Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün şafak 10 dur arkadaşlar..............
herkes için hayırlı olsun da gerekirse bi +10 gün daha bekleriz ne yapalım.....................................
evet ayın 16 sında açıklanır.o zaman 15 daha eklersek atama süresi 1 eylülde iş başı gözüküyor.Ama hizmetliler ve memurlar 15 nde maaş alıyorlar. bu işi nasıl halledecekler.
tabi atanırsam. Allah herkesin yardımcısı olsun.
bazı arkadaslar hızmetli statüsunde çaycılık yapacagımızı,yerlerı paspaslayacagımızı söylemış.örnegın ben elımdekı 2 tane koltuk degnegımımı tutacagım yoksa çay bardagını paspasımı.devlet bizi bu sınava sokarken bizlerın böyle özürlü oldugunu bılmıyormuydu.bu nasıl sacma bir olay.
arkadaşım zaten onlar yüksek dereceli özürlüleri elediler bunun için sadece düşük dereceli özürlüler kaldı ayrıca tekrar mülakat yapılacak siz o zaman bu konuşmaların boşuna olduğunu göreceksiniz ben öğrendiğim günden beri susuyorum
cenk kardes ben ne dedıgını tam olarak anlamadım.ne demek istıyorsun yanı agır işmi verecekler bize.
sevgili sakarya54 yuksek dereceli özürlülerı nasıl eledıler.adamlar ankete özürlerını yazmışlar %70 olanda var 80 olanda.en basıtı ben kendımı örnek vereyım %40 ortopedık özürlüyum. 2 tane koltuk degneklerıyle yürüyebılıyorum.ben ve benım gibi arkadaslar ne iş yapar söylermısınız.
hiçbir resmi yazı yayımlanmadan ve göreve başlayıp olayları 1. gözle görmeden hiç bir yorumun doğru olacağını düşünmüyorum sıkmayın canınızı... Oturup yatıpta para kazanılmaz biraz zorluğu olur ama unutmayın Devlet kapısı...
kalorifer yaktıramaz ki hizmetliye :S onun belgesi var arkadaşlar ayrıca artık okulların temizlik kalorifer vs işlerini özel firmalar yapıyor hizmetlinin şuanki görevi evrak getir götür işi belki masa başında santral işide olabilir bilgisayar iyi bilen birisi içinde farklı iş statüsü uygulayabilirler yani kimse tam kesin ne iş yapacağını bilmior
Hala aynı konulardasınız. Sınav başvurusunda sizin başvuracağınız hizmetli kadrosunda ne yazıyordu? YH yazması lazım. Yani açıklaması: Yardımcı hizmetler. Büyük ihtimalle memurların yaptıkları işlere yardım edilecek.
Bence yuksek derece ozurlulerı almazlar kızmayın ama gercek bu arkadaslar adam 80 derecelıyse bu adamı nasıl calıstıracaklar ıs yapamazkı hızmetlı statusu zor bır meslek ben emnıyette hızmetlıyım ısten gelelı 1 saat oldu ayaklarımın altı sızlıyor ınsallah atanırsınız ama bencede mulakat olacak olmadan olmaz
yorgun savaşçı;
Sınava sokmak zorundalar çunku ayrım yapamazlar mahkemelık olurlar bız bunları alamayız bunlar fazla ozurlu dıyemezler sınav acarlar ama kazansan bıle almazlar ellerınde olan bırsey puanı dusururler bısey ederler almazlar su anda cogu devlet daırelerınde tekerleklı sandalye ıle gırılecek merdıven v.b yerler bıle yok
agır özürlü kardeslerımıze bir sınır koysalardıda insanları boşuna heveselendırmeselerdı bari.yani %40 la 50 arası 60 arası diye bır sınırlama koyabilirlerdi.şimdi düşünebılıyormusunuz atandı dıye gıdecek ee sen agır özürlüsün bizim işimize yaramazsın diye gerımi gönderılecek.allah hiçbirimizi o duruma düşürmesın.
evet puanlarını düşürdüler bende%80 özürlüyüm ama beni yolda görsen ben özürlüyüm diye yeminler etsen kimse inanmaz bu yüzden bu yöntem çok saçma 90 aldım %80 diye 72 yaptılar ben en sağlam insandan bile daha sağlamım
evet bende %80 özürlüyüm ama ben çok emin bir kaynaktan nasıl puan düşürüldüğünü nasıl bir eleme yaptıklarını öğrendim ve hiç tahminimin dışına çıkmadı arkadaşım 90 almam gerekirken 72 aldım ve bunun nedenide özür derecesi ikl adımdan duydum yıkıldım yani biz ölelim sağlam bile olsak %80 diye çalışmayalım istiyorlar artık ne yapcaz bilmiyoruz
paradoks79;
sana katılıyorum boşuna 2,5 ay ders çalışıp o stresi yaşamazdık
sakarya54 kardes karsıdan baksan hiç özürlü oldugum anlasılmaz dıyosun %80 raporum var dıyosun bu ne çelişki. bir mahsuru yoksa özrünün ne oldugunu söylermısın.
boş boş konuşmayın ne engel ayrımı nede mülakat var kim çıkarıyor bu saçmalıkları. paradok bende engelliyim %40 raporum var beni karşıdan görende özürlü olduğumu anlayamaz ta ki ben söyleryene kadar sakarya nickli arkadaşımızda engelli oabilir benim iş arkadaşım vardı %80 engelliydi sonradan söyledi engelin nedir dedim kanında bir problem varmış mesela bir yeri kesilirse bu onun ölümüyle sonuçlanıyormuş. çelişki filan yok. 25 gün sonra yani ayın 16 sı ve 252i arası açıklanır biraz sabredin nolurki dünyanın sonu değilya
Bence yuksek derece ozurlulerı almazlar kızmayın ama gercek bu arkadaslar adam 80 derecelıyse bu adamı nasıl calıstıracaklar ıs yapamazkı hızmetlı statusu zor bır meslek ben emnıyette hızmetlıyım ısten gelelı 1 saat oldu ayaklarımın altı sızlıyor ınsallah atanırsınız ama bencede mulakat olacak olmadan olmaz.
cenk_210 arkadaşım.her insan farklıdır.tamam 80 derceli olabilir.ama nerden 80 derceli orası önemli.mesela ayaklar diyelim.danışmalarda sağlam insanlar otura otura göbek bağlamışlar.santraldakiler gene aynı.mesela benim raporum %60 engelim sağ kolum.ama kendimi öyle yetişdirdimki o koluma 50 kiloyu koy götürürüm.ama o elimle çay bardağını tutamam.
sakarya 54 arkadaşım:evet bende %80 özürlüyüm ama ben çok emin bir kaynaktan nasıl puan düşürüldüğünü nasıl bir eleme yaptıklarını öğrendim ve hiç tahminimin dışına çıkmadı arkadaşım 90 almam gerekirken 72 aldım ve bunun nedenide özür derecesi ikl adımdan duydum yıkıldım yani biz ölelim sağlam bile olsak %80 diye çalışmayalım istiyorlar artık ne yapcaz bilmiyoruz.diyosun.ve ordaki tüm insanları vebal altına sokuyosun.formdaki biz engellilerinde mebe olan güvenini kaybettiriyosun.bu emin kaynak sana kimlerin atandığını söylemediği kalmış.belkide söyledi.ama inanma kardeşim öyle bişey yok.emin bildiğin bile sana sıkmış.şimdi ben 94 bekliyodum raprum %60 ama 92 aldım.itiraz etme hakkımı kullandım.bakalım ne gelecek.öyle hiç rapor derecem yüksekte 2 puanımı düşürdüler diye düşünmedim.ordakilerde insan onlarda hata yapabilir.insanın olduğu her yerde hata olur.kimseyi kulaktan duyma bilgilerle lütfen suçlamayalım.ya öyle değilse onların günahlarını almış olmazmıyız.tabi bu benim düşünce ve yorumlarım herkeze saygılar sunarım
insanlar bir sınava girdi kurum tuttu uzattı açıklamadı ,,,,,bilmeden veya insanların moralini bozmak için açıklama yapmayın insanların zaten canı burnunda mülakatdiye bişey yok manyağın biri bir taş atıyor millet çıkarmaya çalışıyor