Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavının ek atamaları yapıldı

evet benım coktan ıse baslamam gerekırdı de anlamıs degılım yemınle bır de konyadan 90 puan alan 3 kıssıden de bıorıyım ve evrakları da bayagı erkenden yolladım .. var bu işte bir tezgah bakalım nezaman cıkacak ..

ben evraklarımı ayın 5 de yolladım fakkat raporumda yanlışlıkla çalışamaz ibaresi yazılmış (7 yıldır da o raporla çalışıyorum baska bir konu ) bunu düzeltirin gelin asil listedesiniz atamanız yapılır dendi çarşamba heyetten raporumu aldım ve yolladım arkadaşla 15 gün içersinde atama bilgisi saglık il müdürllügüne gider denmiş

saglık il müdürlügüde sisteme nezaman düşer bilmiyoruz düşünce sizi arıcaz dedi ama dikkat edilmesi gereken bir husus var atamalar vali onayına çıkıyormuş valide toplu imza attığından 15 gün ve 1 ay arası bu süre degişiyor dediler il sağlık müdürlügünden

ben kocaelinde lisans mezunu olarak atama bekliyorum

atanan herkeze hayırlı olsun diyorum atanamayanlarada umarım atanırsınız diyecegim

diado desene iki hafta daha bekleyeceğiz :) Aman neyse iki haftanın lafı olmaz. Hiç olmamasındansa iki hafta geç olmasını tercih ederim.

sadece beklemek olsa neyse.. ama hala olur mu olmaz mı diye bi ikilemdeyizz asıl zor gelende bu zatenn

Papatya falı açıyoruz kısaca "olucak, olmucak, olucak, olmucak" diye!

bi başlasaydık hayırlısıyla stresten engelim dahada fazlalaşacak ya :D

günaydın arkadaşlar şimdi bakanlığa ulaştım 22. maddeyi bekleyenler önümüzdeki hafta açıklanacak dediler yani bu haftada bekliyecez heralde

Gelişme olmaması normal çünkü ek atama için belge teslim tarihinde bugün son gündü ve teslim etmeyen bazı arkadaşlar vardır. O yüzden bugün bir gelişme olmaz, en erken yarın olur. Ama dostbulamadim rumuzlu arkadaşın dediği doğruysa 1 hafta daha beklememiz gerekecek. Bence 1 hafta daha beklemeye değer.

benım 22. madde diye bir sıkıntım yok benim bu hafta olur inşallah yaa çok bekledim 2 hafta once verdım evrakları :(

hakkımızda hayırlısı olsun ama inşallah bu iş olur hayırlı olan arkadaşlar

benimde 22. maddeyle işim yok. bizim sakaryadan 2 kişi göreve başladı. aşka yerlerden de bildiğim iki kişi var hemde benden sonra evraklarını teslim edenlerden. neden böyle gecikti anlamış değilim.

aynen bede konyadabn 22. madde sıkıntım yok ve 3 kişi vardı 22. madde sıkıntısı olmayan .. bende anlamadım neden bu kadar gecikti taa ayın 5 inde verdim birde evrakları :(

Gecikmeler bir yere kadar bence normal. Ben de 11 gün önce teslim ettim evrağı ama daha bir gelişme falan olmadı. En fazla on gün daha beklemekte fayda var çünkü bugün evrak teslim son günü. 30 Aralık tarihine kadar beklerim ondan sonra olursa olur. Malum, evrak tesliminden sonra il sağlık müdürlüğüne atamanın bildirilmeydi, atamanın valilik tarafından onayıydı, şuydu buydu derken haliyle işler biraz ağır yürüyor.

valla dostbulamadim kaç kişi alıyorlar bilmiyorum ki "şu kadar kişi alıyoruz" falan diye sayı da belirtmediler.

senin de ümidin benim gibi yaşının buyuk olması sanırım bizdede 7 kişi müracat aynı puan alan ama sadece 2 kişi alacaklar biri benden buyuk diğeride benim inşallah sorun çıkarmazlar

Benimki sadece yaş değil aynı zamanda mezuniyet durumu da var, 9 kişi içinde önce mezun olan ben gözüküyorum yanılmıyorsam. Bu iki kriter sayesinde seçilebilirim yani.

arkadaslar tam ben anlamadım bu 22 madde ne oluyor ?

diado bu 22. madde normal yerleştirme dışında olan bir şey. Diyelim atama yapılacak 1 kişilik kadro var ve aynı puana sahip 4 veya 5 kişi var. Bu 22. maddeye göre önce mezun olduğu duruma bakılır lise mi ortaokul mu diye. Sonra mezuniyet senesine bakılır. Bu ikisi eşitse eğer en son olarak yaşa bakılır. Mesela X kişisi ile Y kişisi 86 puan almış olsun. Bu ikisinin ilk olarak diplomasına bakarlar lise mi değil mi diye. Daha sonra mezuniyet yılına bakarlar X kişisi 1995 mezunu Y kişisi 1996 mezunu diyelim. O zaman üstünlük X kişisinde olur. Eğer mezuniyet yılı aynı ise o zaman yaşa bakılır ve yaşça büyük olan hangisiyse o yerleşir. Yanlış anlattıysam kusura bakmayın yanlışımı umarım düzeltir diğer arkadaşlar.

ok anladım yuci ben yeni üyeyim mevzuatı ve konuları pek bilmiyorum bana direk asil listedesin dediler ve evrakların hazırsa atanırsın demişti ondan beni etkilermi diye merak ettim tesekkürler

direk asıl listedeysen seni etkilemez sanırım bakalım atama sonuçları ne zaman açıklanacak.

o belli degil işte bu persembe bir ararımm il saglık müdürlügünü buarada bir gelişme olursa yazarım burda

arkadaşlar asil yerleşenlerden aranan varmııııı???
aralık 8 de evrakları teslim etmiştimmmmm bazı arkadaşlar başladı bile biz hala bekliyoruz

bilgisi olan varsa cvp lütfeennn

mustafa bildiğim kadarıyla il sağlık müdürlüğünü arayıp sormamız gerekiyormuş. Dün belge teslimi bitti bugünde il sağlık müdürlüğüne ankaradan atanacak olanların bilgisi iletilmeye başlanmıştır herhalde. İstersen il sağlık müdürlüğünü ara sor. Ben ankaraya belge teslim ederken sormuştum "atama için nereden bilgi alacağız" diye, onlar da "il sağlık müdürlüğünü arayacaksınız" demişti.

şimdi aradım il saglık müdürlügünü daha atama departmanına ismim gelmemiş geldimi arıcaklar mıs dendi

bende şimdi aradım atamalar daha gelmemiş diyorlar ,

sağlık bakanlığına ulaşan varmı arkadaşlar bende ki nolar çıkmıyorr

031258517 60-61-62-63

arkadaslar bence biraz acele ediyosunuz son teslim tarihi dündü atamalar baslamıs en azından haftaya salıya kadar beklemek lazım (anlıyorum sabretmek zor ama biliyosunuz sürec yavas işliyor )

Üst Alt