Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavının ek atamaları yapıldı

zehirliyaprak bunlar ek atamaydı bulunduğun ildeki sağlık müdürlüğü seni kasımın son haftası arayıp "atamanız için evraklarınızı ankaraya teslim edin" dediler mi, bir de yine sağlık bakanlığından sana posta falan geldi mi?Bize ek atama için hem telefon hem zarf geldi.

Bu arada mustafa_77 ve bylunatic bence en fazla bir hafta daha sabredin ama o kadar süreceğini de sanmam. Malum ülkenin her yerinden onca insan var birazcık zaman alıyor ve bizim bürokrasiyi bilirsiniz, kaplumbağa hızıyla işler her zaman. O yüzden az daha sabredelim.

İlgili konunun linkini yazabilirmisiniz?

KRAL bunun resmi bir linki yok çünkü ne Sağlık Bakanlığı ne de İl Sağlık Müdürlüğü sitelerinde bununla ilgili herhangi bir duyuru yazılmamış. Geçen sene yapılan Sağlık Bakanlığı Engelli Sınavında yerleştirmeler yapılmıştı. Ancak anlaşılan kadrolar tam olarak dolmamış olmalı ki puan sıralamasına göre ek yerleştirme yapılıyor şu anda ve belge teslim tarihi de pazartesi günü doldu. Puan sıralaması ek yerleştirmeye uygun olanları telefonla arıyorlar ve evlerine Sağlık Bakanlığından zarf geliyor "belgelerinizi teslim edin" diye. Dediğim gibi pazartesi günü belge teslim tarihi süresi doldu ve şu anda atamalar ile ilgili yazışmaları falan yapıyorlar ve ataması onaylananları telefonla arayıp "atandınız, il sağlık müdürlüğünüze başvurun" şeklinde bilgilendiriyorlar sanırım.

şimdi il saglık müdürlügünü aradım açıktan atamam vardı durumu ögrenmek için dedim sisteme bakktı ismim daha düşmemiş 2 güne kadar düşer pazartesi tekrar arayın dendi

aralık 9 da evraklarım tammadı bugün tüm işlerim bitti ve evimize çok yakın bir hast. verdiler p. tesi iş başı yapacağım inş. o tarihlerde evrak verenler bulundukları il sağlık müdürlüklerini arasınlar

valla ben evrağımı 8 aralıkta teslim etmiştim ankaraya ama bakalım yarın arayacağız ne çıkacak.

bir şey çıkmıyacak çünkü 22. maddeye kalanlar en az 1 hafta sonra açıklanacakmış...

ben bugün başladım işe. atanan arkadaşlara tekrardan hayırlı olsun

Sultan hayırlı olsun. Bu arada sorayım ne tür işler yaptırıyorlar size?

Yücel bey, bilginiz için teşekkürler. Bana posta gelmedi ama gelse de evde olmuyorum. Tel arayamazlar sınava kayıt olurken telefonumun son iki rakamı kayıtda geçmemiş. Bundan dolayı endişe ediyorum. atanırım da haberim olmaz diye. Ama posta yolluyorlar sa atansaydım gelirdi. Atanan arkadaşlara iyi çalışmalar diliyorum.

onların aramasını beklemeyin siz arayın beni sakin bir yere verdiler gelen evrakları kendi bilgisayar programlarında kayıt işi.hast. yoğun falan dediler ama gayet sakin bir birimdeyim zaten memrları idari birimlere veriyolar.

yarın açıklanır mı dersiniz 22. maddeye kalanlar.?

Lalezar bilmem ki belki açıklanabilir en geç çarşamba günü açıklanır diye düşünüyorum yani önümüzdeki üç gün içinde açıklanma ihtimali var bana göre. Bir yerden duymadım tabi kişisel görüşüm bu :)

hep birlikte bekleyip göreceğiz çyk ismim geçen hafta düşmüştü ancak sağlık il müdürlüğünden şimdilik ses çıkmadı lisans mezunu olarak başvurmuştum hafta içi baklaım ne olacak çyk daki sorgulamada görünenler fazla beklemeyecek. inşallah güzel habeler alırız bu hafta içinde
çalışma biçimlerine gelince lisans mezunu onlısans mezunu lıse muznu duzeyınde memur olanlar hepsi aynı işi yapacak denıyor burda bır mantık bulamadım neyse geç olsun güç olmasın.

YUCi;

İnşaAllah ya beklemek çok kötü gerçekten. rüyalarımda bile artık bu işş ;)

dostbulamadim;

sağlık bakanlığı personel veritaban sistemi. sağlık ıl mudürlüğünü ararsan tc nı verıp ilgili memur sorguladıktan sonra atamanın bakanlıktan onaylanıp onaylanmadığını öğrenebılırsın

Lalezar ne diyeyim geçmiş olsun inşallah daha güzel rüyalar görürsün :) Çünkü bu gidişle rüyalarımız birer kabus olmaya başlayacak ;) MEB sınavında da böyle stres yapmıştık burada da stres yapıyoruz ömrümüzden ömür alıyorlar herhalde en az 5 yaş birden yaşlanmışızdır acaba sağlık bakanlığına bunun için tazminat davası açsak mı diye düşünmeden edemiyorum gerçi elde yeterli delil yok :p

kabuslarımızı delil olarak kullanabilseydik kesin kazanırdık davayı:D

2011 yılının son haftası da resmen başlamış oldu. Bu hafta içinde açıklansa da yeni yıl hediyesi gibi olsa bari ve umarım aranan herkes yerleşir kadrolara. Bundan güzel hediye olmaz herhalde :)

şimdi il saglık müdürlügünü aradım suan sistemde sorun var bakamıyorum ama atama yazınızda geldedi dedi 4 kişinin yazısı geldi gellir gelmez sizi arıcaz dediler

birde arkadaslar bende bilgisayar sertifikası yok 2002 de myo bitirdim orda bilgissayar dersi almıstım bunu kabulediyorlarmı memurlıkta acaba bilen vatrmı ? yoksa sertifika şart mı ?

ne biçim sistemleri var, arızalanıyor. Valla bizim de sinir sistemimiz arızalanmaya başladı mavi ekran yazısı gibi ERROR veriyor resmen :) diado bilgi için sağol umarım senin işin hallolur.

aslında benim pek acelem yok özel sektörde çalışıyorum ama yazı gelmeden istifa edemiyorum zaten yazı gelsede rahatlasam diyorum ya

diado aynı sorun bende de var sinir hastası oldum ondan böyle şakaya vurmaya çalışıyorum işi yoksa aklımı kaçıracağım :)

arkadaslar haber yokmu atanıpda calısamayanşar ne oldu ne yaptınız

arkaslar olmadı konu acıcam suan elimde bilgisayar sertifikası yok ama birkacyerde okudun örgünögretimde alınan bilgisayar dersleri olan adaylarda sertifika sartı aranmıyormuş..
2002 turizm ve otelcilik mezunuyum okulumdan transkrip alsam bu işime yararmı yoksa gidip kursa yazılıcam :)

varsa formda bu konu ile ilgili link verin ben bakayım

Üst Alt