Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inşallah kendı memleketime atanırımda aylık gelirimde çok iyi olur yaşamımda iyi olur. tabi diğer yerlerde olursa mecburen qidecez inşallahh olur allahım yardımcı olsun herkese.
Van-Karabük-Erzurum-Sivas-Manisa Kırşehirde giricem hizmetli için yeni fark ettim tercihlerde KIRŞEHİR seçmemişim kazanırsam eğer Kırşehirde başlamıycammı göreve
Bende Memurluk için başvurumu yaptım,
İzmir, Manisa, Antalya, Balıkesir, Erzurum ve 6. tercihte EVET
Bu arada bir sorum var İzmir'li veya diğer arkadaşalar size başvuru esnasında memur kurs açılırsa katılırmısınız diye bir soru soruldu mu? Ben İzmir'de başvurdum bana sınava hazırlık için kurs açılırsa katılırmısınız dendi, Başka illerde de var mı bu uygulama...
focus 83 şırnaktan mezun oldum 3 yıl orada kaldım anamdan emdiğim süt burnumdan geldi ki ozaman daha sakindi ehliyetime cizre yazıyor ama şimdi kaldıramam gerçekten
hiç aklımda yokken çanakkale işaretledim tercihleri yaparken acaba kısmetimmi bilemiyorum ama neresi olursa giderim ögretmen olmakta kararlıyım son şansımız olabilir
ankara- eskişehir- aydın- çanakkale-erzincan ve 6 heryer
cesur olmak ile alakası yok bulunduğum şehire çok uzak şırnak ve hakkari ayrıca özürlü olarak sınava giriyoruz bir takım ihtiyaclarımız kısıtlı olarak giderebiliyoruz o yüzden bulunduğum şehire en yakın illeri tercih etmek zorunda kaldım.