Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
en komiği benimki önce devlet hast. verdiler atamam oldu başladı gözüküyorum cuma günü bugün git dinlen p.tesi gel dediler bugün eve yakın olan devlet hast. başka bir kampüsüne geçmek istediğimi belirttim ve geçtim ordanda bugün git dinlen sana yer ayarlayalım yarın gel dediler ben çok sevdim bu işi)
bizi inat olsun diye aramıyorlar herhalde veya sinir etmek için MEB Sınavında da aynısı olmuştu sonucu bekleye bekleye sinir hastası olmuştuk Veya (en olmayacak olan) annem atamayı benden gizliyor Evde kendisi çünkü ve bizim evi ararlarsa ancak o çıkar. Ben de harbiden paranoyak oldum bu sınavlar yüzünden bunun için de ek rapor alayım bari
Lalezar ben kafayı yedim bile paranoyak oldum hatta geçmiş olsun bize şimdiden
Kafaca bir hesap yaparsak, 81 şehir var. Her şehirden 20 kişi çağırdılar diyelim. Toplam 1620 kişi eder, yani 1620 kişi atamalar için çağırılmış, belgeleri istenmiş. Günde 180 kişinin işlemi sonuçlansa 9 günde bitmiş olur. Bu 9 günlük süre de önümüzdeki cuma doluyor. Yani cuma gününe kadar vaktimiz var. Ama insan sabırsızlanıyor işte, hallolsa da işleri yoluna koysak diye düşünüyoruz.
ben bugun il saglık müdüelügüne gittim çalışmak istedigim hastaneyi sordular evime 6 km filan yakınlıkta bir hastane var tek vasıta ile gidebilicem onu sectim imzzaya gitti en gec1 ay iinde baslarsın dediler büyüksehirde imzalar çok gec oluyomus ondan acelem yok yarin calısttıgım yerden istifa edcem
galiba ülke çapında sağlık bakanlığı sistemi çökmüş ondan atamalar geç yapılıyormuş. Desenize en az 2 hafta daha bekleyeceğiz. Bunu memurlar.net sitesinde duydum mer.ve rumuzlu biri söyledi. Yarın bir arayıp sorarım bakalım işin aslı neymiş.
“ÇKYS, AHBS, TDMS ve diğer uygulamalarında bulunduğu veritabanlarında 26.12.2011-27.12.2011 tarihlerinde yaşanan erişim sıkıntılarını gidermek amacıyla,28.12.2011 mesai başlangıç saatine kadar uygulamaların bulunduğu veritabanlarında bakım yapılacaktır. Bu süre zarfında veritabanlarına erişim olmayacaktır bilgilerinize
Anlaşılan bugün mesai saati başlangıcına kadar bakıma alınmış sistem ve bu sorunu halletmişlerdir umarım. İnşallah daha hızlı çalışır ve atamalar daha çabuk yapılır. Daha hala asilleri atıyorlar, 22. maddeye tabii olanlar kim bilir ne zaman atanmaya başlanır.
has_biyolog sen şanslısın en azından sadece atamanın onaylanması için valinin imzasını bekliyorsun. Oysa bir çok arkadaş daha atandı mı atanmadı mı onu bile bilmiyor ve hala bekliyorlar. Büyük bölümü 22. maddeye tabii bu arkadaşların. Sen en azından atanmışsın işte sabırlı ol bekle kardeşim. Vali de imzayı atacaktır. İnşallah Sağlık Bakanlığından "atandınız, il sağlık müdürlüğüne başvurunuz" telefonunu bekleyenlerin bu beklentileri kısa sürer.
5 gündür yazan olmamış buraya. Sabah evdekilere arattırdım 22. madde için Sağlık Bakanlığını "Cuma günü arayın" demişler. Yani Cuma gününe kadar bir gelişme olmaz, sonuçlar Cuma veya en geç önümüzdeki hafta açıklanır diye düşünüyorum. Yine beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.