Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çoğu kişi aldığı puanı yazıp atanırmıyım dıye birbirine soruyor. Kimin ne olacağı belli değil ki. Içimden bu nasıl bi soru dıyorum nerden bılsın insanlar atanırmısın atanamazmısınız. Ama daha sonra hak veriyorum. Soruya. Herkes heyecanlı herkes istekli. çalışmak kendi hayatını kendisi kazanmak istıyor. Ne kadar yüksek puan da alsa ya olmazsa sorusu içini kemiriyor. Haerkese allah hayırlısını versin arkadaşlar

Ben 84 bekliyordum 84 aldım memurluk mevzuat sorularında hata yapmışım memur lisans 2003 mezunu yaş 35 ilk tercih tekirdağ artık hayırlısı olsun,sağlık bakanlığına da başvuracağım .Bu arada memurlar nete arkadaşlar puanımı ekleyebilirler .

devam edin silmeye mesajları baltalamaya ben bilerek sonuç kopyalamıştım .

arkadaşlar antalyadan giren varmı aranızda????

nihat8102: sen kaç aldın?

malesef 80 beklerken 76 geldi. umudum yok denecek kadar az. tercih yalnız ankara.. sitede ankara tercıh eden o kadar zamandır 3 kişi rastladım. hayırlısı bakalım

c) Tercih ettikleri İl Millî Eğitim Müdürlüklerine puan üstünlüğüne göre atanamayan
adaylardan 6. Tercih olarak “ Tercihlerim Dışında Atanmayı Kabul ediyorum ” seçeneğini
işaretleyenlerin, tercih yapılmadığı için boş kalan kontenjanlara Bakanlıkça bilgisayar kurası
ile yerleştirmeleri yapılacaktır.

yani o 50 alan kişi herkimse eğer tercih ettiyse ve tercih ettiği yerde kontenjan varsa atanır. sen 6.tercihine evet dediğin için sen onun önüne geçmiş olmazsın yani

76 beklerken 72 geldi.memur................
Trabzon,Giresun yalan oldu...

Ama olsun arkadaşlar, kimse moralini bozmasın olumsuz düşünmeyinnnnnnn.38 bin memur alınacak.....
kazanan arkadaşlar yerleştikçe kazanamayanların şansı zamanla artacaktır.bu yüzden çaresizliği kapılmayın.
Yeni sınavlar olacak;sağlık bakanlığı memur alacakmış. zaten seçimler yakalaştı,kamu etkisi devreye girer.
zihnimizi sağlam tutmaya çalışalım. bu sınavda olmazsa bir sonraki sınavda mutlaka bir yerlere yerleşırız.
MORALİNİZİ BOZMAYIN........................................................

ben işitme engelliyim 44 puan önlisans memur bartın-zong-karabük-bolu-kastamonu 6.tercih istiyorum

Niye
Not: Atama işlemi; Kılavuzda da belirtilen 10 günlük itiraz ve
15 günlük itirazların değerlendirilmesi süresinden sonra Personel Genel Müdürlüğü
tarafından yapılarak sonuçları http://personel.meb.gov.tr adresinden yayımlanacaktır.

sonunda atanıp atanmadıgımızı 25gun sonra görecez tahmın yapmak yada ne desek boş :D

hizmetli 98 puan aksaray atanırmıyım.allah buyuk.haydi hayırlısı.aksaraylılar puanlarınızı yazın lutfen.

yakup böğrek;

Ben de bugün HatayMeb'e gittim.Onlar da böyle bir listenin varolmadığını anlattılar.Dün burda liste var diye yazan arkadaşa burdan selamlarımı iletirim.Tüm günüm öldü.:mad:

safeldino;

arkadaşlar merak ettiğiniz konu hakkında bilgi almak istiyorsanız o kurumu arayın kesinlikle net bir cvb verirler sizde yorulup tüm gününüzü öldürmezsiniz şahsen ben böyle yapıyorum:)

Forumda atıp-tutmanın önünü kesebilsek daha faydalı olmaz mı?Birbirimizi yanlış yönlendirmesek...

Sınav

Arkadaşlar sınavdaki hizmetli soruları basitti. Ancak Soruların basit olması insanların kafasındaki belirsizliği daha fazla artırıyor. Genel olarak baktığımda 96,98,100 puan alan oldukça var. bende 96 puan aldım şimdi ne olacak diye düşünüyorum. Soruların bence daha zor olması gerekirdi. Bundan sonra bekleyelim ve görelim "mevlam neyler neylerse güzel eyler"

Saygılar.

classline;

sınav sorular basitti. bu bile yanılqıya yöneltti bir coqunu. bende sınav soruları biraz daha ağır hazırlanmalıydı.

neyse 82 Puan Hizmetli.

hangi foruma girersem gireyim tartışma var bekleyin görün atama sonuçlarını her kafadan bir ses çıkıyor ya kazanacağız ya da kaybedeceğiz olay bu ya :)

battusay;

puan üstünlüğü esassa rasgele olmasının bi esprisi kalır mı? dediğin gibi olursa ilk 5 tercihine atanamazsan, tercihlerinin dışındaki illere senden daha düşük puanlı olan ve orayı tercih ettiği için oraya atanacak olan olursa ki olacak, o zaman dava açarsın. eline bişey geçeceğini sanmıyorum ama.

gtrcgokhan;

Gökhan kardeş bazı arkadaşlar anlamak istemiyorlar,ama az kaldı onlarda görecekler atamaların nasıl olduğunu biz boşa yorulmayalım,anlatmaya çalışıyoruz anlamıyorlar.

]
Arkadaşlar kesin sonuçlar 15/08/2010 tarihinde belli olacaktır.
BİLGİLERİNİZE​

kesinmi can can kardeş ....

gtrcgökhan arkadaş meb atamalarında her engel grubuna kontejan varmı

yorgun savaşçı;

evet her engel grubu ayrı ayrı değerlendiriliyor diye biliyorum. yanlış da olabilir.

gtrc gökhan kardeş şöyle olabilirmi diyelim istanbul 84 kişi bu 5 engel grubuna bölünüp her engel grubundan istanbulu tercih eden en yüksek puan alanlarmı yoksa engel grubuna bölünmeyip en yüksek alanlarmı atanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt