Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
battusay
kafanı yorma hocam. okuyup sinirlenme hı de geç.

evet arkadaşlar en düşük puanı alan milli eğitim bakanı olacak, sonrada en düşük ikinci puandan itibaren atamalar bölge müdürlüğü, müdür yardımcılığı olarak devam edecek, puan arttıkça mevki düşecek. çok yüksek puan alanlarda öyle aval aval bakacak :) hepimiz için hayırlı olsun :)

bence gereksiz tartışmalara gerek yok hepimiz merak ediyoruz bakalım nolcak ama atama işini çok uzattılar bence

açıklamanız.ve.iyimser.düşüncelerinizden.dolayı.teşekkürler.

20 gün içinde atamalar açıklanacak..ağustos 15 de herkes göreve başlamış olacak.....ayrıca puan üstünlüğü var...ilk beş tercihde puan esas alınacak....benim kazanmam hayal olduuu :):):)(kırklareli hizmetli 78)

Evet bakanlık yeni genelge yayınladı arkadaşlar! hepimiz paniğiz ve komplo teorileriyaratmada bir numarayız ; bende öyleyi ya :) nys açıklama aynen şöyle diyor:

[FONT=Calibri][SIZE=3]Özürlü personel alımı sınav sonuçları açıklanmış olup, özürlü personel alımına ilişkin hazırlanan kılavuzda da belirtildiği üzere sınav sonuçlarına itiraz ve bu itirazların karara bağlanması ile ilgili süreç (sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 25 gün) tamamlandıktan sonra başarı listeleri oluşturularak yayınlanacaktır. Kesinleşmiş başarı listesi en yüksek puandan aşağı doğru sıralanarak oluşturulacaktır.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Calibri] Bu sürecin sonunda atamalar, adaylardan sınav başvuru aşamasında alınan atama tercihleri doğrultusunda puan üstünlüğüne göre ilan edilen kontenjanlar ölçüsünde yapılacaktır. Atama sonuçları [/FONT][/SIZE][FONT=Calibri][SIZE=3]http://personel.meb.gov.tr[/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3] adresinden yayınlanacaktır. Atamaları yapılan adaylara ilişkin listeler aynı gün İl Millî Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Calibri] İlgililere duyurulur.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]sınav 21 inde açıklandı kaldı 23 gün...[/SIZE][/FONT]

Arkadaşlar benim babam bugün Milli Eğitim'e gitti... Bilmiyorum belkide bilginiz vardır ama ordaki görevliler şöyle demişler... ''Çocuk Esirgeme Kurumlarında büyüyen çocuklara öncelik tanınacak...'' Bilmiyorum böyle birşey gerçekten olurmu ama ben duyduğum birşeyi paylaşmak istedim... Valla komik gelebilir ama ben 96 aldım ama benim bile şüphelerim arttı atanabilir miyim acaba? diye... :(

Arkadaşlar beklemekten kimsenin sabırı kalmadığı için biraz bu durum bu noktaya geldi galiba. Ama tabii devletin bu işleri yavaş işlediği için birde hadi 10 gün itiraz süresi neyse 15 gün de kaç tane soru varda neyi değerlendiriyorlar abi soruların zaten 4/3 ünün cevabı açıktı. onu anlamış değilim. Hayırlısı Olsun

onlara heryerde herzaman öncelik tanınıyoo ve 6.tercihi işaretleyenlerede öncelik varrrr tercihin hiç bi önemi yok....oyuzden hiç mi hiç umudum yokkk benim puanımda düşük zatennnn

keşke herkes istediği ilde girip yarışsaydınızz saçmalıyorlarr artıkkk bu kadar uzun sürmemeliydii psikolojimizi bozuyorlarrr

ona buna öncelik varsa bizlere sıra gelmeyecek...kılavuzda öyle yazıp diger tarafta başka işler dönüyor demek ....

ya yok öyle birşey! sonuçlara kadar bekleyelim
BU SAATTEN SONRASI NASİP İŞİ ARKADAŞALR! NASİP VARSA İSTERSE 50 İLE BİLE YERLEŞİR!
BEKEYELİM....

İnşallah Ercan bey..
Bende umutluyum. Bazı sitelerde haber başlıklarına yorum yapılmış. 44, 52, 54 alanlar var. Bir tanede 100 yapan gözüme çarptı.. Hayırlısı bakalım. Allah herkesin gönlüne göre versin

Aslanbey21; Puan kaç, hangi statü?

Arkadaşlar size ne oluyor.Yok dava açarım bilmem ne.Puanlarınızla böbürlenmeseniz iyi olacak.Yoksa atanamayacaksınız.İstersem 30 alayım nasibimse atanırım.Ammada olayı büyüttünüz.Ben 62 puan aldım.Benimde umudum var.Nasipse gelir hint'ten yemenden nasip değilse ne gelir elden ve böbürlenme padişahım senden büyük Allah var anlamlarını unutmayın.

MEB öncelikle atanma şansı olmayanları açıklasaydı işlerimiz daha da kolaylaşırdı.Sınav tarihi olan 4 temmuzdan 16 ağustosa kadar olan süreç psikolojiyi bozacak kadar uzun bir süreç.Böylesine uzun bir bekleyişten sonra ''sonuç:sınava girdi'' deyip atamama yapmak ağır vebaldir.Bu eğitim sisteminin artığı olarak bize böyle davranılması büyük haksızlıktır.Lisans mezunu olarak diyorum,yıllara yayılmış büyük bir emekten bahsediyorum.Dünyada bu vebalin altından kalkıcak yiğit anasının karnından doğmadı daha...

arkadaşlar bende 92 aldım, hizmetli grubundayım. ama tek tercih muğla yapmakla hata ettiğimi düşünüyorum. yine de herkes için hayırlısı neyse olsun diyorum.

biz engellileri zaten kimsenin anladıgı yok sınavı öysm yapsa daha iyi olurdu,,

tek tercih yapmakla hata ettin üzülme daha 40bin engelli kadrosu var.herkes yerleşecek

kardeş kesinlikle haklısın, "alın size stres" ya bari bu atamaları yap sonra sağlık bakanlığına adam al, tam çorba gibi ettliler ve karıştırıyorlar

arkadaşlar ben anlamıyorum ne 25 günü kpss de bile yok bu olay şafak sayar gıbı sayacakmıyız önce bana sonra herkese sabır dılıyorum

battusay;

Senin Meb kadrosuna atandığın gün kurum değiştirmek için dilekçe vereceğim seninle aynı kurumda çalışmak mı aman aman aynı dünyayı bile paylaşmamda işte naparsın marsta hayat yokmuş . .

Birde arkadaşlar sonuçları niye 25 gün olarak değerlendiriyorsunuz anlam veremedim bu 25 günü kim çıkardı :) orda diyoki 10 günlük itiraz süresi eğer bu 10 gün içerisinde herhangi bir itiraz olmazsa 15 günlük itiraz değerlendirme süresi beklemek gibi bi durum olmayacak o yüzden 25 değil 10 gün den sonra (herhangi bir itiraz yapılmazsa) atama sonuçları açıklanacaktır.

Bi arkadaşın sorduğu soruya cevaben; atamalarda özür gruplarının hiç bir etkisi yoktur, atamalar puan üstünlüğüne göre yapılır, kimse özrüne ayrıştırılıp gruplaştırılmadan yapılır.

Arkadaşlar şundan emin olun atamalarda torpil olmayacak çünki bilgisayar ortamında sistem otomatik atayacak ama atanılan ilmillieğitim müd. göreve yönlenirken olursa bilemem çünki onlada biliyorki bunca engelli vatandaşın hakkını yemek kadar düşecek değilller ben sen o yani bizler kimseden yardım almasak zaten yardım olayıda olmaz herkes hakkıyla atanır Allah herkese hayırlısını versin

Yaa böyle bişey olmaz yaaa..bu nasıl sistem bole sadece puanları yayınlıyolar hani nerde sıralama nerde bari kacıncı sıradayız onu öğrenseydik. hadi atama listesini anladık daha sonra yayınlıycaklarmış.toplam kaç kişi girdiki bole uzun sürdü öss yi geçtik yaniii.onu boşver ehliyet sınavı bizden 1 gün önce oldu(03.07.2010) kaçhafta oldu açıklanalı.Bizimki halen belli değilll.NASIL Bİ BELİRSİZLİK ANLAYAMADIM?????????

Benim anladığım şudur,
Diyelim 70 puan ile 1000. geldim, atama sırası bana geldiğinde ilk 5 tercihime yerleşemezsem(yani benden önce dolduysa), 6. evet dediysem beni o an diyelimki henüz dolmamış 30 ilden birisine kura ile yerleştirecek.Adaletli olanda bu.
Onaylarsanız sevinirim.

bulut25;

Ercan beye aynen katılıyorum. Arkadaşlar forumda yazanlar olarak niye sadece kendinizi
düşünüyorsunuz. Puanına itiraz etmek isteyenler olabilir. Böyle bir hak verilmese ve sen 80 alıp senin puanın 40 şeklinde açıklansa akabiinde böyle bir itiraz hakkı verilmese size sorarım ne yapabilirsiniz? Belki bu konuştuğun çok saçma diyenler olacak ama şunu unutmayın burası TÜRKİYE. Ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Ters köşeye yatırıverirler bir anda. Sonra nerden geldiğimizi bilemeyiz. Daha sonrada karamsarlığa bürünürüz işte...

Mevzuat oraya tam açıklamalı şekilde yazmış. 10 gün içinde puanınıza itiraz edebilirsiniz. Akabinde 15 gün zaten bütün kurumlara ait dilekçe cevaplama süresi var. Bunda bu kadar büyütecek ne var ki..

strange;

Strange; kura ile değil kardeşim. Önce illerin sırası ve akabinde puan sıralamasına göre yerleştirecek...
Örnek:
Tercihlerden alınan: 1600
6. Tercihe kalan: 400
01 Adana'dan başlayarak 81 Düzce'ye kadar olan illerdeki kontenjanları sıralayacak. Yani Adana kalan: 3 Kişi, Adıyaman: 1 Kişi, Afyon: 6 kişi vs vs..

Şayet sen 70 alarak 6. tercihlerde 1. sıradaysan seni direk Adanaya Atayacak..

yorgun savaşçı;

Bence var kardeşim. Engel grubu 5 adet sanırım ona göre kendi içinde sıralama olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt