Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
arkadaşlar il milli eğitim müdürlüğüne gidip puan listesine bakan varmı?
bence 6. tercih işin içindeyse ki öyle görünüyo o zaman normal olarak tercihten çok puan sıralama önemli eğer ilk 2000 deysen biyere grersn kötüde olsa, ama onu bilmiyoruzv işte yani senin kendi linde kaçıncı olduğun çok önemli deil bide 6. tercihe evet diyen sayısı önemli tabi
pekı kendı oturdugum sehre degılde dıger tercıhlerımdekı sehırdısı bı yere atamam cıktı ve gorev bası yaptı dıeyleım.tayin olma durumu var mı varsa ne kadar sure gecmelı
arkadaşlar il milli eğitim müdürlüğüne gidip puan listesine bakan varmı?
Arkadaşlar sanki 6. tercihi çokta işaretleyen yok yaaa kime sorsam hayır yanıtını alıyorum...
işin ozü ne bılıyormusunuz........
sıteden bazı kankilerin kimi eğri kimi doğru konuşuyorda...en ölü 80 puan ve 80 puanın uzerınde not alanlar atanır..yok altıncı tercihmiş yok şöyleymiş böyleymişi yok...benım puanım 70 ben kazanamdım,ama sıtedeki siz arkadaşlar kazandımı,kazandıysa ne mutlu onlara ne mutlu bana....ama ben demıyorum devletın suçu diye..kendı ahmaklığımdan kaybettım sınavı,gereksız stress yaptım,matematıkten full çekıpte turkçeden fıre verdım,neden yaptım çalışmamaktan...herkeze hayırlı olsun.kazananlara iş hayatlarında başarılar,ve artık kazanalar için sınavda yok şöle yok bole olmuş düşüncelerını bırakıp kendı kendılerını stress yapıp asimile etmesınler.....sayın:[SIZE=5]fullmoongokturk[/SIZE] anayasa değişikliği için yada genel seçimler için devlet bu sınavları açmışsa eğer,o zaman 12 eylülde anayasadan hayır oyu çıkarsa o zaman devletin bu sınavları iptal etmesi lazım değilmi arkadaşım...referandumda ne çıkarsa çıksın bu sınavlar yapılmıştır,kazananlar kazanmıştır,kaybedenler kaybetmiştir,atananlarda atanacakları yere atanacaklardır,bunu hiç bır kuvvet hiç bır güç değiştiremez...sayın başbakanımız ıle benim yaklaşık 30 dakıka yuz yuze görüşmem oldu,o görüşme esnasında ben tun onyargılarımdan kurtuldum,engellıler için düşüncelerınıde bana aktardı bende şahsına engellıler için en buyuk engeller hakkında gorüşlerımı ıfade ettım.bana ıfade ettıklerı ,BİZ ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN SIYASİ OLARAK MENFAAT BEKLEMEMEKTEYİZ,ZATEN DEVLETIN KENDI GOREVIDIR ENGELLİLİ VATANDAŞLARA SAHIP ÇIKMAK İŞ VERMEK AŞ VERMEK.ONUN GEREĞİ ŞU AN YERINE GETİRİLMEKTEDİR,BUNU DAHA ONCEDEN YAPILMASI GEREKIRDI dedi....onun için bır beldede bır belediye başkan adayı seçimı kazanmak için engellı vatandaşlara sıze iş vereceğim deyıpte seçimi kazandıktan sonra engellı vatandaş ondan iş istediği zaman burası İŞÇİ BULMA KURUMU DEĞİL dıyorsa,o devlet başkanının suçu değildir kım olursa olsun,beledıye başkanının karaktersizliğidir,egosunu atmın etmesidir...ve ozurlulerın kendılerını kullandırmasından kaynaklanmaktadır..hhhher şeyıde devlete yuklememek lazım...artık herkez için hayırlısı olsun...iyi akşamalar
VAR MI ÖYLE BİR ŞEY ben 94 puanla giremeyeceğim adam 50 puanla girecek bırakın ya hiç adil değil bence en çok puanı alan sıralamaya giren yüksek olan atanacak
pekiyi 5 milyon nüfusu olmayan konya ya 100 kontenjan 15 milyonu aşan istanbla 195 kontenjan bu da mı adil? puanı yğksek olan bir türlü konuşuyor düşük olan öbür türlü
merak etmeyin son söz hastahanenin olcak yarısına zaten engeli raporu vermiyecek bizim şirkette kalça çıkığı abimiz var emeklisi geldi adama % 27 rapor verdiler puanı yüksek olup yeni rapor alan gider