Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına başvuranlar, ilk 5 tercihiniz nedir?

valla ilkokul mezunları bi kursa gitmiş sertifika almış onları bile ekmeğimize ortak ettiler sinirlerim bozuldu artık resmi torpil sözkonusu süreyide uzattılar artık siz düşünün ne diyorum

bi sen kaldın neyi bekliorsun inatçı adam:)

o zaten recep akdağı aradı ille uzatın diye hemşerisi diye kırmadı:)

hay ben onun :) yarın yaparım dukkanı bırakıp çıkamıyom

hay bende onun:)
yarın git muttlaka 5 dk lık iş ya:)

biraz daha beklerse zaten sanırım lisans ve önlisans mezunlarının denkliğine de bir tane kurs bitirme belgesi verip katılımı 50.000 yapacaklar:))
Önlisans mezunu olmama rağmen Bu meb kurs bitirme belgesinin lise mezununa denk sayılması olayına fena taktım ya varmı böyle bir şey bi taraftan 3-4 yıl lise oku öte yandan 2-3 ay bir kursa git al sana belge gir benle eşit ol... Adaletsizlik diz boyu bi bitsede kurtulsak yaaa... bu kadar saçmalık görmedim ben... gerçekse bu olay bence tüm lise mezunları toplanıp bir şeyler yapsın bu kadar olmaz yaaa başvuruda uzadıkça uzadı lastik gibi bazıları sahte belgeleri yetiştiremedi heralde... Allahım aklıma mukayyet ol... Derslerlemi haşırneşir olalım bu saçmalıklarla mı?... Allah Bize MEB sınavından başka dert vermesin valla psk.mizi bozdu yaaa...:)))

türkiye nin her yeride sınav vardır saymaya gerek yok 81 il aynı gün aynı saat yapılıcaktır

memurlar nette yayınlanmış gerçek sinir olmamak elde değil adam ilkokulu bitirmiş 60 günlük kursla benimle eşdeğerde süre bunun için uzatıldı demekki

bizde diplomayı çöpe atalım oldu olacak saçmalıığın alasını bu meb yapıyo

farketmez madem öle bende sınavda hocayı kafalarım matematikten yardım etse yeter puanım yüksek gelsin meb de beni atamasın atanın yanına yollarım valla

Valla ben meb sınavına pek umut bağlamıyorum artık KPSS ye çalışamaya devam:) Allah bu zihniyetlerle sonumuzu hayretsin... gerçekten bu kurs bitirme ile lise denkliği gibi bir şey söz konusu ise çok yazık...

bugün memurlar net te açıklama vardı resmi gazetedede yayınlanmış bende oranın yalancısıyım adil değil hemde hiç

bence tüm lise mezunu arkadaşlar toplanın ve hakkınızı arayın... mail fln atın bilgi edinmeye... bu adil değil... 20.000 e yakın lise başvurusundan söz ediyorsunuz bazı forumlarda neden bu 20.000'in hakkını yesinler ki... bunu bence iyice öğrenip elinizden geleni yapın geç olmadan tepkinizi koyun...

ercan iktidarı da buraya kadar soktunya:)

mail falan attım tınlayan yok meb ha bana demişsin ha duvara tavrında

Keşke öyle olsa KPSS yi boşa yapıyorlar bizm için... neden KPSS ile alınmıyor bu memurlar onu bir anlayabilsek zaten adalet yerini bulacak...
bu ülkede ne zaman tüm kurumlar Mülakatsız ve KPSS ile memur ve işçi alırlarla o zaman adalet var olacak... başka türlü adaletten bahsedilemez...

yani bende kpss ye neden giriyoruz anlamış değilim iş kurda özellikle kpss şartı koşuyor

Kamu engelli işçi alımlarında KPSS şartı koşuyor oda yetmiyor puanı ile ilk sırada bile olsa tandığım bir çok kişinin başına geldiği gibi torpil yoksa mülakatta eleniyorsun... zaten talep alınacak kişi belirlenip öyle ilan ediliyor... buna şahit olmuşluğum var... önce alacakları kişinin özelliklerini ve cv sini alıp ona göre ilan açan çok kurum ve kuruluş tanıyorum... bizde işte züğürt tesellisi diye giriyoruz:) neden girces başka:)))

Arkadaşlar, facebooktan ve içimizden bazıları ilk ve orta okul mezunlarına haksızlıktır diye bir yerlerini yırttılar. Alın size şimdi denklik, onlar da tepki olarak bu kararı almışlar.
yok efendim neden üniversite ve lise mezunları alınıyor, okuyamayan engellli ne yapsın feryat figan....
Ne oldu neticede 2 bin kişi için 20 bin kişi başvurdu. Öyle alıştık ki her şeyde haklı olalım haksız olalım kıyameti koparıyoruz, bazılarımız pc bilgisi iyiyse faceyi neti mailleri darmadağın ediyorlar. Bilmem ne partsini kurucusu bilmem ne Sağlam...

Gelelim haksızlığa, devlette ne okul bitirmek pek işe yaramıyor, okul bitirsen de diğerleriye arana 20 TL bir fark konuyor o kadar. Yükselmelerde olabilir de zaman ve torpil lazım. Ben hep derdim, orta okul terk adam ve ben üni mezunuyum, dilim de var ama aynı maaşı alıyoruz, adaletsizlik budur. O zaman torpille işe gir okula felan gitme. Bizler okumak yerine torpil bulalım daha güzel.

Bari yanlış doğru götürseydi de bilenle bilmeyeni ayırt etseydiler, şimdi şanslı olup da tutturtanları ayırt edecekler. Yani mezuniyet bakımından homojen bir alım olacak. her kesimden alacaklar. Sınavın bilgiyi ayırt ediciliği yok. Sadece sıraya koyacak bizi ama sıralamanın ölçütü de şıkları atıp tutturmak, bilgi değil...

istanbul,ankara,samsun,ordu, giresun

fazla karadenizi secen yok heralde.

şimdi bitirdim işlemi konya, kütahya,erzurum, bayburt,kars

Bol şanslar Kars kesin çıkar umarım soğuğa dayanıklısındır :)

-46 yı gördüm ben istersen resmini çekmişim göndereyim biz osğuk memleketin sıcak insanlarıyız (off ne laf ettim bea

sordum da memur karosunda şansınız çok yüksek hizmetli kadrosu zor dedi

arkadaşlar merhaba son değişikliklerle birlikte sınav tarihinde de (4 temmuzdu en son)bir değişiklik oldumu acaba bilgi verebilirmisiniz...

teşekkürler ercan:)
o kadar çok değişiklik oluyorki artık takip edemiyorum....

Milli Eğitimde tanıdığı olan birisi 16:30 gibi arasında soruversin net rakamları arkadaşlar.

Üst Alt