Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
göktürk kılavuzda bilgisayar kurasıyla diyor bi daha bak istersen

arkadaşlar hizmetlı 90 aldım bı kadroya yerleşebılırmıyım

femmy;

Evet kardeşim öyle yazıyor ama ben zannetmiyorum. Hem alttı üstü bir atama yapılacak. Onun için bir açıklama yapmak zorunda da değil. İstediği gibi yapar bizim ruhumuz bile duymaz. Ama ben puan sıralamasına göre olur diyorum.

Tamam da o zaman haksızlık doğuyor,
Adam İstanbul' dan 80 puanla(6.evet dediği halde)(il 5 te büyük iller ise) Meb sınavını kazanamazken neden 60 alan birisi az tercihli bir ili kazansın,
Bu konuda yanlışın var diye düşünüyorum.

fullmoongokturk;

Göktürk kardeşim senin yorumun için dedim,
Tercihlerine atanamayan bir kişiye sıra geldiğinde puanı yüksekse yani ilk 2000ndeyse diğer illerde o an henüz dolmamış il içinden kura ile ataması gerçekleşir diye düşünüyorum.

SELAMLAR..Arkadaşlar biz tercihleri ne için yaptık o illerde yarışmak için herkes kendi tercih ettiği yere razı gelmeli,bakın şu an sağlık bakanlığında böle bir şans yok herkes başvurduğu tek yerde yarışacak milli eğitimde 5 tercih artı 6 'cı tercih vardı.sen bu kadar tercihlerde 90 puan almış olsan tercih ettiğin yerlerde yoğunluk var ise senden fazla puanı olan varsa yerleşemessin vede herkes buna razı gelmek zorundadır..
Ve arkadaşlar bu itiraz süresini bukadar büyütmenin anlamı yok yeterki adaletli olsun torpil dönmesin ve dönmeyeceğine inanıyorum herkes için hayırlısı olsun ..

6.tercihe evet diyenler puan üstünlüğüne göre değil bilgisayar kurasıyla yerleşecek. kılavuzda açıkca yazmış.

Strange;

Kardeşim zaten 80 puan alan birisi 5 büyük iline girememiştir. Akabinde aldığı puanıyla sıralamaya girerek neresi gelirse artık mantığıyla yürümektedir. Bu mantıkla yürümese o 6. tercihi zaten seçmezdi. Birde senin düşünceni yorumlayalım. Peki 60 puan alan birisi girecek 80 puan açıkta mı kalacak? Bu resmen haksızlıktır. Atamalarda da farklılık var. Ben Konyadayım mesela 56 kişiyle ilk tercihim. 72 puanla 56. sırada girdim diyelim. Fakat Konya'yı 2. tercihte 74 puanlı biri yazmışsa beni sistem küme dışı edecek direk o adamı alacak oraya. Yani ben o adamın altına düşcem. Atamalar bu şekilde sürerlilik gösterecek ve sonunda yerleşen yerleşecek..

fullmoongokturk;

Ben bunu savunmuyorum 80 alan birisi ilk 5 ile yerleşemezse ve 1000. sırada ise atama kendisine geldiğinde nereye yerleşecek? İl bazında puanlama olamaz, genel sıralama olacak ki bunu Meb açıkladı zaten.

:cool: MERHABA..bende 70 puan almışım..ancak atanırmıyım atanamazmıyım bilemem,tercıh dışı yerlerde atanırım dıye tercıhınıde işaretledım...konu esasında bu değil.nasıp kısmet herşey.....
ama bazı arkadaşlar işi sıyasi yone dokmüşler...yok seçim yatırımı yaptılar yok şöle yok bole...yapmayın ALLAHINIZI seversenız arkadaşlar...oncekı sıyası ıktıdarlar ozurluyü bırak iş için sınava almayı,yuzune bıle bakmıyordu....hangı ıktıdar zamanında ust uste ozurlu alımları için sınavlar yapıldı,bakınız daha sağlık bakanlığının ozurlu sınavlarıda var....onun için az atalım klavye başında..ben akp nın savunucusuda değilim ben gerçeklerı soyluyorum....hiç çalışmadan sınava gırdım,70 aldım...benım için ıyı bır sonuç sayılır,atanırım yada atanamam orası şüphelı..pekı benım sınava çalışmadan sınava gırıpte başarısısz olmamda DEVLETIN NE SUÇU var.çalışsaydımda kazansaydım....onun için devletı yada bazı kurumları suçlamanın anlamı yok arkadaşlar....bı arkadaşımızın da dediği gibi FEVRİ davranmamamk lazım....herkese hayırlısı.ınşallah bu sıtede butun sınava gıren arkadaşlar haklarında hayırlı olur......

sizi.açıklamalarınız.için.tebrik.ediyorum.evet.haklısınız.arkadaşlar.moral.bozmayın.birilerini.de.suçlamayı.bırakın.yetr.be.bende.92.aldım.ama.siz.böyle.boral.bozucu.yazılara.devam.ederseniz.varolan.inancımız.da.gidecek.hakkı.olan.başarsın.kanun.da.bu.zaten.adalete.güvenin.

strange;

Tamam kardeşim elbette il bazında olmaacak. Kaç tane 6. tercihten adam alınacak örneğin 400. Bu 400 kişiyi puan sırasına koyacak. Adanadan başlayarak Düzce'ye kadar puan sırasına göre kalan kontenjanlara yerleştirecek. Başka türlü yapsa 60 puanla biri yerleşir 80 puanla birisi açıktada kalabilir. Mevzuatta kura vs. bir şeyler diyorlar. Tamam kura ama o kura puanlardan ibaret olacak. Yani 01 plakalı ilden başlayarak 81 plakalı ile kadar kimler denk gekirse artık..

GokTürk sorum sana benim tercih ettiğim ili benden çok puan alan biri atanabiliyosa 6. tercihle o zaman ilk 5 tercih bitmeden 6. terihler devreye girmesi gerekmiomu konuyu söyle açayım mesala x kişinin tercih ettiği ilde ilk 5 tercihte o oraya atanabilio ama 6 . tercihler devreye grerse ondan fazla puan alan insanlar daha fazla olduğu için atanamıo o zaman 6. tercihler drek devreye grmeli gibi bi durum ortaya çıkıo senin yorumunda yanlış anlamışta olabilirm tabi

Atamalarda torpil var diyerek ortada gezen yorumcu arkadaşlar var. Az puan aldım diye demogoji yapıyorlar. Birde yok 25 gün neymiş iyice uzattılar vs vs. gibi yorumlara şahit oluyoruz. Bizim kimseye kendini düşünme deme lüksümüz yok. Kendinizi düşünün ama başkalarınıda düşünün. Puanına itiraz edenler olabilir. Hakkıdır çünkü. Hükümeti bende desteklemiyorum ama hükümet daha doğrusuy bakanlar kurulu ocak ayında 38.192 engelli açığını kapatacağım diye karar aldı buna şükretmeliyiz. Hancı 41 aynen dediklerine katılıyorum fakat referandum ve seçimin etkisi yok denemez. Daha önce nerede görüldü bu kadar alım. Geçmişe bakmışken AKP hükümetinin döneminide es geçme. Geçen yıl kasım ayında Meb konyada lise mezunu olarak 4 kişi kurum içinden sınav açarak ( yani torpille memur aldı... Geçmiş diyip sadece 2000 yılına kadar ki mevzuları göz ardı etme arkadaşım. Daha her şey yeni yeni planlanıyor. Sabretsin herkes zamanı gelince yerleşecektir inş..

Ahmet_;

Öncelikle soykan kağana az çok katılıyorum. Daha sonra bence taş çatlasa bir 200-300 kişi 6. tercihe kalacak.

Kardeşim atamalar benim izah ettiğim gibi olacak. İstanbula 84 kişi alınacak. Sen 1. tercihe İstanbulu yazmışsın ve 80 puanla 83 oldun yerleştin. Fakat 2. veya diğer tercihlerde 80 üstü alıpda İstanbulu tercih eden var ise seni direkman altına alacak. Senin dediğin şekle bakacak olursak o zaman ben konyaya ilk tercihte 72 puanla girerim sonrada sefa mı sürerim. Olur mu öyle şey ya. Sınav puanı ve tercihler bir biririne bağdaşmış durumda. Bir çoğumuz her ne kadarda tercihler öncelikle önemli desekte ben buna katılmıyorum. Öncelikli olan puandır. Ve tekrar söylüyorum. Sen ilk veya bir başka tercihten bir yere yerleşirsen elini başına koyup oh be yerleştim diyemiyeceksin. Sen 3. tercihten bir yere kılı kılımına girersin; fakat 4. tercihten biri gelir o ili tercih ettiyse seni tepe takla edecektir. Tercihler arası sürerlilik sistemi uygulanacak. Bilmem anlatabildim mi

bence 6. tercih işin içindeyse ki öyle görünüyo o zaman normal olarak tercihten çok puan sıralama önemli eğer ilk 2000 deysen biyere grersn kötüde olsa, ama onu bilmiyoruzv işte yani senin kendi linde kaçıncı olduğun çok önemli deil bide 6. tercihe evet diyen sayısı önemli tabi

arkadaşlar il milli eğitim müdürlüğüne gidip puan listesine bakan varmı?

Arkadaşlar sanki 6. tercihi çokta işaretleyen yok yaaa kime sorsam hayır yanıtını alıyorum...

arkadaş düzgün konuş ben listeyi gördüm diyorum.benim ilimde giren herkeisn puanına baktım ve 82 puanla yerleşmem zor dedim..sadece bilginiz olsun diy e paylaştım.tamm asılı deyil liste ama her millieyitimde müdürlügünde var. isteyince görürsün.dengesiz terbiyesiz diye yazma oraya da

bence 6. tercih işin içindeyse ki öyle görünüyo o zaman normal olarak tercihten çok puan sıralama önemli eğer ilk 2000 deysen biyere grersn kötüde olsa, ama onu bilmiyoruzv işte yani senin kendi linde kaçıncı olduğun çok önemli deil bide 6. tercihe evet diyen sayısı önemli tabi

Ahmet; puan kaç, statü ne?

pekı kendı oturdugum sehre degılde dıger tercıhlerımdekı sehırdısı bı yere atamam cıktı ve gorev bası yaptı dıeyleım.tayin olma durumu var mı varsa ne kadar sure gecmelı

Semerkand; bildiğim kadarrıyla 2 yıl sonra boş kadro bulursan ya kendi memleketine gelebiliyorsun ya da kendi memleketine gitmek istiyorsan aynı senin statündeki birini bulup becayiş yapabiliyorsun. Sanırım bu şekilde.

arkadaşlar il milli eğitim müdürlüğüne gidip puan listesine bakan varmı?

Onurbahar; puan listesi diye bir şey yok.

Arkadaşlar sanki 6. tercihi çokta işaretleyen yok yaaa kime sorsam hayır yanıtını alıyorum...

Feyyam; bencede 6. tercihi işaretleyen fazla yok. Hatta sınava girrenlerin yarısı kadar ;)

86 bekliyordum 80 geldi kırmışlar kesin çünkü 43 netim vardı

işin ozü ne bılıyormusunuz........
sıteden bazı kankilerin kimi eğri kimi doğru konuşuyorda...en ölü 80 puan ve 80 puanın uzerınde not alanlar atanır..yok altıncı tercihmiş yok şöyleymiş böyleymişi yok...benım puanım 70 ben kazanamdım,ama sıtedeki siz arkadaşlar kazandımı,kazandıysa ne mutlu onlara ne mutlu bana....ama ben demıyorum devletın suçu diye..kendı ahmaklığımdan kaybettım sınavı,gereksız stress yaptım,matematıkten full çekıpte turkçeden fıre verdım,neden yaptım çalışmamaktan...herkeze hayırlı olsun.kazananlara iş hayatlarında başarılar,ve artık kazanalar için sınavda yok şöle yok bole olmuş düşüncelerını bırakıp kendı kendılerını stress yapıp asimile etmesınler.....sayın:[SIZE=5]fullmoongokturk[/SIZE] anayasa değişikliği için yada genel seçimler için devlet bu sınavları açmışsa eğer,o zaman 12 eylülde anayasadan hayır oyu çıkarsa o zaman devletin bu sınavları iptal etmesi lazım değilmi arkadaşım...referandumda ne çıkarsa çıksın bu sınavlar yapılmıştır,kazananlar kazanmıştır,kaybedenler kaybetmiştir,atananlarda atanacakları yere atanacaklardır,bunu hiç bır kuvvet hiç bır güç değiştiremez...sayın başbakanımız ıle benim yaklaşık 30 dakıka yuz yuze görüşmem oldu,o görüşme esnasında ben tun onyargılarımdan kurtuldum,engellıler için düşüncelerınıde bana aktardı bende şahsına engellıler için en buyuk engeller hakkında gorüşlerımı ıfade ettım.bana ıfade ettıklerı ,BİZ ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN SIYASİ OLARAK MENFAAT BEKLEMEMEKTEYİZ,ZATEN DEVLETIN KENDI GOREVIDIR ENGELLİLİ VATANDAŞLARA SAHIP ÇIKMAK İŞ VERMEK AŞ VERMEK.ONUN GEREĞİ ŞU AN YERINE GETİRİLMEKTEDİR,BUNU DAHA ONCEDEN YAPILMASI GEREKIRDI dedi....onun için bır beldede bır belediye başkan adayı seçimı kazanmak için engellı vatandaşlara sıze iş vereceğim deyıpte seçimi kazandıktan sonra engellı vatandaş ondan iş istediği zaman burası İŞÇİ BULMA KURUMU DEĞİL dıyorsa,o devlet başkanının suçu değildir kım olursa olsun,beledıye başkanının karaktersizliğidir,egosunu atmın etmesidir...ve ozurlulerın kendılerını kullandırmasından kaynaklanmaktadır..hhhher şeyıde devlete yuklememek lazım...artık herkez için hayırlısı olsun...iyi akşamalar

Allah allah

VAR MI ÖYLE BİR ŞEY ben 94 puanla giremeyeceğim adam 50 puanla girecek bırakın ya hiç adil değil bence en çok puanı alan sıralamaya giren yüksek olan atanacak

pekiyi 5 milyon nüfusu olmayan konya ya 100 kontenjan 15 milyonu aşan istanbla 195 kontenjan bu da mı adil? puanı yğksek olan bir türlü konuşuyor düşük olan öbür türlü

işin ozü ne bılıyormusunuz........
sıteden bazı kankilerin kimi eğri kimi doğru konuşuyorda...en ölü 80 puan ve 80 puanın uzerınde not alanlar atanır..yok altıncı tercihmiş yok şöyleymiş böyleymişi yok...benım puanım 70 ben kazanamdım,ama sıtedeki siz arkadaşlar kazandımı,kazandıysa ne mutlu onlara ne mutlu bana....ama ben demıyorum devletın suçu diye..kendı ahmaklığımdan kaybettım sınavı,gereksız stress yaptım,matematıkten full çekıpte turkçeden fıre verdım,neden yaptım çalışmamaktan...herkeze hayırlı olsun.kazananlara iş hayatlarında başarılar,ve artık kazanalar için sınavda yok şöle yok bole olmuş düşüncelerını bırakıp kendı kendılerını stress yapıp asimile etmesınler.....sayın:[SIZE=5]fullmoongokturk[/SIZE] anayasa değişikliği için yada genel seçimler için devlet bu sınavları açmışsa eğer,o zaman 12 eylülde anayasadan hayır oyu çıkarsa o zaman devletin bu sınavları iptal etmesi lazım değilmi arkadaşım...referandumda ne çıkarsa çıksın bu sınavlar yapılmıştır,kazananlar kazanmıştır,kaybedenler kaybetmiştir,atananlarda atanacakları yere atanacaklardır,bunu hiç bır kuvvet hiç bır güç değiştiremez...sayın başbakanımız ıle benim yaklaşık 30 dakıka yuz yuze görüşmem oldu,o görüşme esnasında ben tun onyargılarımdan kurtuldum,engellıler için düşüncelerınıde bana aktardı bende şahsına engellıler için en buyuk engeller hakkında gorüşlerımı ıfade ettım.bana ıfade ettıklerı ,BİZ ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN SIYASİ OLARAK MENFAAT BEKLEMEMEKTEYİZ,ZATEN DEVLETIN KENDI GOREVIDIR ENGELLİLİ VATANDAŞLARA SAHIP ÇIKMAK İŞ VERMEK AŞ VERMEK.ONUN GEREĞİ ŞU AN YERINE GETİRİLMEKTEDİR,BUNU DAHA ONCEDEN YAPILMASI GEREKIRDI dedi....onun için bır beldede bır belediye başkan adayı seçimı kazanmak için engellı vatandaşlara sıze iş vereceğim deyıpte seçimi kazandıktan sonra engellı vatandaş ondan iş istediği zaman burası İŞÇİ BULMA KURUMU DEĞİL dıyorsa,o devlet başkanının suçu değildir kım olursa olsun,beledıye başkanının karaktersizliğidir,egosunu atmın etmesidir...ve ozurlulerın kendılerını kullandırmasından kaynaklanmaktadır..hhhher şeyıde devlete yuklememek lazım...artık herkez için hayırlısı olsun...iyi akşamalar

Hancı 41; sen ne dediğinin farkında mısın? Gelmişsin sen diyorsun ki, ben sınavı kazanamadım. Nerden biliyorsun da bu şekilde konuşuyorsun. Sen negatif görüşlüsün bense pozitif. Gelmişsin bana başbakanla görüşmeni ve konuşmanı anlatıyorsun. Yaşın kaç bilmiyorum ama sen daha bir şeylerin farkında değilsin. Burada siyaset polemiğine girmek istemiyorum ama bir kaç söyleyeceklerim var. Bu memleket gündemin en hızlı değiştiği bir yer. Ona kalırsa ben AKP ye oy vermeyecek adamları biliyordum seçimlere yakın konuşuyorlardı. Akabinde ise şu oldu. Bir Davos meselesi koptu. Oy vermeyecek adamın sözü aynen şu: "Yavv oy vermiyecektim ama bu Davos olayı çok hoşuma gitti bu sene oyum yine bunlara" diyeni biliyorum. İşte bu doğru hamle ie doğru zamanda hareket etmektir. Haa ben şunu inkâr etmem. Hükümet çalışıyor, çabalıyor her şeye el atıyor. Ama doğru zamanda doğru yerde hamleler yapması o hükümeti güçlü kılıyor. Sen hiç takip etmemişsin kardeş. Seçimler yaklaştı mı memur alımı artar. Sen kadroyla bir memurluğa atandın mı referandumda ister evet çıksın ister hayır çıksın senin memurluğunu kimse iptal edemez. Saçma saçma konuşuyorsun. Ben seçim döneminde alımlar artar diyorum. Sen gelip diyorsun ki HAYIR çıkarsa memurluktan atılacakmıyız? Böyle saçma bir şey olabilir mi ya. Hem sen kafanı ona yorma. Merak etme sonuç EVET çıkacaktır..

VAR MI ÖYLE BİR ŞEY ben 94 puanla giremeyeceğim adam 50 puanla girecek bırakın ya hiç adil değil bence en çok puanı alan sıralamaya giren yüksek olan atanacak

pekiyi 5 milyon nüfusu olmayan konya ya 100 kontenjan 15 milyonu aşan istanbla 195 kontenjan bu da mı adil? puanı yğksek olan bir türlü konuşuyor düşük olan öbür türlü

Belarus Prensi; sen kafanı yorma atamalarda 6. tercihte de puan sıralaması mutlaka olacaktır.

merak etmeyin son söz hastahanenin olcak yarısına zaten engeli raporu vermiyecek bizim şirkette kalça çıkığı abimiz var emeklisi geldi adama % 27 rapor verdiler puanı yüksek olup yeni rapor alan gider :)

Buzmavisi; kardeşim Devlet hastanesine gittiyse şayet %27'ye hiç şaşırmmadım. Arkadaşımın başınada aynı olay %21 olarak aksetti. Daha sonra Eğitim ve Araştırma hastanesine gidiyor ve % 40 alıyor. İlk önce MEB tarafından kabul edilmeyip 8 yıl önce aldığı rapor oranı ise % 80... O % 21 lik rapor için arkadaşım 25 lira para harcadı. Ne yapacaksa o raporu veriyorlar. Mantıken bir düşünelim: 25 TL para harcıyorsun + bu adam engelli bir vatandaş. Maddi durumu yerinde değil. Ertesi gün raapor bir çıkıyor baktık ki ne görelim: % 21... Böyle bir durumda insan ne yapar. Ne yapacağı belli. Söverde, sayarda... Diğer hastanede ise bir kuruş para vermedik. % 40 ı aldık. Devletin sağlık politikası üzerinde izlediği strateji ne kadar güzel dedirtecek cinsten. Önce sağlık kurumlarında 80 kuruş kayıt ücretini kaldırdı 1,5 yıl sonra ise muayene 8 TL oldu. Doktora görün isterse ilaç yazmasın lanh 8 TL yi TC numarana işliyor. Ne olacak işte 1,5 yılda yaptığı zararın 10 katını şimdi çatır çatır alıyor...

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZÜRLÜ PERSONEL ATAMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Özürlü personel alımı sınav sonuçları açıklanmış olup, özürlü personel alımına ilişkin hazırlanan kılavuzda da belirtildiği üzere sınav sonuçlarına itiraz ve bu itirazların karara bağlanması ile ilgili süreç (sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 25 gün) tamamlandıktan sonra başarı listeleri oluşturularak yayınlanacaktır. Kesinleşmiş başarı listesi en yüksek puandan aşağı doğru sıralanarak oluşturulacaktır.
Bu sürecin sonunda atamalar, adaylardan sınav başvuru aşamasında alınan atama tercihleri doğrultusunda puan üstünlüğüne göre ilan edilen kontenjanlar ölçüsünde yapılacaktır. Atama sonuçları http://personel.meb.gov.tr adresinden yayınlanacaktır. Atamaları yapılan adaylara ilişkin listeler aynı gün İl Millî Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir.
İlgililere duyurulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt