Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına başvuranlar, ilk 5 tercihiniz nedir?

muş..bingöl...bitlis... erzurum...van..6.tercih evet (hizmetli)

nkara kırşehir kırıkkale aksaray konya 6.tercıh evet memurluk
herkes tercıhlerını yazsınkı yerlesıp yerlesemem ıhtımalımız ogrenmıs olalım

Adana,Mersin,Kahramanmaraş,Aydın,İzmir ; 6. Evet / Öğretmenlik
Herkese başarılar . . .

adalı sana sımdıden hayırlı olsun...1000 kısılık kontenjana 979 kısı basvurmustu.daha sınav yapılmadan yerlestınız...

hakan0101;

İyi düşüncen için teşekkür ederim.Hayırlısı diyorum Hakan fakat atandı yazısını görmeden oldu gözüyle bakmıyorum.Sanada başarılar

aynen adalı haklısın hepimiz o atandı yazısını görmeden rahat etmeyecez sanırım... ama yınede cok mutluyum ögretmenlıge hıc bu kadar yaklaşmamıştım :)

kocaeli,istanbul,yozgat,sinop,yalova öğretmenlik bransında giricem inşlh hayırlısı olur..

filiz3441;

filiz hanım sımdıden hayırlı olsun...bırıncı tercıhıze yerlestınız...cunku kocaelıde öğretmenlık ıcın basvuru sayısı cok ama cok azmıs...

cok teşekkür ederim hakan bey inanın çokta ümitlenmekten korkuyorum inşlh kocaeli olur hepimiz için hayırlısı olur..

çok iyi çalışıyorsunuz aktif üyelere ve site yöneticilerine çok teşekkürler.............

TERCİHLERİM..........
trabzon,giresun.bursa,balıkesir,muğla

ankara kırsehır afyon bursa kırıkkale 6 tercıh evet memurluk

evet Hakan Bey.. bende bugün memurluğu yazmak için siteye giriş yaptım......
yanlız doğu karadenize tercihler az gibi geldi bana.......haydi hayırlısı

bu karışıklıkta doğuya kimse gitmek istemez sanırım

Tavsiyem; yerleşecekmiyiz, yerleşemeyecekmiyiz, tercihlerinizi yazında nereye yerleşiriz bilelim... gibi argümanlar peşinde dolanmayı bırakıp ders çalışmalısınız..

halitunal;

bu tercıhler memurluk ıcınmı yoksa hızmetlı ıcınmı

batmanda gelin arkadaslarr cok guzel sakin sesiz ufakk;) diger sehirlere gore uuczz herseyyy tafsiye ederimm

beyazgeceler;

benım ılk tercıhım batman..
su ana kadar batmanda kac kısı basvurmus memurluk kadrosuna bılgınız varmı

Hatay,Osmaniye,Adana,Mersin,Kocaeli ve 6. tercih

hakan0101;

valla kac kisi basvuru yapmis haberim yok ben msirda oldugum iicn suann bisey diyemiycemm

arkadaslar genelde sıcak memleketlerı yazmıs doguyu yazanların buyuk bır kısmı yerlesecek gıbı gorunuyıor...

soykankaan;

bir üst tercihinde sadece balıkerisr demiştin soykan insanları yanıltmanın amacı ne olabilr sence

Üst Alt