Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sınav sonucu

mrb arkadaşlar hizmetli kodrosundan 84 puan almışım umudum yok.hayırlısın
1.AKSARAYA
2.NİĞDE
3.NEVŞEHİR
4.KONYA
5.KAYSERİ

72 puan beklerken 70 geldi memur kategorisı hayırlısı olsun ne dıyelım

bence memurlukta baraj 70-75 olur...memur puanları düşük nette girmeyen arkadaşlarımız var onlar 50-60 larda...

slmlar bende bir öğretmen adayıyım vee suana kadar hiç bir öğretmen adayımız puanını belirtmemiş meslekdaşlarım puanalrınızı ve yorumlarınzı bekliyorum..PUANIM:60 TERCİHLER:KOCAELİ,ISTANBUL,YOZGAT,SİNOP,YALOVA...HERKESE HAYIRLI OLSUN.

Puanlar açıklandı atamalar için 10 günlük itiraz süresi var itiraz süresi bittikten sonra yani bugün itibariyle 15 gün sonra atama sonuçları açıklanacak. Benimki sonuç kısmına sınava girdi yazmışlar ben zaten atanamam 62 puan almışım atanmam bir mucize olur yine de belli olmaz türkiyedeki genel başarı durumuna bağlı hayırlısı olsun

hizmetli olarak 98 tam bekledıgım gibi .herkese hayırlı olsun. ama atanırmıyım onuda bilmiyorum.torpilim de yok ne yapalım.tek torpilim cenab-ı allah.torpıl devreye sokupta hakkımızı yiyenler olursa allahta onlara yedırmesın aldıgı maasi.baska ne dıyeyımkı her sey hayırlısı olsun.tercıglerım AKSARAY NIGDE NEVSEHIR KONYA AFYON.

benim bu memur atama işinden anladığım sınava giren 6000 kişi yerleşecek olan 2000 kişi her 3 kişiden 1 i alınacak yani puan olarak kaç olur acaba?? bilgisi olan varmı

82 puan almışım...biz sınavda 3 salonda girdik.sonuçlara milli egitimde baktıgımda 4 kişi 100 net puan almış. hala inanamıyorum.biri de benii inandırsın buna.:mad:

İTİRAZ SÜRESİ NORMAL ve HAK ARAMAK İÇİN KOYULAN BİR ZAMAN. Yani hakkınızı aramanıza yadımcı olan bir sistem.Ben EĞİTEK'e en az ÖSYM kadar güvenmek istiyorum.Kuruluş amacı bu zaten.
işte sana çıkışımın nedeni olan yazım arkadaşım sende benim gibi mağdur durumda bırakısaydın eğer nasıl eğiteke güvenirdin acaba

70 diye düşünüyorum.Puanlar açıklanmadan önceki gibi çıkmadı beklenen puanlar.
bide ayrıca arkadaşım bundan 9yıl önce deprem senesi sakaryada ösymde bana bu yanlışlığı yaptı herkesi yerleştirdi sonra üzgünüm bir katsayı çarpım hatası oldu sen git anca sana ücübe 3 5 yer kaldı dedi sen bu ülkede işe başlayana kadar hiç bir şeye güvenme
senin puana bile ihtiyacın yık arkadaşım

ya benim puan kısmında 68000 yazıyor bu nedemek arkadaşlar lütfen cevap yazarsanız arkadaşlar

34 doğru yani 68 puan almışsın. her doğru 2 puan diye hesaplarsan

aslan 28 arkadaşım 68 puan almışşın hayırlı olsun. 00 lar soruların herbirinin degeri 2 puan oldugundan tam 68 puan aldıgının anlamındadır...

bu ne yaww, yeter yaww :) ağzı olan konuşmuş, sonuçlar açıklanmadan öncede ağzı olan konuşuyodu, yok 90 yaptım, yok 100 çaktım. ee şimdi nerde bu doksancılar yüzcüler, onlar şimdi oldu itirazcı. sorular kolaydı diye heyecan yap çatır çatır yanlışları döşe sonrada itiraz edicem. edin canım edin.

ya arkadaşlar burda bir yanlışlık var herkes beklediğnden düşük aldı benim kafam karıştı..?

ben cevap kağıdımı 3 kez kontrol ettim..yanlışlık olmasın diye. 84 puan geliyordu..puanıma baktım 78..bunda resmen puanları düşürmek için oyun tezgahlamışlar itiraz edeceğim..memur kadrosundan girdim.sınav yerim Gaziantep..bizim arkadaş ta sınava girmişti. onun annesi bahçede beklerken kızın birisi sınavdan çıkmış ve demiş ki..'Baba sınavım iyi geçti torpil yapmana gerek yok... demiş..bu nedir yaa milletvekilleri şimdi milli eğitimin kapısını aşındırıyorlar..e şimdi benim 6 puanımı kimbilir kime verdiler.Allah yedirmesin kul hakkı ile nasıl Allahın huzuruna çıkacaklar..hele de o torpilli kişi memur olduğu vakit nasıl kursağından geçecek o aldığı maaşlar..teşekkürler..

arkadaşlar merhaba 96 puan almışım atanma şansım nedir acaba:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt