Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur ve Hizmetli Sınavına Girecek Adaylar İçin Çalışma Notları ve Sorular

selam

selam arkadaşlar verdiğiniz ders notlarını açamadım acaba bu konuda yardımcı olurmusnuz bende gireceğim sınava arkadaşlarda varsa meille atabilirlermi sınavda başarılar inşallah kazanırız .ardaatacan@hotmail.com adresim bu adrese atarsanız ders notlarını sevinirim ben açamadım

Arkadaşlar benim anlamadığım konu sadece bu dosyadaki konulardanmı sorulacak sorular matamatik felsefe coğrafya türkçe gibi konular yokmu

vatandaşlık sorularını cevaplarını birçpğu yanlışı doğru diye öğrenip silmek zordur

ciddi anlamda çalışan var mı bu konulara

Ben 7-8 aydır lisans düzeyine hazırlanıyorum. Çok şükür bayağı yol kat ettim. Hâlâda çalışıyorum.

Mat2 den inş çıkmaz. Sadece mesleğe dayalı sorulara bakmam gerekiyor. Bir çoğu zaten bildiğimiz şeyler.

Benim korkum yüksek bir puan alamamak değil. Benim korkum tercihler. Çünkü ilk teircihe giremediğimiz taktirde sistem 2. tercihe geçecek ama 2. tercihede 1. tercihten yerleşenler olacak. Bunu hiç düşündünüz mü_? Yani 1. tercih olmaz ise diğer tercihlerde sürüklenip gitme olasılığımız yüksek.

Hedefim en az minimum 90 ama abuk subuk sorularla ters köşeye yatırırlarsa da diyecek bir söz yok..

kısmet artık bu saatten sonra rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)

Amin inş kardeşim. Ben inancımı yitirmiyorum hala. Olacak inş Allah'ın izniyle, kendime güveniyorum. Ee ne demişler inanmak başarmanında yarısıdır. Diğer yarısınıda ders çalışarak halletmiş olduk, hayırlısı.. Rabbim herkese istediğini nasip etsin. Sınava girip ne olup bittiğini göreceğiz artık :)

Arkadaşlar, bu sınavda hesap makinası kullanılabilecekmi??

arkadaşlar hepiniza bol şanslar dilerim
rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Arkadaşlar hizmetli sınavına girecekler için ne tür sorular çıkabilir.Hangi konulardan yani

Bu saatten sonra söylemenin bir faydası olur mu bilmiyorum ama Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya, Temel Yurttaşlık Bilgisi.. Hangi konulardan geleceğini kestirmek güç olsa gerek. Örneğin; matematikten: Mat1 de gelebilir, Mat2 de ;) Not: Mat2 den soru gelirse şayet. Hizmetlilere yarısı Mat1, yarısı ise Mat2 olacaktır. Memurlara ise alayı Mat2 olur bilgilerinize diyerekten, inş Mat2 sorulmaz :(

Tarih: 1908 sonrası
Coğrafya: Türkiye ile ilgili konular vs vs.

matematikten sayılarla işlem ve problem çözme gelir

Görevin Özelliğine Göre Mesleki Bilgiler

bu kısım düşündürüyor beni azda değil 10 soru olacak ne soracaklar acaba :confused:

Arkadaşlar ben o sayfayı açamıuorum sanırım bilgisayarda sıkıntı var. O dosyaları kaydedip bana dosya hal,nde mail atmanız mümkünmü

Yener Ve Sema Arkadaşlar Mail Adresinize Yolladım Dosyayı Alabilirsiniz Posta Kutunuzdan...

Milli Eğitim Bakanlığı Memur ve Hizmetli alımı hangi ay hangi tarihte?

açamadım olmuyor yaa :(( yardımcı olun

Arkadaşlar link açılmıyor sınav ne zaman lütfen yardımcı olun

Milli Eğitim Bakanlığı Memur ve Hizmetli alım sınavı ne zaman olacak belli bi tarihi varmı başvurular başladımı ??

ve ayrıca linklerin 3 de açılmıyorrrrrrrrr

slm

ben yüklüyemiyorum dosya bulunamadı diyor tekrar yüklermisin ..:(

tekrar yüklermisin sitede sorun var yüklüyemiyorum :(

mesajı gönderme tarihine bakarsanız anlarsınız HERALDE

ben hala linkleri açamadım googleden buldum hep

qeçen seneki sınavı kıl payı kaçırmıştım.. qiremedım raporum hazır deqildi bakalım bu sene ne olacak ;)

herkese merhaba
sanırım ben konulardan çok uzak kaldım sınav başvurularımı bittimi,konu hakkında bilgilerinizi rica ederim.

saygılarımla.

Üst Alt