Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yersiz ödemeden dolayı kişilere borç çıkarılan alacaklardan devlet vaz geçmiştir

Kuruma danisin takside bsglasinlar.dilekce verip grlrcekler dedilerse gelirler.
Cikar rapor cetin
Baban icinde basvur.

Kalem melek hanım engelli haklarını biliyosunuz danışmak isterim bakım aylığından ceza geldi itiraz ettik eve gelecez demişler cezayı ödememiz için 1 aylık süre perşembe günü doluyo gelen olmadı eve kağıt geldi cezayı ödeyin diye itirazımıza karşı eve gelmiyeceklermi eve kontrole gelene kadar 1 ay lık sürede cezayı ödeme zorunluluğu yok dediler bizi bekleyin dediler ödeme yapmayın dendi siz ne önerirsiniz

OturanBoğa [FONT=sans-serif] bakım aylığından ceza geldi itiraz ettik eve gelecez demişler cezayı ödememiz için 1 aylık süre perşembe günü doluyo gelen olmadı eve kağıt geldi cezayı ödeyin diye itirazımıza karşı eve gelmiyeceklermi eve kontrole gelene kadar 1 ay lık sürede cezayı ödeme zorunluluğu yok dediler bizi bekleyin dediler ödeme yapmayın dendi siz ne önerirsini[/FONT]

Ertem itiraz etdikden sonra eve kontrole geldilermi bizde itiraz erdik halen gelen olmadı ödeme için verilen tarihsel geçti kimse gelmedi halen

İlginç bir inceleme bence maaşı bağlanır ve sizin ödeme gücünüz var desinler komik bence peki eve denetlemeye ne zaman geldiler sen dilekçe verdikten sonra

Cetin kilic belki sizede oyle diyebilirler kuruma gidin.cevap alin yine.
Tek geri baglasinlarda oderiz diye soyle kuruma.
Geliriniz neler?
2 kisi maasa baglanabilirmi?
Bilmem.

Evimde iki yaşlı engelli var fakat babama yeni rapor çıkardık ve ℅96 ağır engelliler hayır ibareli rapor verdiler tekrar rapora itiraz Etdik bekliyoru m bakalım

Kurumdan size denetlemeye geldilermi itiraz dilekçesinden ne kadar zaman sonra geldiler

Annenize tekrar baglanilabilirde babaniz icin zor.
Cunku sen oglunun calisma geliri gorukuyor.
Artik kira gideride yok.
Ama baba raporu yine bir ise yarar.
Baba raporuyla kendi geliri gelire dahil edilmez diye dusunurum.
Ama maasa baglanmaz.

Cetin baba gelirini cikarsak tutarmi anneyi maasa baglanmasi icin.hane 4 kisi.

Son düzenleme:
Ama baba raporu yine bir ise yarar.
Baba raporuyla kendi geliri gelire dahil edilmez diye dusunurum.
Ama maasa baglanmaz.

Cetin, baba gelirini cikarsak tutarmi anneyi maasa baglanmasi icin.hane 4 kisi.

Böyle oluyormu evet babanın gelirini çıkarınca tutuyorda kabul ederlermi

taksit yapmasaydım borcu bundan sonraki süreç nasıl işlerdi boşunamı borca bağladım dersiniz mahkeme haciz vs. işlerden basım ağrımasın diye borca bağladım

Son düzenleme:
Tamam bizlerin hatasi var zamanında bildiremedik evet hataliyiz fakat kurumda denetleme görevini yapmamakta hatalı ben itiraz dilekçenin cevabına göre mahkemeye gidicem memurun hatasını benden almalarında yersiz

Torba yasa TBMM den geçti.Sanırım onaylandı.Bence biraz beklemeniz gerekir.

Sosyal Hizmetler Kanunu'na eklenen maddeyle gerçeğe uygun olmayan belge ve sağlık kurumu raporu kullanımı nedeniyle yapılan ödemeler hariç olmak üzere, düzenlemenin uygulamaya girdiği tarihe kadar hane içinde kişi başına düşen gelir net asgari ücretin üçte ikisini geçtiği halde evde bakım yardımlarından faydalananlara fazla ve yersiz ödenen ve geri alınması gereken tutarlar ile bunlardan doğan faiz silinecek.

Gözünüz aydin ertem ve cetin.
Haftaya yine gidin kuruma.silindiyse.
Mevlid okutturun

Son düzenleme:
Bugün ben kuruma gitdim daha resmi yazı gelmemiş bilgileri yokmuş bilgisi olan varsa bir açıklama yapabilir mi neye af geldi neyi sildiler nasıl olucak bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

onaylandı arkadaşlar borçlar silindi ve sakın ödeme yapmayın.

taksite bağladım 3 seneliğine şubat ta baslıyacaz benim borcumda silinirmi

İron tasarı onaylindimi ve nasıl hesaplaması yapılıyor kurum.bilgilerinin olmadığını söylüyor

Üst Alt