Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü personel sınav sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar sız meb ın acıklamasını okumuyor musunuz ya puan sıralamasına göre en yüksekten en düşüge dogru 2000 kısı zaten 300 full var 700 tane 98 var 1000 tane de 96 var yaptı 2000 kişi

saffet 48 nerde yazıyor yalan söylüyon meb de öyle bir açıklama yok

Tamam Saffet seni anlıyorum ama sana şunu sorayım?

Türkiye genelinde 2000 kişilik tam kontenjan var. Şehirlerden biri 55 boş kontenjan var ama oraya 150 kişi ilk tercih olarak yapmış. O şehire atanmaya hak kazanan ilk 55 kişi arasında en yüksek puanı 60 diyelim ama o kişi en yüksek puan alan ilk 2000 arasında değildir? Buna ne diyeceksin?

arkdaşalar önce ilk 2000 e girmeden tek bir ile tek başına müracat etsende atanamassın yani 2000 gircen tercihin olmasa dahi 6. tercihe göre otamtik atama yapr ve atar.

saffet nerde yazıyor dedim cevapla

ammada uçurdunuz ha puanları yok yok bence ilk 2000 kişide 100 tam puan almıştır siz boşuna heveslenmeyin ne bu yav. hey allahım be bütün 100 alanlar burayamı geldi ne

mehmetmehmet,

En iyi puana sahip olan ilk 2000 kişinin atanması garantili değildir desene :D

En iyi puana sahip olan ilk 2000 kişinin atanması garantili değildir desene :D

rasonı bilmem ben nasip derim ama siteye baktığımda ammada puanları uçurmuşlar :cool:

arkdaşlar moralinizi bozmayın 3-5 kendini bilmez çıkıyor milletin moralini bozuyor yalan yanlış bilgileryok herkes 100 almış yok 96 dan aşağı inmezmiş

Bence de moral bozmayalım zaten herkes gergin bir şekilde sonucu merak ediyor.. Yok 96 yerleşir. Yok 98 aşağı inmez falan... Birde ben gerçekten 100 alanları tebrik ediyorum.. Acaba bilerek mi aldılar. 2-3 soru vardı gerçekten yoruma açık sorulardı.. Birde bize bu 3 soru gülümsemedi... Onlara nasıl bi gülücük verdi acaba....

Bence memurlukta 70 puan hizmetlide 80 puana kadar iner.Burada görünen yada bilinen puanlar topu topu 500 kişi en fazla... Ayrıca ilk 2000 e giren ve 6.tercihi işaretleyen herkes kesinlikle atanır.

arkdaşlar 12 tane zor soru vardı bunun 5-6 tanesi çoklu cevaptı yani yanltıcı mantıklı düşünürsen verimlilik cevabı (eğitimdi) çünkü her şeyin başı eğitim diyor milli eğitim bakanı

Öğretmen atamalarındaki sistem uygulanacak.MEB in açıklamasıda bu sıralama olayını doğruluyor.ilk 2000 e giren kişiler tercihlerine yerleştirilmeye çalışılacak. yerleştirmede 6.tercihi işaretlemeyenler ilk 5 tercihine yerleşemezse sistem onu dışarı atıp 2001.yedekten alım yapacak. işleyiş bu şekilde olacağı için puan sıralamasında 2300 hatta 2500'üncü olan adayın bile girme durumu var.Herkes genelde büyük şehirleri işaretlemiş. 6. tercihi işaretlemeyen çoktur hatta yarısı işaretlememiştirdiyorum ben. Genel olarak şehirdışında 1200 kazanıp rezil olmaktansa (tekbaşına ya da evli ) kendi şehrinde 700 kazanmayı ve çevresine yakın olmayı ister herkes. Unutmayın engelli sınavı bu...

aslında yedek olanlarında çok fazla şansı olacak düşünüyorum
6.tercihe evet deyipde atannıp gitmeyen sayısı azımsanmayacak kadar fazladırf...

buulleenntt;

eğitimi olmayan bir şeyden anlamayan insandan ne verimi alacan peki her şey tarla işimi okuma yazma bilmeyen bir insandan ne bekleyebilin...

Meb sınavına ve puanlarına dair memurlar.netten forum sayfa linki verebilir misiniz !!

Arkadaşlar ben meb'i aradım ve baraj konusunu sordum.Memur yada hizmetli diye bir ayırım yapmadan baraj puanı 70 dediler.Bilgilerinize.

ya amma can sıktınız ya yiter ya
98 puan aldım atanırmıyım? 96 puan aldım atanırmıyım?
94 puan aldım atanırmıyım? atanamazsınız hah atanamazsınız arkadaş 30 puan 40 puan alan arkadaşları aticaklar sizin yerinize atanamazsınız siz kaldınız

Aha işte gecemavisini çıldırttınız :)

cukubikfikibok.jpg

cidden yeter dedirttiler artıkk sabredelim arkadaşalr lütfen herkesin hakkında hayırlısı olsun meb olmazssa saglık bakanlıgı olur oda olmazssa baska bir bakanlık herkes bu yıl giricek inşlh işee..

Ben sunu anlamakta gucluk cekıyorum,neden hala sınavdakı o malum sorunun cevabını tain etmeye calısıyoz.Evet,yoruma acık bır soruydu,ancak bız meb.hızmetlı sınavında ıdık ve ıste cvp.eger LYS veya KPSS de bu soruyla karşılaşmıs olsaydık emın olalım cvp "egimsizlik"idi.ben bu acıdan dusundum ve cevabım"tembellik"oldu.Malum tembel hızmetlı ve memur ıstemez devletımız.

Buulleenntt;

Evet Doğru...

Örneğin; İnşaat İşçilerinin Bir Çoğu Okul Bile Okumamıştır Ama Devasa İşler Yaparlar Yani Eğitimsizlik Verimi Düşürmez.Tembellik Yani Yatmak, İşi Önemsememek Verimliliği Azaltır..Hatırlamıyorum Ben de Belki Yanlış Yaptım Ama Tereddütsüz Tembelliktir Bunun İçin İtiraz Eden Arkadaşlar Varsa Yalandan 10 Liralarını Vermesinler :)

bu kadar bekletmeseler nolur ki ya.en azından şu puandakiler kazandı veya kazanamadı diye.insanlar merakta kalmasalar.diğer sınavlara başvurmayız eğer kazandıysak.

10 ağustosta bitiyor.arkadaşlar ilk 2000 e girenleri nası bilicez ki ya.kolaymı.bence yüksek puan alanda çok.hayırlısı herşeyin.personel.gov. da isimler yayınlanır herhalde dimi.meb. de elektronik ortamda yayınlanacak yazıyorda

ya gerçekten çok komik ya
ne kadar inat insan varsa burada heralde( ya bakıyorum bazı yorumalara inatlaşmak için yok seninki doğru değil benim ki doğru hakikaten inanılmazsınız arkadaşlar.bu soruları soran arkadaşlar ellerinde bilgisayar yokmu internette var kanun ve yönetmelikler açıkça internette bulabiliriz.ama yok ya inatlaşma yada hazıra alışma ne derseniz deyin ha bu arada yanlış anlaşılmak istemem bu sözüm ilgili arkadaşlara sakın alınmayasınız

gecemavisi4307;

Ben 68 aldım 7o olan barajı geçemedim.bir sorudan hayatımın fırsatını kaçırdım.O da bu soruydu.
Tembellik mi eğitimsizlik mi?..
Bu soru artık benim hayatımın sorusu;her ne kadar tembel ve eğitimsiz olmasak da...

Belki de öyle değildir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt