Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavının ek atamaları yapıldı

hadi bakalım tüm kardeşlerimize hayırlısıyla iş başı yapmak nasip olsun.çok sevindim sizlerin adına...darısı işe girmek için çabalayan kardeşlerimize inşAllah...

ilk Atamada atanmadığım için serbest meslek faliyeti yürütmek için bir buro açtım dolayısıyla bağkur ve vergi kaydım oldu dün ilk sağlık müdürlüğüneden aradılar lisans mezunu olarak atandınız denildi bakanlığa evraklarımı teslim etmem istendi nasıl bir yol izleyeceğimi anlamdım atamaya başvurumu yapmazsam ne olur yada başvururusam ne gibi sorunla karşılarşırım nasıl bir yol izlemeliyim bu atamayı ertleme şansım varmı ???

Başvurmazsan başvurudan feragat etmiş, yani vazgeçmiş sayılıyorsun bunu biliyorum. Ama yeni büro açıp bağkur ve vergi kaydın varmış bunun sorunu nedir bilemem. Sağlık bakanlığını arayıp sormak lazım sanırım.

slmlar acaba illerdeki ek atamaların kaç kişi olduğunu nasıl öğrenebilirim ben sivastayım ama kaç kişi atanacak bu arada lise mezunuyum. Atanan kardeşlerimede şimdiden hayırlı olsun diyorum darısı atanamayanlara

Hayırlı olsun arkadaşlar başarılar dilerim meslek hayatınızda :)

YUCi;
o liste lk atama listesi ek atmalar o listeye yansıtılmamış durumda o listede yerleştirilmedi yazıyor ismimin karşısında; ama sağlık il mud ek atama ıle atandınız evraklarınız teslim edin dedi birde sınava başvururken 2001 ılında düzenlenmiş sureklı ıbareli rapor vermiştim yenı cetvele göre düzenlenmemiş bir rapor var elimde sürekli ibareli ve çalıştıralabileceği alanlar doldurulmuş bu raporu bakanlığa veririsem bir sıkıtı olurmu bu durumda olup sıkıntı yaşayan varmı..

bu gırdığınız sınv ne sınvı arkadslar bızı cevap yazabılırmı acaba

geçen sene yapılan sağlık bakanlığı sınavıydı. İlk atamalar o zaman yapılmıştı ama şimdi ek atamalar yapılmış. Sanırım boş kadrolar kaldı o kadrolara atama yapıyorlar.

hayrlı olsun... sınav puanlarınız nedir?

her il için belli kontenjanlar olusturulmus. puan sırasına göre de atamalar yapılacak sanırım. bugun sadece savcılık belgesi için kalkıp ankara'ya gittim. baya bir yoğunluk vardı.

saglık bakanlıgı hangı banka ıle anlasmalı da maasları oradan alacagız bılgısı olan varsa soylesın.. bırde sehır sehır farklı mı oluyor bu anlasmalı bankalar maaslarımızı aldıgımız bankalar..

ya arkadaşlar bir sorum olacaktı?? 22. maddeye kalmıştım daha önce. şimdi yine beni ve benle aynı puanı alan birinden evrak istediler. eğer daha önceki gibi yapılırsa yine ben atanamıcam çünkü diğerleri benden büyük. ama şöyle bişey var ben henüz lise bitmediği için ilköğretim mezunu olarak girdim sınava şimdi ise lise mezunuyum.
22. maddeye göre
1) öğrenim düzeyi itibariyle bir üst öğrenimi bitirenler.
2)öğrenim düzeyinin aynı olması halinde diploma tarihi itibariyle önce mezun olanlar.
3) Mezuniyet tarihinin eşit olması halinde yaşı büyük olan atanırr.. şeklinde ama görevli benim lise diplomamı kabul etmemiş şimdi yine başka biri mi atanacak yanii sırf yaşı büyük diye?????

slm arkadaşlar bende ek atamayı bekliyorum bir sorum olacak sınava girerken işitme ve konuşma yazılıydı bunu geç farkettim işitme sorunum var oranıda yazıyor ama benim buyuk problemim ayağımda ve pskoloji yazan yazı şöyle :Yürümeyi gerektirmeyen işlerde çalışabilir diye bana bundan dolayı sorun çıkarırlarmı

herkese slm benim amca oglu geçen yıl sınava girerken kayıttaki memur yanlışlıkla lisans yazmış ama bizimki lise gittik söyledik adam bişey olmaz dedi sonra sınav günü geldi sınava girdi lisans soruları geldi.mecburi çözdü dünde bizim amca oğlunu aramışlar ataman yapılacak saglık müdürlügüne gel bizimkide demiş ben lise mezunuyum yanlış kayıt yapıldı ve gitmedi. ne yapması lazım bundan başkada yedekte kimse yokmuş katılım azmış.tşk
oy oy oy Sultan'ım da yerleşmiş . hayırlı solun bakalım Sultan Bacı.. Rabbim sağlık mutluluk dolu bir memuriyet hayatı nasıp etsin .. :D

arkadaşlar nerden öğreniyorsunuz ek atamayı

Selam arkadaşlar bende ek atamayı bekliyorum bir sorum olacak sınava girerken işitme ve konuşma yazılıydı bunu geç farkettim işitme sorunum var oranıda yazıyor ama benim buyuk problemim ayağımda ve pskoloji yazan yazı şöyle :Yürümeyi gerektirmeyen işlerde çalışabilir diye bana bundan dolayı sorun çıkarırlarmı

mevlut_han10;
konuyu tam olarak anlamadım sultan bacı kim? bu konu hakkında bilgisi olan varmı onu ögrenmek istemiştim daha henüz atama yapılmadı. çok zor görünüyor.

hülya hanım sağlık bakanlığının sitesinde ek yerleştirme ile ilgili her hangi bir açıklama varmı bilmiyorum ama il bazında değerlendirme yapılıp sıralamada en yüksek puan alan kişiye göre ek yerleştirme yapılıyor. Ben Tekirdağ ilinde sınava girmiştim ve iki kişi alınıyordu ve ben üçüncüydüm puan durumuna göre.geçen hafta aradılar ve böyle bir hakkım olduğunu söylediler ve yazışmayı başlattılar. ben şuan çalışıyorum ve bu hakkımdan feragat ediyorum şimdi dilekçemi yazıp hemen yolluycam. şimdi benden sonra sırada kim varsa ona hak doğuyor. Tekirdağ ilinde sağlık bakanlığının ek atamasını bekleyen arkadaş varsa ''ön lisans'' ben hakkımı devrediyorum...Hayırlısı olur inşallah bu yerşetirmeyi bekleyen herkese

lecebbüm sen neden istemiyorsun yada nerde çalışıyorsun ki hakkından feragat ediyorsun ?

saglık bakanlıgı ek atama

herkese selamlar arkadaşlar sizlereden bi fikir almak istiyorum yardımınıza ihtiyacım var. saglık bakanlıgı sınavında burdaki memur arkadaş yanlışlıkla beni lisans olarak kaydımı yapmış.sınav günü ögrendim gittim bi sorun olmaz dediler sınavdada lisans soruları geldi bende mecbur yaptım.geçen hafta beni aradılar ataman yapıllacak evraklarını saglık bakanlıgına teslim et diye. evraklarımı teslim ettim orda tanıdık kişlerde vardı ellerinden geldigince yardımcı olmaya çalıştılar. dün bana haber geldi bu şekilde ataman yapılmaz sana bi yazı gönderilecek bune denlerden dolayı ataman olmadı diye. o yazıyı savcılıga ver kazanılmış hak oldugu için belki ataman olur. şimdi sizden ricam benim dilekçeye ne yazmam gerek nereye vermem gerek yardımcı olursanız sevinirim.

bu arada unuttum yazmayı ben lise mezunuyum

bence sen doğru olarak mezuniyetini doğru olarak işaretlemen şartıyla Mart ayında yapılacak Engelli sınavına hazırla kendini üzgünüm ama bu işten bir sonuç alamazsın.alsanda yargı filan derken en az 1 sene geçer halbuki engelli sınavına 4 ay var.

hataa ve hatta bu hata devlet kim yaptı demez yalan beyandan dolayı hakkında dava açılır paçayı kurtaramazsın.

Mevlüt bey ben Ege üniversitesi Rektörlüğünün açmış olduğu sınavlara katıldım ve kazandım 9 aydır bu kurumda çalışıyorum.İlk haber geldiğinde Tekirdağ kendi ilim olduğu için acabamı dedim düşündüm ama daha sonra vazgeçtim. Çalıştığım kurumdan çok memnunum gitmek istediğimde zaten bana muvafakat vereceklerini söylediler o yüzden düşünmüyorum...

lisans mezunu memur olarak atanan arkadaşlar unvan ve pozisyon olarak nasıl ve nerelerde çalışıyor?

ACİLLLL:::: Selam arkadaşlar bende ek atamayı bekliyorum bir sorum olacak sınava girerken işitme ve konuşma yazılıydı bunu geç farkettim işitme sorunum var oranıda yazıyor ama benim buyuk problemim ayağımda ve pskoloji yazan yazı şöyle :Yürümeyi gerektirmeyen işlerde çalışabilir diye bana bundan dolayı sorun çıkarırlarmı

bir sıkınt olmaz zira atma işleminiz gerçekleşince raporunuzdaki ibare dikkate alınır. öğrenim düzeyi yanlış yazılmadıysa bir sıkıntı olmaz rahat olun

Slmm arkadaşlar bende konya sağlık müdürlüğüne atandım ama geçen yıl meb de göreve bşladığım için bende hakkımdan feragat ettim sıradaki arkadaşa şimdiden hayrlı olsun :) yüce Rabbim ne büyüksün ben meb e atandığımda bu forma yazmıştım bir taneyi bulamazken şimdi bide sağlık bakanlığına atanırmışım diye 1 yıl aradan sonra bu haberi aldım çok şükür ki hiç bi emek boşa gitmiyor darısı sırada bekleyen tüm arkadaşlarıma inş. aeo...

Bu arada şunuda ekleyim beni telefonla aradılar hiç bi sitede ek atama sonucu açıklanmadı sanırım..

arkadaşlar ben dün gittim ankaraya asıl listede olanlar yani 22 nci maddeye kalmayanlar haftaya başlayacaklar muhtemelen 22 nci maddeye kalanlar ise aynı puanı alan kişiler arasında inceleme yapılıp alınacak.mesela benim bulunduğum yere 2 kişi alınacak lise seviyesinde fakat 3 kişiyi çağırıyolar nedenide olurda 1 kişi giremezse o 3 üncü kişiye hak tanıyacaklar.bu kişileri en başta mezuniyet tarihine göre oda aynıysa yaş durumuna bakarak belirliyorlar...tabi bunlar önce olarlar yani mezuniyet tarihi en önce yaşıda en büyük olanlar öncelikli...bu 22 nci maddeye kalanlarıda yılbaşına kadar başlatmaya çalışacaklarmış ki maaşlarını alabilsinler.biliyorsunuz ki devlette işe başlamadan önce maaş veriliyo ve ondan sonra çalışmaya başlanıyo...atanan arkadaşlara hayırlısı olsun...

Üst Alt