şöyle bi baktımda muhalefetler iktidarlar herkez hazır tabiki bir birimizi yemek için
hepimizin hayali ortak iyleşmek gerçekler ise ? size şöyle anlatayım konu daha iyi anlaşılsın
hayalimde uçabiliyorum gerçekte ise yerden kalkışı başarabilsem belki uçmayıda başacaram
amacımız ne hayal yıkmak nede umut kırmak dileğimiz gerçekten birşeylerin olması ve burda düşüncelerimizi paylaşmak bence çinliler bıraktı böyle ufak tefek işleri almanlar kaptı
bizde ülke olarak izin çıkcak diye bakalım
ellerinden deneysel bi bilgi varmı? bugune kadar iyleştirdikleri biri varmı? şayet yoksa benim bozuldugum nokta bu uygulamayı neye istinade para ile yapıyorlar ?herşeyi sana ve vücuduna bırakaraksa bende bırakırım kendi vücudum kendi hücresini üretir
ha onların anlayışı ha benim düşüncem fark var diyen varsa sussun sölemesin
bildigim kadarıyla uygulamanın zararı yok ama ama benim sokaga atılcak 20 bin liramda yok
hadi bi kereye mahsus bulduk buluşturduk yaptırdık ve başarılı olmadı bir kaç yıl sonra teknoloji ilerledi ve bişeyler ispatlandı 2bin lira düş 18bini nerden bulcam ben
bu tür uygulamalara karşı değilim ama bişeyleri ispatlamadan parayla yapılmasını saçma buldum ve parası olan herkez uygulamaya hazır devir lale devrimi ekonomi devri krizde var zaten bişeyleri ispatlasınlar bende yaptırcam