Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur ve Hizmetli Sınavına Girecek Adaylar İçin Çalışma Notları ve Sorular

Linklerin hepsi aynı şey zaten birini indirirseniz yeterli. İndirip de mi açamıyorsunuz yoksa indirme işlemini mi yapamadınız? Sorun tam olarak nedir?

arkadaslar merhabalar

Tarih-Cogafya-Matematik konular benim işitme engelliyim ders calışmak ama konular bilmem

yardımcı saygılar

Matematikten nasıl sorular çıkar acaba biraz bilenler örnekler yazsa bilmeyenlere bilgiler verse güzel olur...

umut38 Katılıyorum....Arkadaslar lutfen herkes paylaşsın calısmalarını..

Zaten öyle olacakmıs.ama benzer tahmını sorular bulamıyoruz..

Öncelikle By Cin'e teşekkür ediyorum.Emeğine sağlık...Çok düşüncelisin :)

Bana kalırsa arkadaşlar Matematiğe ve Tarihe ağırlık verin derim.Çünkü sınav konularının içinden en fazla sorular Tarihten ve Matematikten gelecek.Aynı zamanda matematik yapan sınavı kazanacak.Çünkü gerek Ösym sınavlarında gerek mebin sınavlarında hep bu böyle.Öğrenciler matematikten korkar ve çalışamazlar, Matematik yapan kazanır :)
Herkes için hayırlısı olur umarım.Hakeden kazanır inş. :) Torpilin olmadığı bir sınav olur inşaallah :) Herkese iyi çalışmalar :)

ben 2007 de girmiştim hatırladığım 2-3 geometri sorusu vardı bide kurtuluş savaşından sorular vardı onu hatırlıyorum

Merhaba Bulut25 iyi dileklerin için teşekkürler.

Peki arkadaşım Mevzuat dersine nasıl bir çalışma sistemi uyguluyorsun.Ben şimdiye kadar hiç mevzuat çalışmadım.Tam olarak ne olduğunu da bilmiyorum.Yani nasıl bir çalışma sistemi içerisinde olmamız gerek.Biraz bilgi verirsen sevinirim ... Sana ve bütün arkadaşlara başarılar dilerim.

Arkadaslar meb sınavından 10 Görevin gerektirdiği mevzuat ile ilgili soru cıkacak Benzer ornek soru paylasabılırmısınız...?

sınav

arkadaşlar bende belimden rahartsızım önlisans mezunuyum ilk defa girecem bu sınava nasıl çıkıyor sorular biliyormusunuz giren varmı daha önceden yardımcı olurmusunuz lütfen kazanmayı çok istiyorum msn adresime cvp atabilirsiniz Adiyaman27@hotmail.
şimdiden teşekkürler:confused:

Arkadaslar lutfen herkes calısma notları paylassın...

MEB SINAVI ile ilgili elinde soruları?

arkadaşlar

meb sınavı ile ilgili elinde örnek soru bulunan arkadaslar varmı?var ise paylaşmak isteyen gönderebilirmi herkes yaralansın...teşekkürler

Şaban;
Bu başlığın ilk mesajına baktınız mı ? ve diğer sayfalara.

BaY_Cin;

bay cin meraba işyeri baglantısıyla indiremedim sanırım soruları acaba zahmet olmassa sana pdf olarak veya zipleyerek bana atabilirmisin

baktım ve indiremedim 4 haneli rakam göremedim

devrim kardeş senden daha yenilerini bekliyorum. daha önce yazmıştım ne istediğimi ama göremedin herhalde. özellikle türkiye coğrafyası ve inkılap tarihinden olsun

BaY_Cin;

baycin ve cx571 soruları indiremedim işyeri internet bag. sanırım bilgisayarlarda kısıtlanıyor halukkoktas@mynet.com adresine soruları gönderebilirmisin teşekkürler

sorular iletmiş olduqunuz mail adresine gönderilmiştir.

mehmet teşekkür ederim bu iyiliğini unutmam...

arkadaşlar daha önce il bazındaki bir sınava girmiştim ve milli güvenlik kurulunun üyeleri ve görevleri sorulmuştu,2 tane kare köklü matematik,işçi,havuz problemleride vardı bilginiz olsun herkese kolay gele.....

Önemi yok saban bey.
Milli eğitim sınavına 3 kez qirdim cıkan sorular kalıplaşmıs sorular. Özellikle türkçe yazım yanlısı anlam bilgisi cok çıkıyor. matematikten problem üslü sayı rasyonel sayılar geliyor qenelde. Faktörüiyelde qeliyor ama çok basit oluyor. cumhurbaskanının forusunu soruyolar. amasya sivas qenelgesi banko sorular arasında. Atatürk'e ei çalısın sölemesi.

arkadaşlar bay_cin kardeşim güzel bir çalışma yapmış teşekkür ediyorum. ama şunu belirteyim ki sınavın ağırlıklı soruları matematik, türkçe, tarih, coğrafya dır. diğer konulardan 50 soru üzerinden 5 veya 6 soru gelir. bunların içine bilgisayarla ilgili sorularda dahil. en iyi çalışma yöntemi bir kpss hazırlık kitapı alıp çalışmaktır. ben öyle yağtım, şuan MEB te memurum =) Allah yardımcınız olsun. hepinize başarılar diliyorum.

Resmi yazılarda hangi yazı sitili ve kaç punto kullanılır gelebilir. qeçen sene qeldi. Times New Roman 12 punto olcak :) cumhurbaskanın forsunda kaç yıdız wardır? 16 tane vardır. bunlar geldi. İlk Cumhurbaşkanımız Kimdi qeldi.

cx571;

çıkan sorudaki derin manaya bakın =) cumhurbaskanın forsunda kaç yıldız vardır? =) 35 olsa ne olur. =) dünyaya bakışımızdaki mantığa hayranım arkadaşlar. ayıp ya bu sorulurmu hiç! kafamı buluyorlar insanlarla! cumhurbaşkanının ayakkabı numarasını da sorar bu mendeburlar...... yav ne mantıklı sorularımız var arakdaşlar......

paylaşım için teşekkürler

daha ne cins sorular var bi bilsen aklıma qelsede yazsam!

problemlerden olusuyor. Havuz proplemi işçi problemi araba su saatte söle giderse diye baslayan sorular. faktöriyel . rasyonel sayılar. üslü sayılar. ondalık qeliyor.

Tarihten milli mücadele dönemi ve Atatürk İnkılapları konusu ağırlıklı olacak gibime geliyor. Sınava girmeden herkesin bir tarih kitabından okumasını öneririm...

Bence TC tarihi ile ilgili gecmıs sorular sorulacaktır..

Üst Alt