Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavının ek atamaları yapıldı

cümlemizden inşallah.

soruma cevap bulabilsem bende rahatlayacam artık bakalım

işçi olarak çalışmış şuan sürekli iş görmezlik geliri alan bir kişi kamuda devlet meuru olursa sürekli iş görmezlik gelirini almaya devam edebilirmi ?
lütfen bu durumda olup çalışanlar cevaplasın .

ben bu durumdayım abi işgöremezlik alıyorum aynı zamanda özel sektördede çalışıyorum ve kesilme olmadı kamudada çalışsam kesilme olmazmış sgk dan sordum

sağlk bakanlıpının ne sınavı bu arkadaşlar ? kpss harici bi sınavmıydı bu?:confused:

bende özel sektörde çalıştım ancak kamuda memur olarak çalışmam durumumda sürekli iş görmazlik gelirimin kesilebileceğini söyledi sağlık il müdürlüğündekiler kafamı karıştırdılar onun için memur olarak atanan varsa lütfen cevap yazabilirmi.

bende atandım en sonunda :D çok şükür ..darısı diğer bekleyen arkadaşlara olsun

massa21 evet geçen sene yapmışlardı bu sınavı ve yerleştirmeler yapılmıştı ama bu sefer ek yerleştirme yapıldı geçen seneki puan sıralamasına göre. Ben de dün evrakları Ankara’ya teslim ettim 1 hafta sonra il sağlık müdürlüğünü arayın falan dediler. Bakalım ne olacak.

arkadaşlar ben aralığın 5 inde ankaraya evrakları teslim ettim. ayın 12 sınden sonra calısacagım yer falşan bbellı olur mu 1 hafta sonra ıse baslayabılır mıyım.

yaa bende 22. maddeye takıldım ama yaştan kurtarıyorum sivas tan 2 kişi alacaklar ve ben 22. maddeye uyyorum ama rapordan falan sorun çıkacak die içim içimi yiyor hayırlısıyla bi sonuçlansaydı

has_biyolog
size muhtemelen 1 hafta sonra il sağlık müdürlüğünü arayın demişlerdir. Aynısını bana da dediler ben de önümüzdeki perşembe veya cuma günü arayıp soracağım bakalım ne çıkacak sonuç.

dostbulamadim
sizin hangi evrakta sorun var ki?yani hangi evrak sizi bu kadar rahatsız ediyor?Raporunuzda ne yazıyor merak ettim Engel oranınız %40 tan fazlaysa ve 22. maddeye göre üstlerdeysiniz bir sorun çıkmaz.

Atanan arkadaşları tebrık ederım çok mutlu oldum ınanın...

yuci kardeşim inşallah bir sorun yok %42 rapor var ama yine de rahat edemiyorum kesin haber gelmeden bu aralar sıkıntı oldu bende beni atayabileceklerine ihtimal veremiyorum yani sorun kendi içimde

nasipten ötesi olmuyor.... bu bir süreç ne olur bilinmez elinden geleni yapıp tevekül etmek lazım.

raporun %40 olması kafi benimde %44 bakanlığı aradım evraklarımda sorun yokmuş bu hafta yazını yazarız dediler içini ferah tut inş. sorun çıkmaz.

sultan hanım nasıl yani aradın yazını yazarız derken,bende saglık sınavına girdim ama benim puanımın üstünde heralde bi 40 kişi var tahminm bana sıra ölünce gelir..

benim atama yapıldı işe başlamam için yazı yazacaklar onu söylüyorum

kenan17 hayırlı olsun darısı diğer bekleyenlerin başına :)

aarkadaşlar bişey soracağım özelliklede yeni şe başlayan arkadaşlara....bulunduğunuz yerdemi çalışıyosunuz bu mecburimi...yani oturduğunuz yerde...mesele ben ilçeede oturuyorum burada sağlık ocağı ve devlet hastanesi var ikisinde birindemi çalışacağım...oooooooooooof belli olsun artık yaaaa beklemekte çok zor...gerçi ne zamndır sabrettik ama...sanki günler geçmiyo

lisans düzeyinde atanan arkadaşlar ne tür pozisyon ve işlerde çalışıyor?

tesekkur ederim arakdaslar nerde oturuyorsan en yakın yerde calıstırıyorlar yanlız saglık ocakları aile bakanlıgına gerctıgı ıcın oralarda calısamıosun sanırım

hangı numarayı arıyorsunuzda ogrenıyorsunuz o numarayı bır yazarsanız cok sevınecegım :)

kenan17 kardeş ALLAH hayırlı uğurlu etsin darısı tüm bekleyenlerimize

has_biyolog sanırım bulunduğun ildeki il sağlık müdürlüğünün personel işleriyle ilgili olan bölümünü arıyorsun. Her ilde farklı bu durum ama keşke sağlık bakanlığı kendi sitesinde falan bunun duyurusunu yapsaydı kim, nereye yerleşti diye.

bende ulaşamyorum ya bugün bütün aksilikler beni buluyor.. il sağlık müdürlüğünü arıyorumm burası saha diyo ;) kaç kezdir aradığım numara bugün saha çıkıo hayrett bişeyy;)

Lalezar ne sahası öyle yahu?Sen hangi şehirdendin? Bulunduğunuz şehrin il sağlık müdürlüğünü google dan aratın mesela izmirdeyseniz "izmir il sağlık müdürlüğü telefon numarası" diye aratın. Lalezar senin durumun cidden garip saha çıkması falan yani. Heyecandan yanlış numarayı çevirmiş olmayasın sakın :)

Tesekkür ederim allah herkeze nasip eder inşallah.
Arkadaslar ankara da bıze denılen ankara saglık bakanlıgını aramayın il saglık mudurluklerini arayın onlar size bilgi verecek orda telefonlara bakmıyorlar yogun olarak calısıyorlar

kenan17 evet doğru bana da ankarada aynısını dediler "siz bir hafta sonra il sağlık müdürlüğünü arayın size bilgi verirler" dediler. 1 haftanın dolmasını bekliyorum. Hangi ildeyseniz oranın il sağlık müdürlüğüne soracaksınız atanıp atanmadığınızı.

Üst Alt