Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
76 da değil 72 :O Hayırlısı bakalım. Ercan bey (Bulut25), siz bendende iyiymişsiniz. Allah gönlüne göre nasibinin olduğu yere atanmanı nasip etsin. Şansımız nasıl, atanabilir miyiz ?

göktürk sonuç kısmında sınava girdimi yazıyor yoksa boşmu o kısımda sanki bize bişey anlatılıyor benim kafama takıldı ben 86 aldım memur benim boş takip ediyorum sitelerden bazılarının oraya sınava girdi diye yazmışlar sende ne yazıyor.

elest;

he ya ilk defa birisi doğruyu söyledi arkadaşlar kpss de sadece bulunduğunuz şehiremi atanıyorsunuz. veya öss de puanınız istanbulu tutunca hayır gidemezsin senin memleketin değilmi diyorlar mantık aynı ya değişen birşey yok. örneğin ben sakaryada oturuyorum ama ilk tercihim antalya..hatırladığım kadarıyla antalya 47 kişi alıyordu..46 kişi tercih eder girer ben 47. olarak herhangi bir antalyalıdan daha fazlaysa puanım onun yerine girerim o da bir alttaki tercihi için sıralamaya girer. yapmayın arkadaşlar hiçmi üniversite sınavına girmediniz

Dün sonuca baktığımda sadece puan yazıyordu, bu sabah bir değişiklik varmı diye baktığımda
"SONUÇ : Sınava girdi" yazıyor bu ne demektir sınava girmeseydim yukarıdaki puanı zaten alamazdım, anlayamadım.

Ben osmaniyeden sınava girdim 96 puan almışım saten bu puanı bekliyordum hizmetli

ogun;

osmaniyeden benim üstü puan alan varsa yazsın

Meb sonuçları

Dün Meb in sayfasına girdim, sonucuma baktım sizinde yaşadığınız gibi sadece sonucu gördüm ve anlam veremedim. Bu sabah tekrar baktım bir değişiklik varmı diye, sonuç kısmına

"SONUÇ: SINAVA GİRDİ" eklentisi yapılmış,sınava girdim ki yukarıda aldığım puan yazıyor, birileri bizlerle dalga mı geçiyor, tepkimizi mi ölçmeye çalışıyor anlayabilmiş değilim.

açıklandıktan 1 saat sonra eklediler sinava girdiler yazısını ama herne olursa olsun ben böyle amatör sınav görmedim daha önce meb in yaptığı sınavda falan bekleme süresi yoktu galiba hersınavda bi enteresanlık yapıyolar

Mantığım şunu anlamıyor, ben sınava girdim ki orda bir puan görünüyor değilmi, yani sınava girmeseydim zaten bir puan yazmazdı, ne oldu sonuçlar açıklandıktan sonra bizim kafamızın basmayacağını düşünüp hadi SONUÇ kısmına SINAVA GİRDİ yazalım mı dediler. Ayrıca 1 saat değil ben gün içerisinde değişiklik olurmu, sonuçlar belli olur mu diye o sayfaya bir kaç kez girdim ve sonuç kısmı her seferinde boştu.

can_can;

Kardeş sen müneccim misin,nerden biliyorsun lütfen böyle şeyler yazarak milletin moralini bozmayın,millet yaptığı tercihten dolayı belkide 78 puanla atanacak,herkesin moralini bozmaya hakkınız yok,artık bu tür düşüncelerinizi içinizde saklayın.

sınav sonucu

aslanbey21;

ya ben çok kötü yapmışım baraj kaç biliyormusunuz atama puanı kac acaba yardımcı olabilirmisiniz çok kötü oldum :confused:

Arkadaşlar baktığıma göre yüksek puan alan arkadaşlar genellikle büyük şehirleri tercih etmişler genellikle istanbul,ankara,izmir,adana,mersin,bursa,izmir,balıkesir,manisa illerini seçmişler bakalım ne olacak küçük illeri seçenler bence biraz daha şanslı arkadaşlar.

Arkadaşlar biraz mantıklı olun o zaman kpss ve oss de tercihleri gelmeyen bütün adaylar dava açardı.Siz anlamıyor musunuz, tercihleriniz doğrultusunda atanacaksınız sonuçta güldürmeyin,tercihlerinizi yaparken biraz dikkatli olsaydınız,sonuçta tercihleriniz doğrultusunda yaışacaksınız,tercih etmediğiniz illerdeki kişilerle yarışmayacaksınız,bunu bi anlasanız iyi olacak,kimsenin zoruna gitmesin,sonuçta tercihleriniz doğrultusunda atanacaksınız.

Arkadaşlar puanlar acıklandı ama tercih kitapcıklarınızla hangi puanlanereye atanacağınız göreceksiniz sanırım

Matematiksel olarak arkadaşın dediği doğru arkadaşlar... Ama o matematiksel hesaba göre her on puan arasındaki kişi sayısı +- 1 olmak üzere sabittir. Mesela 22000 basvuruya karşılık 2000 kişi alacaklarsa 22000/100= 220 , 220x10= 2200 olur. Yani her 10 puan arasıda 2200 kişi. ( Mesela 90-100 puan arasında alanlar 2200 kişi, 80-90 puan arasında alanlar 2200 kişi, 70-80 puan arasında alanlar 2200 kişi.... vs ) Yani bu hesaplamaya göre 10-20 puan arasında alanlarda 2200 kişi olması lazım hepsi orantılı.
Ama şu varki, tabiki buda benim görüşüm, yaş sınırlaması olmadığı için girenlerin yarıdan fazlası yada yarıya yakını bu sınavda sorulan sorulardan ( Türkçe imla kuralları, genel matematik vb..) uzak kişiler. Böyle olması durumunda bu 22,000 kişinin çoğunluğu yani 10-12 bin kişinin aldıgı puan 60 tan yukarı çıkmaz. Bu nedenle yukarıda arkadasımızın dediği %10 luk dilim genişler ve %15- %20 lik dilimlere çıkabilir. Yani 85 üstü hatta 80 üstü dahi girebilme ihtimali olabilir bence.

( Aşagıdaki linki inceleme fırsatı olan arkadaşlar incelesin. Orada 2009 da, anladıgım kadarıyla İSTANBULDA yapılan sınava girenlerin sayısı ve aldıgı puanlar yazıo arkadaşlar. Bu sınavı kim yaptı yurt genelımı sadece istanbul mu bu konuda fazla bilgim yok. Siteleri ararken buldum. 2009 'da yapılan sınavda biraz zor sorular sorulmus die duydum. Öyle olsa bile en azından Puan dağılımı bizlere bu sınavda kazanma şansı ve girebilecek puanların limitini fikretme hususunda yardımcı olabilecek sanırım.) Saygılarımla... :)

22/11/2009 YILINDA YAPILAN ÖZÜRLÜ PERSONEL ALIMI SINAV SONUÇLARI | Duyurular | İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü - istanbul.meb.gov.tr

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olur işallah bu sınav.2009 kasım ayında yapılan sınavda milli eğitim kadrosunda memur olarak kazandım.8 sene uğraştım memur olmak için sizler şaqnslısınız.bu kadar alım olmasından dolayı,tercubelerime dayanarak bişeyler yazacağım.öncelikle kimse üzülmesin ama hizmetli için başvuranlardan bana göre 80 puan altı alanların pek şansı yok gibi,bana göre burası bir sınır saten 80 cıvarında acayip bir yığılma vardır,belki 80 alıp diploma tarihinden dolayı kaybeden bile çıkabilir,yada 78 sarkar ama sarksa bile her sarkmada 100 lerce kişinin aynı puan aldığını unutmayın.diğer bi konu alımlar illere göre değil öncelik puandır,aynı üniversite yerleştirmeleri gibi düşünün,yüksek alanlardan başlarlar, tercihlerine göre yerleştirirler.ve il tercihleri dolmazsa buralarada yüksek alıp,ama kendinden yüksek olup istediği yere yerleşemeyen,ve il emrini yanı 6 tercihi yapan en yüksek adaylar arasından yerleştirme olur,yanı umarım kerkes 6. tercihi işaretlemiştir .burası size karışık gelebilir,ama bunu tanıdığınız bir öğretmen varsa sorabilirsiniz .çünkü ögretmen yerleştirmeleri böyle olur.birde burda ben 96 altı aldım yerleşebilirmiyim diye soran arkadaşlar olmuş, dalga geçer gibi,arkadaşlar unutmayın bu sınava gerşeyini bağlayan ve üzülen arkadaşlar var,puanınızı yazın tercihinizi yazın tamam .ama dalga geçer gibi yerleşebilirmiyim demeyin.memurlara gelince orda puanlar baya sarkabilir.hatta ben 60 kadar iner diyorum,bunlar benim düşünce ve terccübelerim işallah herkesin gönlüne göre verir.

Savaş arkadaşım sana katılıyorum.. Benimde tahminim o şekilde. Benim zaten 2009 daki sınav bilgilerini vermemdeki sebep 70 puan ve altındakı kısı sayısı ıle ustu kiş sayısının verdıgı bilgi :)
Tabiki bunlar sadece yorum, bir fikir. Bekleyip göreceğiz :)

ya arkadaşlar stres yapmayın, alt tarafı 25 gün, hadi bilemedin 1 ay olsun, bekleyin görün. 60 aldım 70 aldım 100 aldım girebilirmiyim diye düşünüp kafa yormaya gerenk yok. bende 82 aldım ve pek umudum yok. olursa iyi olur, olmazsada sağlık olur. ha puanı oldukça düşük olanlarda, doğru tercih yaptım diye hiç boşa umutlanmasın bence. soruların kolaylığı gözönünde bulundurulursa 30bin kişinin içinde mutlaka 2bini 90 üstü çekmiştir.

atamaların nezaman açıklanacağıyla ilgili kesin bi bilgi yokmu hala..

Şu ben 90 aldım ben atanamayacağımda 50 puan alan atanacakmı cart yaparım curt yaparımı aklınızdan çıkarın hiçbişey yapamazsınız eğer 6. tercihe evet dememişseniz. Sen 90 puanla 5 tercihine atanamazken 50 puan almış biri 6. tercihe de evet demiş ise öyle bi güzel atanırki göbeğini tuta tuta da güler 90 puan alıpta atanamayanlara . .

Sen 90 aldın ve yaptığın 5 tercihine senden daha yüksek alanlar atandı 6. tercihe de hayır demiştin nolacak bakanlık aaa bu adam 90 almış ayıp olmasın durun şunu bi yere yerleştirelimmi diyecekler. İsterseniz Dünya İnsan Hakları Mahkemesine gidin hiç bi hak iddia edemezsiniz.

İlk 2000'lik dilim yok ilk 4000'lik dilim milim diye bi durumda söz konusu değil adamlar oturmuş kılavuz yazmışlar sizde kendi isteğinize göremi olsun istiyosunuz, puan üstünlüğüne ve tercih sırasına göre atama yapılacaktır diye adamlar açık açık yazmışlar daha ne yok şu kadarlık dilim yok bu kadarlık dilimden bahsediyosunuz karpuz mu bu :)
Öyle bi dilimleme işi olsaydı ya kılavuzda yazarlardı ilk şu kadarlık dilime girenler atanacaktır diye yada bakanlığın adı Milli Dilimleme Bakanlığı olurdu :D

nilayhulagi;

Kardeşim alınacak personel 2000 başvuran sayısı 21000 moral bozukluğu değil gerçekler yani sonradan hüsrana uğramasın kimse.Ayrıca masal dünyasında yaşamıyorsun be kardeşim....

bende son atmanın 96 altına düşmeyeceğine inaniyorum hatta 96 olarak yaş , mezuniyet yılı hatta başarı puanından dolayı çok fazla kişi üzülecek 24000 kişi içerinde en az 500 yakın full vardır.. 500 de 49 net olsa geriye kalanın bütün çoğunluğunu 48 alacak sanırım son 300 kişi 47 net olur... ben en fazla 47 yapanların sayısıdır diye tahmin ediyorum.. bu arada 6 . tercihi kabul edenler elenmeden 81 il bazında kendinden az puan alanlara atama yolu zordur.. ilk 2000 giren kişiler eğer 6, tercihe evet demişlerse tercihleri ne olursa olsun ilk önce onlar atanacaklardır...

hala tercihlerden bahsediyolar ya :) siz sanıyomusunuzki 21binin 15bini 6 seçeneğe hayır dedi :) aksine 21binden bin kişi çıkmaz 6 ya hayır diyen :) hem 6 ya niye hayır diyceksinki? evet dersin, çıkan yeri beğenmezsen gitmezsin olur biter. kısacası emin olunki 6 ya evet diyenler uyanık azınlık değiller :) kısacası puanı yüksek olan alıcak.

Hizmetliyim 92 aldım 6.evet dedim tercihlerim ankara kırşehir konya kayseri istanbul inşallah atanırım....

slm

:)arkadaşlar ben hizmetli sınavından 84 puan aldım tecihlerim van hakkarii şırnak bitlis muş acba yerleşebilirmiyim lütfen yazın teşekkürler hayırlısı :):):):):)

Selam arkadaşlar ben hizmetli sınavında 84 puan aldım tecihlerim van ,hakkari, şırnak ,bitlis, muş acaba yerleşebirmiyim lütfen yazın yinede herşeyin hayırlısı diliyorum:)

ben.6.tercihe.hayır.dedim.gidebilme.ihtimalim.olmadığı.için.hayırlısı.bu.arada.sınavdan.da.92.aldım.herkese.bol.şans.

baydınız.valla.ne.kadar.da.kötümsersiniz.ya.sabredin.olacak.olmakta.olan.kimse.kaderine.engel.olamaz.biz.elimizden.geleni.yaptık.sabredin.ektiğimizi.biçicez.inş.

Ağzına sağlık Bay Cin arkadaşlara günlerdir anlatmaya çalışıyoruz ama anlamıyorlar veya anlamak istemiyorlar ,sonuçlar açıklanınca herkes görecek.

savasxxxxx;

hocam öncelikle verdiğin bil giler için çok tşklerr görüşleriniz düşünceleriniz bizisevindirdi biz de inş sizin gibi memur olur ve hayatımızı devlet kategorisinde daim ettirirz ... tekrar tşklerr iyi çalışmlar herkez için hayırlı olurrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt