Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya acaba herkes düşük mü almış bu ne saçmalıktır böyle o zaman baraj kaç olur bilen varmı arkadaşlar

bilmiyorum ama ben sınavdan çıtıktan 2 saat sonra zaten yaptığım netlerin kaç puan getireceğini biliyordum bir hile olacağını tahmin etmiyorum zaten beklediğim puanıda aldım

nasıl yani ben 68 aldım başkası 90 da alsa benim yüksek puan alan olsada atanmas şansım varmı arkadaşlar:confused:

evet milli eyitimde o ilde sınava girenlerin kaç puan aldıkları liste nevcut.yerleşip yerleşmicenizi az çok tahmin edersinz alına puanları görünce .ben baktım herkesin puanına kendi ilimde yerleşmem mucize

Arkadaşlar ben 80 aldım. hizmetli kadrosundan girdim.
tercih yerlerim
Eskişehir
İstanbul
Antalya
İzmir
Balıkesir
6. tercih evet
sizce atanabilir miyim?
Rüyamda Eskişehir'e atandığımı gördüm. Bu atamaya çok ihtiyacım var.

Arkadaşlar ben 80 aldım. hizmetli kadrosundan girdim.
tercih yerlerim
Eskişehir
İstanbul
Antalya
İzmir
Balıkesir
6. tercih evet
sizce atanabilir miyim?
Rüyamda Eskişehir'e atandığımı gördüm. Bu atamaya çok ihtiyacım var.

umarım eskişehire gelecek arkadaşlar uygun kiralı ev bulabilirler.Memur naaşı ile nasıl olacak dışarısı bilmiyorum umarım atanırsınız yaprak

Tytzfb sen kac puan almıstın ordnkac puan alanlar vardı kac kısı gırmıs ve sn hanggı ıldesın

arkadaşlar şimdi il milli eğitime gidince listede kaçıncı olduğumuzu öğrenebilirmiyiz

tercih ettigin illerde en yüksek puandan örnek yozgat 26 memursa en yüksek ten başlar 26 doldugunda biter.türkiye genelinde yozgatı tercih edenler yarışır. her il böyle olcak..boş kadro türkiye genelinde varsa vede 6 terçihi işaretleyip 90 puan alan aday açıkta kalırsa bilgisayar kurasıyla boş kadrolara atanacak. .6 tercihi işaretleyip açıkta kalanlar arasında en yüksek puandan başlanacak kadro dolana dek 2000kişi .işaretlemeyen 90 alanda 80 alanda yerleşmeyecek....arkadaşım aslan 28

teşekür ederim yorgun savaşçı bilgi için çok saol

ben öss tercihlerini bu atamaya göre yapacaktım yaaaaaaaaaa
Neden atamaları yapmamışlar. kahretsin yaaa

arkadaşlar herhangi bir beirsizlik yok sınavı milli eğitim yaptı sonuçlarını açıkladı.Atama işin devlet personel başkanlığı yapacak haliyle sınav itiraz süresince beklememiz gerekiyor

arkadaşım sabırlı olmalısın 10 gün itiraz süresi 15 günlük itiraz degerlendirme süreci etti 25 gün süre daha bekleyeceksin...zehirli yaprak
hemen atama yapmıyorlar prodesür böyle.

oktay 452 sınavı egitek yaptı atamaları yapacak olan meb ...arkadaşım

Ben 96 aldım hakkımla ama eğer hocaların yardımıyla yüksek puan alanlar varsa haram olsun kul hakkı yiyolar... :mad: bu arada zehirliyaprak Eskişehir'e atanırsan şehrimize şimdiden hoşgeldin... ;) ama beni beklemen gerekicek önce 96 puanım var... :eek:

elmaşekeri1988 yarın il müdürlügüne gidip bulundugun ilde sınava girenlerdir.memur-hizmetli hangi branştan girdiysen puanlara bakarak tahmin yürütebilirsin ancak türkiye genelinde ilini tercih eden leri ve bunların aldıgı puanlar yoktur . bunuda hesaba katarsın.ben gidip bakmadım tahminimi söylüyorum.bende yarın gidip bakıcam..

düzelten için teşekkür ederim ama meb in atama yetkisi yok tüm memur atamaları personel başkanlığınca yapılır eğitek de mebin kuruluşudur

benim bu memur atama işinden anladığım sınava giren 6000 kişi yerleşecek olan 2000 kişi her 3 kişiden 1 i alınacak yani puan olarak kaç olur acaba?? bilgisi olan varmı

6000 kişiden 2000 kişi alınacaksa %33.3 şansın var .67 puan veya üstündekiler ilk%33lük dilime girerler.Bu düzmantık gibi.
Ama önemli olan tercihlerin olması işleri ''iddia'' oynamaktan farksız bir hale getirmez.Bu ülkede yaşamak başlı başına bir şans ise böyle bir şans temennisiyle avunalım.Bu işin takipçisi olalım.Ben şahsen tam net olarak
beklediğim puanı aldım.Hesaplarımdan ''virgül'' şaşmadı.Ama tercihleri neden sınava girmeden yaptırdılar,bunu bir türlü anlayamadım.
neyse,
izleyip göreceğiz.

orası doğru burası türkiye torpil olur adamı olan alı r işi bizim Allahımız var şükür

ya arkadaslar ıl tercıhı onemlı ama 90 puan yerlesmedıgı surece 88 alan yerlesemıyor ısterse kendı yerını secsın.hıc mı yonetmelık okumadınız altıncı tercıh ogretmen atamaları gıbı aynı puan ustunlugu her zaman var yanı 90 alıyorsun atanamıyorsun altını tercıhın evet dıyorsa ama 88 atanıyor kıyemet kopar bole ıstedıgnız kadar arasttırın benım dedıgım cıkcak

arkadaşlar hizmetli kadrosuna giren aday sayısı 21000 buda %10.5 dilim ederki 90 puandan aşağısı atanamayacak....

cenk ben kilisteyim be 82 puan almışım hizmetli olarak giren sayısı 50 kadar 4- veya 5 kişi 100 tam puan almış sonrası 98-96 diye gidiyor.bunalrın coguda aynı salonda giren kişler.hocalar yardımm etti naptı aklıma hertürlü şey geldi.15 yıldır bi sınav kazanamadım.2 çocugum var hal perişan .isyan etmek elde deyil.yazık herkes emek veriyor herkesin ihtiyacı var.emek hırsızları allhından bulsunlar başka bişe demicem

karadavut;

Bukadar itiraz edeni gorunce sen heralde rahattın hic tepki yorum yapmadıgına gore bildigin bişey vardı arkadaşım heralde baksana herkese hayırlı olsun diyecem ama yorumları okuyunca maşallah kimseye hayırlı olmayacak birileri yine avcunu yalayacak o birileride garibanlar olacak korkarım ki...

10 günlük itiraz ve 15 günlük itirazların değerlendirilmesi süresinden sonra

Yukarıdaki cümleyi yazanlar MEB 'de çalışıyorlarsa Milli Eğitimi Eğitecek Bir kurum daha lazım. Bir itiraz süresi koyarsın ve o sürede tüm itirazları değerlendirirsin BKZ.OSYM.

Yazıklar olsun diyorum, yazıklar olsun...

Simdi yazılanları okuyorum arkadaşlar puanım duştu diye isyan ediyor burada iki secenek var 1-Bu arkadaşlar işratlediklerini bilmiyor hatırlamıyor kafadan salıyorlar 2- Gercekten puanlarla oynanıp birilerine yer acılmış bunu hic kimse bilemeyecek bilecekte ispat edemeyecek edemeyiz elimizde bir kanıt yok itiraz etme ise sadece formalite icabıdır itiraz etsenizde elinize bişey gecmeyecektir bunu gecmiş yıllara bakıp gorebilirsiniz..asıl puf noktasını herkes kacıyor neden puanlara itiraz neden yerleştirmeden sorna itiraz hakkı tanınmıyor sizce? bunu bir duşunun sonra yazalım cizelim gerci yazıp cizsek haykırsak ne olacak kim duyacak burada herkes aglasa sızlasa malesef dikkat cekip sizin derdiniz nedir diye sormayacaklar..onun icin arkadaşlar cokta kendinizi hırpalamayın derim ben faydası olmayacak cunku.. Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt