok az kaldı ....sevgıyle umutla kalın...

slm geçmiş olsun

DEFNEX;

2 yıl önce yüksekten düşme sonucu belim kırıldı omurilik zedelenmem var seviyem L1 dizlerime kadar hareket his var kök hücre nakli olsam yürüyebilirmiyim acaba:)

henüz kök hücreninde garantisi yok..deneysel aşamada...

Baştan sona bu topiği okudum.Konunun benimle uzakdan yakından ilgisi olmamasına rağmen fikirlerimi söylemeden geçemeyeceğim.

Defne hanım bu başlığı kök hücre nakli yaptıracak diğer hastalara yardımcı olmak için açmış güzelde yapmış ama Defne hanımın şu topiğe yazdığı bütün kelimeleri tek tek okumama rağmen yardımcı olacak tek sözünü harfini bulamadım.Büyük geçmişler olsun ama ben tarafsız bir vatandaş gözüyle Defne hanımı şu an bir suçlu gibi görmeye başladım.Sanki ameliyat olduğu yerden ücret alarak basın sözcüsü gibi yazmış buraya.

ya ben yanlış anladım yada kendisi anlatmıyor,anlatamıyor,yada anlatmak istemiyor bazı şeyleri.

Defne hanım yani bir soru basit bir soru:Bu ameliyatı oldukdan sonra kendinizde % 1 oranında olsun bir iyileşme varmı sadece bunu söyleyinde insanlar bilgilensin (%1 oranındada olsa)...

hanım efendi veyabeyefendi kim olduğunuzu ekran arkasından bilmem mümkün değil. ancak avukatlık yapıyor diyecek olursan defne hanımın avukat ihtiyacı olmamasına karşılık, evladının geleceği için her şeyi göze almış bir baba olarak ben avukatlık yapacağım.
şayet bu topiği ve diğer konu ile ilgili bağlantıları okumuş olsaydınız, insanların umutlarını yitirmemek adına, acaba buda benim için uygunmudur, bende yürüyebilirmiyim diyerek kök hücre tedavisine sarılmış olduklarını görürdünüz.
evet defnex hanımın yaptırdığı tedaviyi bende oğlum için yaptırdım.aradan yaklaşık iki buçuk ay geçti henüz bir gelişme görmedik. bu görmeyeceğiz anlamınada gelmiyor,kesin göreceğiz diyede bir şey yok, bu tedavinin elbette riskleride mevcut.burada bunlar anlatılmış durumda .
inanın sizin düşündüğünüzden daha küçük bir gelişme dahi olsa onu buradan tüm insanlara duyurmanın yanında basın açıklaması ilede herkese duyururum.
lakin tedavi görülen merkezden bir reklam, tanıtım geliri elde ediliyormuş gibi bu şekilde bir sözünüz asla ve asla yakışık almaz. insanlar burada öğrendiklerini ve edindikleri teçrübeleri sizlerle palaşıyorlar. dikkatli okumuş olsaydıınız bu tedavinin garantisi olmadığı şeklindeki açıklamayıda görmüş olurdunuz. kişilerin gelecekten beklentilerini umutlarını bu denli küstahça eleştirmenizhiç yakışık almayan bir davranıştır.

Sugaremro,
Bu nasıl bir paranoyadır.
Burası paylaşım yeri. İsimde verilir, markada, adreste verilir telefonda. Bir insan bir umutla bir tedaviye başlamış ve evrelerini buradan paylaşıyor ve yaşadığı tecrübe ilede insanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Velev ki bahsettiğiniz gibi bir durum var bunu o kişinin kendisine özel mesaj atıp paylaşabilirsiniz.
Olsada, olmasada burada yazılanlardan umutlanıp belki cesaretlenenler olacak illa ismi verilen merkezde olacak diye bir şeyde yok. Yada burayı okuyan insanlar zırt diye almanyaya kendi kafalarına göre gidecek diye bir şey yok. İlla herkesin bir doktoru vardır.

hyyahya ve tazmet,
çok teşekkür ederim...çünkü artık bu tip insanlarla mücadele edecek gücüm kalmamıştı...

merhaba defn hanım;
sizden bir isteğim olacak, bunu sizden istememin nedeni kendimin inanın hiç zamanı olmamasından kaynaklı.
bu guruplar içerisinde yada diğer sitelerden tesbit edebileceğiniz kök hücre tedavisi yaptırmış olan kişileri bir gurup altında toplayıp, onlarda meydana gelen veya gelmeyen gelişmeliri aylık olarak yazmalarını isteyelim. böylelikle kaç kişinin tedavi olduğunu, bunlardaki gelişmelerin hangi boyut ta ve ne sürede meydana geldiğini takip ederek bu yazıları okuyan insanlarada bir nevi istatistiki bilgi sunulmuş olur. bu kişilerin tecrübeleri (ki bu tecrüber kendi canlarını ortaya koyarak edinilmiş kıymetli tecrübelerdir) aynı sıkıntıları yaşayan insanlarada bir fikir vermiş olacatır.

benim ki bir düşünce, siz ve biz zaten bunu şu anda yapıyoruz. gönüllü denek durumundayız, tesbit edebileceğimiz bizim durmumuzda olan kişi sayısı ne kadar fazla olursa veriler o denli daha sağlıklı olur.

saygılarımla

benden de çok zor şey talep etmişsiniz...:)....diğer sitelerle ilgilenmiyorum..sağlık konusunda bilgi paylaşımında bulunduğum tek site burası...ama düşünceniz gerçekten güzel..

6 ayı doldurduk..zaten kök hücre deneyseldi..şansımı denemek istemiştim...olmadı arkadaşlar..buraya güzel şeyler yazmayı çok isterdim...ama olmadı....olmadı....lütfen soru sormayın..benim üzüntüm bana yetiyor...sevgiler....

krdş 6 ayın dolması ö. deil ki. asıl 6 aydan sonra başlar.senin kisi yetişkin kök hüçre olduğuna göre doğum tarihine göre bakaçaksın.ne zaman doğdun ondan sonraki her 6 ayda hüçrelerin yenilenir.senede 2 kez...
doğum tarihin 1. aysa 6. ve 7. aylar içinde hüçrelerin yenilenir.

tedavi olduğun ayla doğum tarihini oranla.eğer senin şimdi 2 ayönçe doğmuşsan sennin daha 4 ayın var krdş

Demekki emriyonik ve somatik kök hücre tedavsi arasında büyük fark varmış...

Coğunuz benden daha tecrubelidır emınım.Bende Omurilik felclisiyim.Cogu kısıyle aynı kaderı paylasıyoruz.Hamd olsun her sey ıcınde...
BENCE UZULMEYE GEREK YOK.BENİM GİBİ İNADİNA DIYIN VE zaten bılımsel olarak baya gelısmeler oluyo..:)

Defne Üzülme Arkadas Dünyanın Sonu Gelmedi YAAA Allah Allah.... Merak Etme Başka Ülkemi Kalmadı Dolaşır Dururuz :)

engin,
sende ve bende bu hırs olduktan sonra ülke ülke dolaşırız...yoksa bendemi amerika'ya gelsem...:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt