Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gönderdim arkadaşım bu gb maillerde ısrar etmekte fayda var kendimizi unutturmayalım

bir çakıl taşıda siz bırakın kampanyamıza katılan siz değerli ferdi uğurberk,murat212121,meral,ferdi tayfur,mahmut çeçen,orce,femmy,pierr35,suat 06,turangencer,berkan1 isimli arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.ama yetmiyor arkadaşar.3 sitede ilk gün itibarı ile katılım 12 kişi.atamaların yapılacağı ayın 16 sına kadar 10 bini bulmalıyız.bakın önümüzde refarandum,seçim var.ve 10 bin kişi çok büyük rakam.bakanımız nimet hanım bizlere dayanamıyarak bir jest yapmalı arkadaşlar.allahın izni ile biz bu işi başaracağız haydi arkadaşlar birlik olma zamanı

Sevgili HERİ19 kardeşim;

Metni aynen ben de gönderdim. Ve Facebook'taki grup sayfam aracılığıyla facebook'ta da yayınladım. Teşekkür ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Bülent YILDIZ
KIRIKKALE ENGELLİLER VE DOSTLARI DERNEĞİ BAŞKANI

yollandı ama ben sanmıyorum 38 bin kişiyide alalar, neden diyeceksiniz emniyet müd asla almaz çünkü tarih boyunca almamış bir kurum!!
sonra devletin bankalrındada açık var oralar neden yazılmamış onu aklım almıyor
bizzat bir devlet bankası müd den dinledim açıklarının oldugunu ama merkezin cezayı yatırmayı tercih ettigini
inş dedikleri gibi 2011 mayıs seçiminden sonrda devam eder.......
çünkü bakan kavaf bu yıl alınacak diye açıkladı protokolle , sonra bakan şimşek hayır 2 yıl dedi

bu devirde babana bile güvenme demişler ki sen sanal ortamda arkadaşa güveniyorsun herkes ekmek derdinde kimileride düşük puan aldık diye sınava çirkef atmak peşinde yok torpilmiş yok yüksek alanların kopya çektiği malum filan filan hep hikaye yarın atananları çekemeyenler olacak mahkemeye MEB i şikayet bile edecekler kına yakarlar o zaman

sınava beşiktaş ta istanbulda girdim sınav daha bir saati geçmeden çıkanlar olmuş ki aralarında puanlarını bile bildiğim var birde benle alay ediyorlar neymiş sınav çok kolaymış yok lay lay lom hemen bitirip çıkmışlar ne oldu dikkat etmediler nasıl olsa kolay aldılar puanı düşük sonra engelliyiz hakkımız hakkımızı alırız siyasi ayrımcı politika sloganıyla birilerinin ve nefsinin gazıyla MEBi mahkemeye vermeye sınavı iptale kalktılar vallahi bravo engelliyim ama böyle çamura yatanları da görünce engelliliğimden utanıp keşke hiç kadro açmasalar diyorum

belarus prensi;

evet arkadaşım çok haklı herkes kendi nefsinin peşinde işine geldiği gibi atıp tutuyor millet

Kimsenin umudunu kırmak istemem ama sizlere yolladığınız maillere istinaden bir cevap verilecekse aynen aşağıdaki gibi olur;

Tarafımıza göndermiş olduğunuz mailiniz incelenmiştir, maliye bakanlığı 2010 yılı için bakanlığımıza 5.000 kadroyu uygun gördü ve geriye kalan açık kadrolarımızı 7 yıl içerisinde dolduracağız . .

7 yıl içerisinde çünkü maliye bakanı en son yaptığı açıklamada bu alımların 7 yıllık bir sürece yayıldığını ve bu 7 yıl süresi içerisinde alımların devam edeceğini söylemişti o yüzden Çok heveslenmeyin . . !!

BaY_Cin;

BaY Cin aglayanın bir yüzü kara aglamayın iki yüzü bunun için biz elimizden geleni yapalımda YA TUTARSA

bende dün memurlar nette gördüm 2 mail adresimdende yolladım seçim arifesi arkadaşlar bay_cin haklı olabilir ama bizde bir ümitle ya tutarsa ne koparırsak kar zihniyetiyle asılalım ;)

aradan zaman geçmiş hoca dan bu yana belki tutar bu defa ne dersin devrim;)

BAY_CİN kardeşim.öncelikle senin fikirlerin doğru olabilir.ama yıllar geçti zaman değişti.insanlıkta değişti.eskiden bakanlar bişeyler der işleri bittimi unuturlardı.insanlarda ne yapabilirizki elimizden bir şey gelmez der çekilirlerdi.oysa artık biz engellilerde değişmeliyiz.işte internet biz gönderelim.bu kampanyayı yayalım.en azından birdaha bize böle bişey diyecekleri zaman bu milyonlarca e mail delil olur.yüzleri olmaz.derkende yüzleri kızarır.ama eski hamam eski tas dersek.eziliriz. yani karanlıkta göz kırpmayalım.biz şukadar engelliyiz.bu toplumun bir parçasıyız..bizi unutmayın demek için bu gün mebe yarın başbakanlığa v.s v.s gönderirsek elbet birgün bize olmyabilir ama bizden sonrakilere faydamız olur kimbilir.BULENT_7340 KARDEŞİM. Ne güzel yapmış.benim aklıma facebook gelmemişti.allah razı olsun bulent_7340 kardeşimden. Arkadaşlar lütfen bulent_7340 kardeşim gibi böyle değişik fikirleri olanlar varsa lütfen paylaşalım.önemli olan ses getirmek.yoksa burada işte şu puanla atanırmıyım bu puanla atanırmıyımla hiçbir yere varamayız.uğraşıp kazanalımki 50 puanla bile atanalım.öğretmenler en yakın örneği sınava katılan kişiden katılım az oldu.hepsi direk atanacak.allahın selamı hepimizin üstüne olsun

bende başvuru yaptım... hayırlısı olsun...

bende gönderdim ama bir şey rica edicem arkadaşlar sırf meb değil lütfen diğer kurumlara engelli açıklarını kapatmaları içinde maillerinizi atın...
Bu dönem seçim dönemi ne yaptıysanız yaparsınız yoksa sonrasında bir ömür daha engelli alımını beklices... böyle alımlar Türkiye tarihinde ilk kez olmaktadır ve bunun sürekliliği bize bağlıdır... onların gözü önünde sürekli bu konuyu taze tutmalıyız...
Lütfen bıkmadan, usanmadan en azından 15 günde bir tüm kurumlara mail atmaya devam edin...
Bıkmayacağız, yılmayacağız, yıldıracağız... Hak verilmez alınır mantığıyla hareket edip Hakkımızı vermeleri için elimizden geleni yapacağız...

gecemavisi4307;

Temennilerin için teşekkür ederim gecemavisi..Doğru söylüyorsun bu kadar sıkıntı yapacak bir durum yok.Sadece biraz zamana ihtiyacımız var sanırım.Hallolacak gibi gözüküyor.Bunla ilgili bi sıkıntım yok aslında.Tek sıkıntım 'belirsizlik' ..Hayatım boyunca peşimi bırakmadı :)Ülke şartlarından mı kaynaklanıyor,eğitimsizlikten mi,tembellikten mi bilmiyorum artık..
Yol istiyorum sadece ..
koşmaya gene varım.

ben göndermek istiyorum ama nasıl göndereceğim bilmiyorum yardımcı olurmusunz

BİR ÇAKIL TAŞIDA SİZ BIRAKIN…
arkadaşlar bu engelliler tarafından,meb deki 5 bin kişilik kontenjanı 10 bin kişiye yükseltmek için hazırlanmış bir kampanyadır.
55 BİN ÖZÜRLÜ KONTENJANI DOLACAK. Türkiye İş Kurumu'na 5 bin yeni memur alınması planlanırken, 55 bin özürlü kontenjanın tamamı, iki yıl içinde doldurulacak Adalet Bakanlığı 1.813,İçişleri Bakanlığı 619 ,Milli Eğitim Bakanlığı 16.256 şimdiki alım 5 bin düşülmüştür geri kalan 11.256,Sağlık Bakanlığı 8.051 ,Tarım ve Köy işleri Bakanlığı 780 ,Diyanet İşleri Başkanlığı 1.638 ,Gelir İdaresi Başkanlığı 628 ,Emniyet Genel Müdürlüğü 6.229 ,Orman Genel Müdürlüğü 229 ,Diğer Kurumlar 1.949 Toplam =38.192 işte bu rakamlardan dolayı meb te 11.256 engelli kontenjan açığı vardır.İşte biz engelliler bu sınavla mebin kontenjan açığının kalmamasını sağlamak istiyoruz.MEB bakanlığına aşağıdaki dilekçeyi gönderirsek,bunu başarabiliriz.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA

Bakanlığınızın,16.256 kişilik engelli kontenjanını doldurmak için, 5.000 kişilik yapmış olduğu engelli alımdan ötürü,bakanlığınız adına şahsınıza teşekkür ederiz.Sınava giren biz 32.000 engellinin umutlarını tekrar yeşerttiniz.Ancak 16/08/2010 itibarı ile 5.000 kişinin yüzü gülecek,diğer 27.000 kişi üzülecektir.Bakanlığınızı engelli açığı 12.256 kişi kalmıştır.Biz engelliler olarak,bu sınavla tüm engenli açığınızı,kapatma umudunu taşıyoruz.

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
Göndereceğimiz yer meb e girin sağ alt köşede haber başlığı altında dilek ve şikayetleri tıkla gerekli açıklamalar orda mevcut.bakanımızdan bir jest gelebilir..gayret edersek

lütfen bilgisi olan cevap yazabilir mi ?
sağlık bakanlığına başvuru yapan çevre il orman yada başka müd lerede başvuru yapabiliormu ? yoksa günleri çakışıyormu ?
ayrıca içimizde birden fazla kuruma başvuru yapan oldumu?
lütfen bilgisi olan paylaşsın...:D

arkadaşlar hürriyet yazarı fatih çekirge ile paylaşırsak sonuç daha verimli olur. Çünkü özürlüler yönünde çok desteği var.

hakanım;

HAKANIM öyle bir kısıtlama yok. Ayrı ayrı hepsine başvuru yapabilirsin. Yanlız; mesela Orman Genel Müdürlüğü açılan kadroları İstihdam edeceği illeri açıklamış yanlız bu illerden sadece birine başvuru yapabilir diye sınırlama getirmişti. Yani Ben Ankara Orman Genel Müdürlüğüne başvuru yaptıktan sonra başka ilde mesela ÇANAKKALE ilindeki Orman Genel Müdürlüğüne ikinci bir başvuru yapamıyorum.

site değil sadi acar, kayıt işlerini yapan memur tarafından iletilen direk bilgi

heri19;

ben yapamadım yaa bilgi edinme formu diye birsey cıktı karsıma form yolladılar bi tane emailime ama oda sanki değil gibi

sıkıldım ama ya vallahi girdiğime bile lanet ettim yok torpil varmı yok torpil varmış yok ilk 2000 yok 90 alan giremeyecek ama 66 alan tercihinden dolayı girebilecek yok efendim sorular birilerine verilmiş daha önce yok öğretmenler yardım etmiş millete sıkıldım ya MEB çıksada açıklasada sonuçlsrı kurtarsak ya yorumlardan da komplo teorilerinden de ya vallahi %40 ortopedik engelliydim şimdi psikolojim de alt üst oldu 10 günde ya

takmayın kafanıza hersey olacagına varır öle degilmi:)

evet.görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.ya Sabır diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt