Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
al birini vr ötekine arkadaşlar engelli memur sınavlarında 2005 yılında mülakat kaldırıldı saf saf konuşmayın

arkadaşlar kırıcı sözlerinizi hiç kaileye almıyorum stresinize bağlıyorum ama bu yazdıklarınızı sınav açıklanıp daha sonrasında yaşadıklarınızda görücem ve o zaman neler olduğunu yazmanızı isterim bende 2,5 ay boyunca manyak olcak derecede çalıştım ama siz doğrularla yüzleşmeyi kabullenemiyorsunuz o saygısız ve terbiyesizce seviyesizce yazılan sözlerinizi kötü söz sahibine aittir düşüncesiyle yanıtsız bırakıyorum bu msj yerini bulmuştur doğruları kabul edemeyen arkadaşım

millibirlik;
onun için mi geçen yıl engellli sınavından sonra mülakat yapıldı arkadaşım sen birşeyleri bilerek konuş lütfen

iyide sakarya sende kanıtını göster hangi yönetmelikte yazıyor mülakat var diye bak sana aşağıda MEB'in açıklamasını gönderiyorum. üstelik atamayla ilgili bölümleride renkli harflerle yazıyorum ki atanalar nasıl yapılıyor öğren diye kimsenin ahını alma burada kardeş.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZÜRLÜ PERSONEL ATAMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA Özürlü personel alımı sınav sonuçları açıklanmış olup, özürlü personel alımına ilişkin hazırlanan kılavuzda da belirtildiği üzere sınav sonuçlarına itiraz ve bu itirazların karara bağlanması ile ilgili süreç (sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 25 gün) tamamlandıktan sonra başarı listeleri oluşturularak yayınlanacaktır. Kesinleşmiş başarı listesi en yüksek puandan aşağı doğru sıralanarak oluşturulacaktır.
Bu sürecin sonunda atamalar, adaylardan sınav başvuru aşamasında alınan atama tercihleri doğrultusunda puan üstünlüğüne göre ilan edilen kontenjanlar ölçüsünde yapılacaktır. Atama sonuçları http://personel.meb.gov.tr adresinden yayınlanacaktır. Atamaları yapılan adaylara ilişkin listeler aynı gün İl Millî Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir.
İlgililere duyurulur.

sakarya54;
hangi yıl hangi sınavda mülakat yapılmış söylede bileleim somut konuş lütfen o sınav bu kurum deme isimleriyle söyleki cevabını verelim sana kulakdan dolma bilgiler iletişimde bilgi yerine geçmez çünkü kaynak yok kaynak göster

ya arkadaşlar yapmayın etmeyin ayıptır günahtır kulaktan dolma laflarla milleti üzmeyin.cenk 210 arkadaşım anlaşıldı sen memurlukta 2005 modelden öncesin.1995 yılından beri sınavları(baraj 70 i geçerek)kazandım.mülakkatta da annemin adını sordular kaybettim.2005 yılından beride mülakat yüzü görmedim.puanları yukardan aşağı sıralıyorlar.kaç kişi lazımsa o kadar kişi yüksek puanlardan seçiliyor hepsi bu.al sana 2007 yılında mebin yapmış olduğu sınav listesi sonucu 5.asille 6.sırdaki yedek 1 in puanına dikkat et.puanlar aynı.bu sınav 2007 de çorumda oldu mülakat olmadı

19/08/2007 TARİHİ PAZAR GÜNÜ YAPILAN ÖZÜRLÜ PERSONEL SINAV SONUÇ LİSTESİDİR
SIRA NO ADI SOYADI ALDIĞI PUAN SONUÇ DİPLOMA TARİHİ DOĞUM TARİHİ
RAKAMLA
1 İBRAHİM AKINCI 80 1.ASİL KAZANDI 13.06.2003 01.09.986
2 ŞABAN YILDIRIM 78,75 2.ASİL KAZANDI 02.07.2001 01.01.1982
3 MURAT EMRE YALLIM 78,75 3.ASİL KAZANDI 16.06.2006 05.12.1987
4 SERAP ŞİMŞEK 77,5 4.ASİL KAZANDI 04.09.2005 01.01.1986
5 MAHMUT KILIÇ 76,25 5.ASİL KAZANDI 12.09.1990 17.03.1973
6 ELİF HUZUR AKPINAR 76,25 1.YEDEK 30.06.1994 18.05.1977
7 ÖMER FARUK KAYIŞ 76,25 2.YEDEK 10.06.2005 06.05.1987
8 SULTAN KELEMCİ 75 3.YEDEK 30.06.1997 28.04.1979
9 SAVAŞ ÖNGÜN 75 4.YEDEK 29.08.1998 12.03.1981
10 GÜVEN KAÇAR 75 5.YEDEK 25.06.1999 13.08.1982
11 SADİ ŞAHİN 75
12 CENGİZHAN SELBES 73,75
13 ALİM AYDIN 73,75
14 BİLAL ÜLGER 73,75
15 MUSA ARNAK 73,75
16 İSMAİL KEKEÇ 73,75
17 MUSTAFA ER 72,5
18 RIDVAN SAKALLI 72,5
19 ÖZCAN GÖBEL 72,5
20 MUSTAFA ONAN 72,5
21 MEHMET KORKUT 72,5
22 GÜNEY TOPAKTAŞ 72,5
23 MEHMET BALCIOĞLU 71,25
24 ŞÜKRÜ GÖRÜKMEZ 71,25
25 VOLKAN ÇEVİK 71,25

Mülakat filan yok arkadaşlar,kim uyduruyor bunları yaff? Off!!

öncelikle ağır özürlü diye kimseyi atamamazlık yapamaz meb... ayrıca özür oranıan bakılarak karar verilemez bir insanın ne yapıp ne yapamayacağına benimde oranım 83 ama bende her türlü iddasına girerim oturup 1 saat baksan bana anlamazsın engelli olduğumu dıştan belli olmuyor çünkü.... yapamadığım tek şey ise ağr işler yük taşımak ağır eşya kaldırmak gibi.... mülakata gelince öle bişi yok.. ortalığı bulandırmayalım lütfen...

duru19;

duru19 haklı.bende sınava girdim ve 84 aldım millet diyorki yok torpil olacak yok engel oranına göre seçecekler zaten seçecekleri insanların hepsi özürlü ve bunlar puanlarına göre atanacak ama hizmetli olmak için de çogu arkadaşımızın yh işlerini yapamayacagızı biz biliyoruz da onlar bilmiyorlarmı Bence biraz daha sakin olalım ve bekleyeelim çok az kaldı bu arada birşeyler yapmak istiyorsanız alım olcak yerlere mail atabilirsiniz
Nasıl atacagınız aşagıda mevcut ;
BİR ÇAKIL TAŞIDA SİZ BIRAKIN…
arkadaşlar bu engelliler tarafından,meb deki 5 bin kişilik kontenjanı 10 bin kişiye yükseltmek için hazırlanmış bir kampanyadır.
55 BİN ÖZÜRLÜ KONTENJANI DOLACAK. Türkiye İş Kurumu'na 5 bin yeni memur alınması planlanırken, 55 bin özürlü kontenjanın tamamı, iki yıl içinde doldurulacak Adalet Bakanlığı 1.813,İçişleri Bakanlığı 619 ,Milli Eğitim Bakanlığı 16.256 şimdiki alım 5 bin düşülmüştür geri kalan 11.256,Sağlık Bakanlığı 8.051 ,Tarım ve Köy işleri Bakanlığı 780 ,Diyanet İşleri Başkanlığı 1.638 ,Gelir İdaresi Başkanlığı 628 ,Emniyet Genel Müdürlüğü 6.229 ,Orman Genel Müdürlüğü 229 ,Diğer Kurumlar 1.949 Toplam =38.192 işte bu rakamlardan dolayı meb te 11.256 engelli kontenjan açığı vardır.İşte biz engelliler bu sınavla mebin kontenjan açığının kalmamasını sağlamak istiyoruz.MEB bakanlığına aşağıdaki dilekçeyi gönderirsek,bunu başarabiliriz.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA

Bakanlığınızın,16.256 kişilik engelli kontenjanını doldurmak için, 5.000 kişilik yapmış olduğu engelli alımdan ötürü,bakanlığınız adına şahsınıza teşekkür ederiz.Sınava giren biz 32.000 engellinin umutlarını tekrar yeşerttiniz.Ancak 16/08/2010 itibarı ile 5.000 kişinin yüzü gülecek,diğer 27.000 kişi üzülecektir.Bakanlığınızı engelli açığı 12.256 kişi kalmıştır.Biz engelliler olarak,bu sınavla tüm engenli açığınızı,kapatma umudunu taşıyoruz.

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
Göndereceğimiz yer meb e girin sağ alt köşede haber başlığı altında dilek ve şikayetleri tıkla gerekli açıklamalar orda mevcut.bakanımızdan bir jest gelebilir..gayret edersek

Arkadaşlar bu torpil olayını çıkaran arkadaş düşük puan almış ki suçlayacak birlerini arıyor. Madem bu kadar çalışkandı (!) niye düşük aldı? Mülakat diye bişey yok! Olsaydı kılavuzda yazardı! Ayrıca benim puanım beklediğim geldi; lakin düşük gelenler de bir düşünsünler bakalım nerde hata yaptılar? Biraz da karşı tarafı suçlamadan önce kendimizin yaptığı hatalarımızı düşünelim.

Şafak 9 gün :)

ARKADAŞLAR BU SAATTEN SONRA NASİP İŞİ! NASİPLİYSEN 40 PUANLA BİLE ATANIR KİŞİ!
AZ KALDI SIKIN DİŞİNİZİ

yaw arkadaslar yapmayın allah askına..daha mantıklı seyler ustunde tartısalım..mulakat filan yok..şafak saymaya dewam..nasipte warsa olur kafanızı yormayın..

bak güzel kardeşim ona kalsa ordakiler 28inde açıklanacak demişti atamalar ile beraber; ne oldu? bana dediler ki 21 inde açıklandığında bir gün sonra atamalar olcak dediler sonra o yazı geldi 25 gün sonra diye! belki o memur 25 i gün olarak algılayıp sana öyle demiştir! yapmayın bunu her duyduğunu yazarsanız birbirmizi kırmaktan başka bişey olmaz! aslan beyin dediği gibi şafağa!!!!!

arkadaşlar 20 ve 25 tarihleri arası açıklanması normaldir çünkü zaten 16'sında yasal süreç bitiyor 17'si gibi atama işlemlerini yapmaya başlar haliylede yok bilmem nereye yazışma yok karearın onaylanması bir sür ıvır zıvır var o işlemlerde ancak bir kaç güne belli olur yani büyük ihtimalle ayın 20 si cuma günü saat 13.30 gibi açıklanır

Itiraz süresi 10 verilmiş yanlız 10. Gün ctesi gününe denk geliyor. Hani yasal süreçde itiraz süresi hafta sonuna denk geldiği için kısaca 2 gün kaymış oldu. Buda 16 sını 18 olarak kaydırmak anlamını taşır gerçi milli eğitim yasal zorunluluğa uyarmı yada bu süreci göz önünde tutar mı ? Bekleyip görecez.... Bu arada sınav başlangıcı ve toplam geçen süre 3 ayı aştı beklemek çok zor....
Ama yine dwe kimsenin kalbini kırmayalım arkadaşlar... Lütfen......

Ne o şimdide mülakat mı çıktı :) varya neyse . . Arkadaşlar benim dayımın oğlunun bacanağının baldızının eniştesinin küçük kardeşinin çocukluk arkadaşının amcasının bundan 4 yıl önce vefat eden askerlik arkaşının kız kardeşinin kayın biraderinin teyzesinin görümcesinin kocası bakanlıkta çalışıyo ondan öğrendiğime göre atamaları uzaydan yapacaklarmış aradım sordum . . :D

:) :) :) Baycin alemsin yaaaa:) Roman oldu Bu MEB sınavı:)) Allah sonumuzu hayretsin :)

HİÇ ATANACAĞIM KALMADI VALLA
BU NASIL İŞ
KURUMA BAK YAPTIĞI İŞE BAK
HADİ GAYRİ DAHA SINIFLARI TEMİZLEYCEĞİZ
TAHTALARI SİLECEĞİZ.
KORİDORLAR PASPASLANACAK
ÖĞRENCİLERLE BİZDE BAŞLARIZ GALİBA.İNŞALLAH:mad:

BaY_Cin;

he he he :):) hiç güleceğim yoku güldürdün beni cin kardeş! allah da seni güldürsün :)

KIZIL BİR ŞAFAĞA...

Bay_cin kaynağın süpermiş bir de yerleştirmeleri söyleseydi kaynağın :D Ben de sınava girmiştim 88 aldım ama bakalım ne olacak bilemiyoruz.Keşke tüm sınava girmiş olan engelliler yerleştirilebilse ama zor.16 Ağustos tarihine kadar her gün sanki 1 yılmış gibi gelecek bize.

ya milli birlik misin milli velveleci fesatçı mısın kafana göre yorum yapma zaten milletin canı dişinde kafa bulandırma

Sizce memur adaylarında en az kaç puan alan girer... Ben 76 aldım 2002 önlisans mezuniyet, 31 yaş ,ortepedi diğer gurubu vs vs... Diğer sınava hazırlanamıyorum atanıp atanamayacağımı bir türlü çözemedim...

orman il genel

Arkadaşlar ben bugün orman dairesine sınav başvurusu yapmak için gittim.Lise mezunlarının katılabileceğini üniversite mezunlarının alınmadığını söylediler.Aynı durum sağlık
sınavları için de geçerlimi acaba?

valla bende 86 aldım memur derecsınde ısıtme engellıyım. bugun saglık bakalıgının sınavına basvurmaya gıttım onlarda kabul ettmedı benı yok dıplomamın aslı gerekmıste falan fılan. halbukı bende mezun durumundadır dıe belge var elımde kabul etmedıler ya morelım sıfır zaten suan. İnş meb ın sınavında atanırımda kurtlurum bu sıkıntıdan ya.
bu arada allah tüm engellı arkdaslarımıza sabır versın ....

belarus prensi;7

sen kime fesat kime velveleci diyorsun ailen sana insanlarla nasıl konuşacağını öğretmemiş mi bu terbiyeyi almamışsın. sen ömründe ilk kezmi giriyorsun bir sınava azcık erkek olun erkek zırlayıp durma dünyanın sonu değil. açıklanır bir gün

sınavı kazanan kesinlikle ve kesinlik atanacak arkadaslar mülakat falan yok, sınavı kazandın memursun!!! o kadat basit...

ha mülakat belki şu şekilde olabilir. kazanan arkadasları tek tek mülakata alıp kazandığın ilin hangi okuluna görevde başlayıp ne şekilde bi işte çalışacağı yönünde olabilir.
malum her hangi bir ilin merkezdeki bir okulu, meb binası yada ücra köşedeki bi köyüne atanma gibi ihtimallerimiz söz konusu burada yapılacak mülakat ele başarılı olan arkadas merkeze atanır başarısız olan bir köy okuluna yada çalışacak kişinin yani bizin ne tür işte çalışacagına karar vererek ihtiyacı olan okula gönderilmesi gibi bir durumda söz konusu olabilir...

akıllı ol laflarını bil benim bildiğim delikanlı dedikodu fitne yapmaz bilmeden konuşma MEBi aradım ayın 16 sında açıklanıyor dedi sen sanki MEB YETKİLİSİMİSİN 25 AGUSTOS CUMA SAAT 13.30 a gün veriyorsun bilmediğin şeyi sallama o kadar

meb i aradım Ağustos'un 16 sı kesin açıklanacak diyor senin yazdığına bak aslı olmayan lafa bizde velvele dedi kodu derler delikanlı da dedikodu yapmaz milletin kafasını karıştırma

alican67;

dediğini pek anlayamadım! bende 4. sınıftayım ve meb sınavına 4. sınıfta okuduğuma dair kağıt ve 2 yıllık önlisans yazısı ile başvurdum! sağlık bakanlığına da gittiğimde diploma istediler ve kabul etmek istemediler bende mebde önlisans yazısı ile başvurduğumu söyledim! önlisans yazısı heran diploma albilecek bir konumda olduğum için mecbur kabul ettiler! seni de kabul etmeleri lazım! git yetkililerle görüş!

Tam bir muamma valla açıkçası beklemek can sıkıyor .... Puanım 86 90-94 az olanlar şans az diyorlar sitelere baktığımdada öyle görünüyor hayırlısı

Bu sınavdan refaketçilerle girip onlardan yardım alarak yüksek puan alanlar zaferle çıkacaktır....

belarus prensi;

seninle polemiğe girmiyoeum çünkü hem terbiyesizsin hemde anlayışsız hemde algılama güçlüğün var. Ben kesin konuşmadım bir tahmin yürüttüm ama inşallah senin dediğin gibi olur eğer olazsa benim dediğim gibi olursa o zaman bu lafları teker teker yediririm sana. Dedimya benimki taahmin sadece dikkat edersen orada büyük ihtimalle demişim yok bunlarıda anlamıyorsan benim okulda seni yeniden birinci sınıftan başlatabillirim ben iyi bir öğretmenim emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt