Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kgökce arkadaşım hiç üzülmeyin size belirtilen konulara çalışın zaten bildiğimiz konular ki barajda yok size.normalde meb de baraj 70 dir alamayan o hakkı kazanamaz.ama bu sınavda baraj yok diye biliyorum hiç umudunuzu kaybetmeyin
ercan doğuda memleketim üstüne tanımam yaşamak için van
erzurum u sollar 30 kontenjan var başvuran 450 kişi
melekçıkmazı kırıkkalede en az 75 tahminim ama sadece tahmin siz çıtayı 85 tutun garanti olsun ben 90 tuttum ilk tercih istanbul çünkü
Bazı ıllerı hemen hemen tercıh eden yok galıba ornegın ağrı artvin edirne gümüşhane hakkari kırklareli rize siirt sinop şırnak tunceli uşak kilis burdur ve bartın gibi illeri seçen hıcbır arkadasımız yok...
oradaki özürlüler seçmiştir muhakkak orda yaşasam orayı tercih ederdim
galiba özellikle doğu illerinde özürlülük ileri safhada akraba evliliğinden dolayı
Bu balıkesir neymiş ya şöyle bi baktım herkes balıkesiri koymuş.vay halime benimde 1. Tercihim ama bu gidişle olmayacak galiba çünkü çok başarılı olacağımı tahmin etmiyorum.
kaan pişman olacaksın gelmediğine(Allah cc.pişman etmesin)
Kahramanmaraşa gelen arkadaşlarla buradan güzel resimler ekleriz
sen onlara bakarak yetinirsin anca