Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavının ek atamaları yapıldı

atananlar çalışmaya başlamıştır veya yılbaşından sonra çalışmaya başlarlar. Biz ise kös kös oturuyoruz mecburen :D

Arkadaşlar sağlık müd. Aradılar personel şube müd. Sizinle görüşmek istiyor dediler vallahi heycanlandım:)
yarın yer seçimi içinmi çağırıyorlar acaba bilgisi olna varmı?

bende aradım sistemde sorun hala var bizde bekliyoruz dendi

en komiği benimki önce devlet hast. verdiler atamam oldu başladı gözüküyorum cuma günü bugün git dinlen p.tesi gel dediler bugün eve yakın olan devlet hast. başka bir kampüsüne geçmek istediğimi belirttim ve geçtim ordanda bugün git dinlen sana yer ayarlayalım yarın gel dediler ben çok sevdim bu işi:))

Sultan seninki ne güzel işmiş ya öyle "bugün git yarın gel" işi sevdim bu işi inşallah bana da bu iş çıkar :D

inş.valla ben çok sevdim bu işi darısı başına

suan itibariyle benide aradılar bugun işlerim var artık yarin erkenden gider görev yerimi belirleriz :)

bakleyen arkadaşlara sabır diyorum

bizi inat olsun diye aramıyorlar herhalde veya sinir etmek için :) MEB Sınavında da aynısı olmuştu sonucu bekleye bekleye sinir hastası olmuştuk :D Veya (en olmayacak olan) annem atamayı benden gizliyor :D Evde kendisi çünkü ve bizim evi ararlarsa ancak o çıkar. Ben de harbiden paranoyak oldum bu sınavlar yüzünden bunun için de ek rapor alayım bari :D

yuci yarın birgün netleşir diye umuyorum inşallah umduğumuz başımıza gelir

Lalezar ben kafayı yedim bile paranoyak oldum hatta geçmiş olsun bize şimdiden :D

Kafaca bir hesap yaparsak, 81 şehir var. Her şehirden 20 kişi çağırdılar diyelim. Toplam 1620 kişi eder, yani 1620 kişi atamalar için çağırılmış, belgeleri istenmiş. Günde 180 kişinin işlemi sonuçlansa 9 günde bitmiş olur. Bu 9 günlük süre de önümüzdeki cuma doluyor. Yani cuma gününe kadar vaktimiz var. Ama insan sabırsızlanıyor işte, hallolsa da işleri yoluna koysak diye düşünüyoruz.

hayırlı olsun kardeşim inşallah darısı bizlere bu 22. madde bekleyenlerden hala bir haber yok galiba..

bilmiyorum galiba öyleydi

diado sen 22. maddeye mi tabii idin yoksa diğerleri gibi mi direk atandın?

hayırlısı biz bekleyelim :(

arkadaşlar 22. maddeden aranan oldumu ?

diado asildeymiş bu arada baktım öğrendim :D 22. maddeden aranmalar bu hafta başlamazsa yeni yıla kaldı demektir cumaya kadar ararlar belki.

ok asiller bile yeni aranıyorsa biz anca seneye kalırız :)

45manisa haklısın güya 6 gün sonra yeni yıl ama işte 1 sene daha bekleyeceğiz :) 2012 yılında anca atanırız :D

ben bugun il saglık müdüelügüne gittim çalışmak istedigim hastaneyi sordular evime 6 km filan yakınlıkta bir hastane var tek vasıta ile gidebilicem onu sectim imzzaya gitti en gec1 ay iinde baslarsın dediler büyüksehirde imzalar çok gec oluyomus ondan acelem yok yarin calısttıgım yerden istifa edcem

ve 22. maddede degildim

galiba ülke çapında sağlık bakanlığı sistemi çökmüş ondan atamalar geç yapılıyormuş. Desenize en az 2 hafta daha bekleyeceğiz. Bunu memurlar.net sitesinde duydum mer.ve rumuzlu biri söyledi. Yarın bir arayıp sorarım bakalım işin aslı neymiş.

Veritabanları ile ilgili önemli duyuru...

“ÇKYS, AHBS, TDMS ve diğer uygulamalarında bulunduğu veritabanlarında 26.12.2011-27.12.2011 tarihlerinde yaşanan erişim sıkıntılarını gidermek amacıyla,28.12.2011 mesai başlangıç saatine kadar uygulamaların bulunduğu veritabanlarında bakım yapılacaktır. Bu süre zarfında veritabanlarına erişim olmayacaktır bilgilerinize

Anlaşılan bugün mesai saati başlangıcına kadar bakıma alınmış sistem ve bu sorunu halletmişlerdir umarım. İnşallah daha hızlı çalışır ve atamalar daha çabuk yapılır. Daha hala asilleri atıyorlar, 22. maddeye tabii olanlar kim bilir ne zaman atanmaya başlanır.

şimdi ulaşabildim bakanlığa onlarda 1 yada 2 haftaya ancak açıklanır arıza nedeniyle diyor

ne valiymiş bee daha atama kağıdını ımzalayacak burada sinir oldum ben gidip bagıracagım vallahı yeter bee tam 10 gundur bır ımzayı atmadı ...valii

has_biyolog sen şanslısın en azından sadece atamanın onaylanması için valinin imzasını bekliyorsun. Oysa bir çok arkadaş daha atandı mı atanmadı mı onu bile bilmiyor ve hala bekliyorlar. Büyük bölümü 22. maddeye tabii bu arkadaşların. Sen en azından atanmışsın işte sabırlı ol bekle kardeşim. Vali de imzayı atacaktır. İnşallah Sağlık Bakanlığından "atandınız, il sağlık müdürlüğüne başvurunuz" telefonunu bekleyenlerin bu beklentileri kısa sürer.

5 gündür yazan olmamış buraya. Sabah evdekilere arattırdım 22. madde için Sağlık Bakanlığını "Cuma günü arayın" demişler. Yani Cuma gününe kadar bir gelişme olmaz, sonuçlar Cuma veya en geç önümüzdeki hafta açıklanır diye düşünüyorum. Yine beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

arkadaşlar ben başladıım işe konya beyhekin devlet hastanesınde :)

Üst Alt