Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavının ek atamaları yapıldı

Lalezar ne sahası öyle yahu?Sen hangi şehirdendin? Bulunduğunuz şehrin il sağlık müdürlüğünü google dan aratın mesela izmirdeyseniz "izmir il sağlık müdürlüğü telefon numarası" diye aratın. Lalezar senin durumun cidden garip saha çıkması falan yani. Heyecandan yanlış numarayı çevirmiş olmayasın sakın :)

Şanlıurfadayım. aratıyorum aynı numara çıkıo. bir yıldır tlfonumda kayıtlı numara direk arıyorum kaç kez görüşmüştüm bu noyla ama bugün adam şarkı söyleyerek açtı resmen. bide hanfendi sizden öncede bikaçkez aradılar il sağlık müdürlüğü diye ama burası bilmem hangi mahalledeki spor sahası dedi. :D napcam bilmiyorum ciddden... :) 414 351 44 44 numara bu. bide siz netten bakın isterseniz.??

Lalezar sen bir de şu numarayı dener misin? 0(414) 318 70 00 Telefona çıkan kişiye de engelli personel atamayla ilgili aradığını söylersin bakalım ne çıkacak.

tmm bu numara oldu.. teşekürler. öğrenemedim yinede :) tlfonu açan olsa doğru düzgünn

İnşallah olur işin. Muhtemelen numaralar değişmiş olmalı, o eski numara spor sahasına devredilmiştir. Google da araştırdım mesela büyük çoğunluğu o numaranı Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü diye gösteriyor. Bir tane de Sait Koyuncu diye biri varmış AKP milletvekili aday adayıymış ona aitmiş no! Sen her ikisini de dene bence diyeceğimde o spor sahası bıkar numarasını değiştirir :)

Cuma günü ben de bulunduğum şehirdeki il sağlık müdürlüğünü arayacağım bakalım atanmış mıyım göreceğiz. İnşallah ihtiyacı olanlar atanır.

bana bi posta gelmiş bugun evde yoktum. yarın gidip alıcam öyle çok posta alan birisi değilim inşallah beklediğim haberdir.

sizi bugun arayan oldu mu saglık ıl mudurluklerınden falan lutfen cevap verın akradaslar sabırsızlıkla beklıyorum arayacaklar dıye yaa :(

lise mezunu bekar ek yerlestirme işe basladım pazartesi gunu net maas döner sermaye hariç 975 tl olarak cıktı bilginize..

arkadaşlar ankara bakanlıkla irtibata geçebileceğim tel no varsa verebilirmisiniz....

bugun arayan oldu mu sıizleri arkadaslarr cevap verın kenanı anladık o erkenden gıttı verdı de daha sonra evrakları teslım edenler sızlere dıyorum arayanm oldu mu sizleri bugun ...

has_biyolog
sen evrakı ankaraya teslim ettin yanılmıyorsam, öyle bir anlam çıkardım çünkü. Eğer elden teslim ettiysen sana söylemeleri lazım "şu kadar süre geçince İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ ARAYIN" diye. Onlara sormadıysan söyleyeyim, 1 hafta süre geçmişse hiç durma yarın il sağlık müdürlüğünü ara ve ek atamayla ilgili bilgi almak istediğini falan söyle. Elden teslim ettiğini falan yani durum ne onu sor.

45manisa
Senin aramak istediğin tel numara hangisi bilmiyorum. Sana bir adres vereyim orada numaralar var hangisi tam bilmiyorum T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü bu adresten bulunan nolardan biri sanırım "Bakanlık Merkez Teşkilatı Personeli Atama Bölümü" olabilir emin değilim o verdiğim adresteki numaralardan biri. Aslında en güvenlisi bulunduğun il sağlık müdürlüğünü arayıp sormak. Manisa İl Sağlık Müdürlüğünün telefon numaraları da bu adreste Manisa l Salk Mdrl

ben evrakları taa ayın 5 ınde verdım bu hafta acıklanır sanıyordum konyadan lıse mezunu olarak yerlestım .. pazatesı gunu gıttıgımde daha bırsey gozukmuyor dedılerdı bana :(

yuci ben evrakları teslim ettiğimiz birimin tel no su varsa onu istemiştim bu siteden aldığım no cevap vermiyor malesef..

has_biyolog bu ayın 17 sinde falan bitiyor başvurular yanlış hatırlamıyorsam. Yani bu hafta sonuna kadar hallolması lazım olmazsa en kötü önümüzdeki hafta ortasına kadar falan sürer. Sen yarın ve öbür gün telefonla ara sor bence ama ayın 5 inde vermişsin gerçi birden atama yapacaklar diye bir şey yok perşembe veya cuma günü bir daha ara atamaları sor bence.

45manisa evrakları teslim ettiğin bölümü arasan bile cevap vermezler ben sordum "nasıl bilgi edineceğiz" diye onlar da "bir hafta sonra il sağlık müdürlüğünü arayın" dediler. Yani senin yapman gereken ankarayı değil manisa il sağlık müdürlüğünü arayıp atamayla ilgili bilgi istemek.

tamam kardesım eyvallah yarın mutlaka arayacagım hatta gıdecegım bıle yeter bu kadar bekledıgım vallahı ..

daha döner cıkmadı sanırım 10 gun ıcındede döner cıkar beni ekle yazdım eklemedin mi hala

artık küfür edecem yaa ben .. yerlestı dıye gozukuyorum ama daha arayan falan olmadı benı sınırden krız gecırecegımm allah butun bu ıslerle ıugrasan ınsanların varyaa.. taa 5 ınde verdım evrakları neden daha aramıyorlar mıllet basladı ıse yaaa

has_biyolog bi sakin ol bakalım 19 unda bitiyormuş başvurular o zamana kadar hallederler. Geçen sene böyle yapmışlardı ben MEB sınavına da girmiştim sağlığa da ama MEB sınavının sonucunu bir türlü açıklamayıp milleti strese sokmuşlardı burada da benzer durum, beş gün daha sabretmek lazım en geç bu ayın 20 sinde herşey belli olur sadece beş gün kaldı.

biyolog stres yapma arkadaşım. bizim sakaryada da yeni başladı atamalar. 2 kişinin ataması sisteme düşmüş ama bende hala bekliyorum. sabır arkadaşım. bukadar bekledin. hiç olmasını bile beklemediğin bir kapıdan çağırdılar bukadar celallenme!!

şimdi aradım da mudurlugu bazılarının ıse baslaması olmus sısteme dusenlerı cagırıyorlarmıs haftaya salıya kadar falan bellı olurmus hersey oyle dedıler bana ...

o zaman belgeleri ankaraya teslim edenlerin yapması gereken tek şey önümüzdeki salıya kadar sabırlı bir şekilde beklemeleri. O zamana kadar her şey yoluna girmiş olur. has_biyolog bu arada bizi bilgilendirdiğin için sağol.

bende aradım şimdi. bi hafta sonra belli olacak dedi..:confused:

1 hafta sonra dedilerse demekki en geç çarşamba bu iş hallolur çarşambaya kadar beklemek lazım ama bence daha erken, mesela pazartesi veya salı günü herşey netlik kazanır diye düşünüyorum.

işe baslayanların da şöyle oluyormus sısteme sırayla gırıyorlarmıs ondan doalyı da kımın adını sısteme once gırerlerse onlar ıse baslamıs gorunuyormus .. bence haksızlık var gıbı neden herkesı ay6nı anda baslatmazlar kı ..

has_biyolog yani sen diyorsun ki erken gidip belgelerini teslim eden sisteme erken girmiş oluyor ve işe onlar önce başlıyor doğru mu anlamışım?Ama burada ciddi bir tezat oluştururdu bu çünkü sen eğer yanlış hatırlamadıysam 5 aralıkta belgeleri teslim etmiştin. Senin işinin çoktan bitmiş olması lazım o zaman. Herkesi aynı anda başlatmamalarını bir yere kadar anlarım ama işi bu kadar uzatmalarını anlayamıyorum. Kaç kişi çağırdılar ki?Toplasan 3000 bile etmez hatta daha bile azdır.

Üst Alt