Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar
Bugün başvurumu onaylattırmak için milli eğitime gittim.
Memura başvuru sayılarını sordum
Türkiye genelinden 15.000 bini aşkın kişi
Kayseride toplam 400 başvuru bunlardan 60 veya 70 i önlisas dedi.
Arkadaşlar başvurullar 30 bini bulur ama burada biraz lise mezunu arkadaşlara çok iş düşüyor. Çünkü çoğu arkadaşımız bi takım olanak ve imkanlardan dolayı üniversite okuyamadığı için, birde üniversitelerin genelde şehir merkezine uzaklığı oluyor. 2 yıllık ve lisans başvuruları ondan dolayı düşük sayılarda geziyor. Liseden girecek arkaşlar için çok önemli bir sınav aslında. Gerçi 2 yıllık ve 4 yıllıklar içinde aynı şeyler söylenebilir. Herkese başarılar diliyorum. Allah'ın izniyle herkes istediği yere gelebilsin. Tek isteğimiz bu..
merhaba arkadaslar bende salı gunu basvurumu onaylattım ...
memurluk için basvurdum milli egıtım müdür yardımcısıyla konustum lisedeyken benım hocamdı ...gelmişken hocamızada selam vereyım dedım ..ve hocamız dedi ki kpss sınavından zor degil ama yinede sıkı çalış ..
benım tertcıhım söyle , mersin yaşadıgım sehır oldugu için , adıyaman memleketim oldugu için , şanlı urfa maneviyatı yüksek bir şehir oldugu için bitlis bitlislilere karşı sempatim oldugu için ve muş babamı kırmamak için )
ben de tamamladım başvuru işimi çok şükür tercihlerim niğde, nevşehir, mersin, samsun, istanbul. tercihlerim dışında gider miyim?? tabi ki giderim öğretmenlik için başvurdm bu arada. hayırlısı olsn hakkımızda.