Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına başvuranlar, ilk 5 tercihiniz nedir?

Evet 2-3 gündür kayıp :) Bende teşekkür ediyorum kendisine Allah razı olsun.

Giresun-Ordu-Samasun-Trabzon-İstanbul (memur)

Arkadaslar karadenızı pek secen yok gıbı gozukuyor.halbukı engellılerın en yogun yasadıgı yerlerden bırıdır karadenız.ılgınc ıstatıkler ortaya cıkıyor.

hakan0101;

Aydın

Manisa

Muğla

Sinop

Samsun

Türkiye'nin her yerinde çalışmayı kabul ediyorum. (Memur)

arkadaşlar ben başka birşey soracam 2008 kpss nin hizmetli kadrolarına tercih yapsam sorun olur mu

olmaz arkadaşım sorun falan ikisi farklı alımlar

bursa-uşak-manisa-konya-adana

herkesin hakkında hayırlısı hangi il ise o ile çıkar inşallah...

neresi olursa olsun il derdinde degilim. isterlerse çin halk cumhuriyetine atasinlar giderim..:)

aydın-kocaeli-bursa-izmir-balıkesir ve 6. tercih evet.

muhtemelen hic biri olmuycak gibi cünkü yapmis oldugum tercihlerden baya bi isteyen var. 6. tercih ne cikarsa bahtima..

ayrica ögretmenlik benim.

haklısın cagatay aynen bende :)) artık ögretmenlik meslegini yapmak istiyorummm

ankara kırıkkale kırşehir yozgat kayseri, 6. tercih EVET...

hakan benim ankara eskişehir aydın çanakkale erzincan

Ben eminim çoğu kişi sınav bitmeden sıkılıp çıkacak.Kimide ogün gelmeyecek.Sorulan sorulara bakarak rakiplerin konuyla ne kadar alakalı dolayısıyla ilgisiz olduğunu görebilirsiniz...Başvuru sayısının çokluğu ise umarım hükümete nekadar doğru bir iş yaptığını hatırlatır.

27,05,2010 saat 11,40 da meb ı aradım bana net bılgı verdıler.bu saat ıtıbarıyle toplam basvuru sayısı 31,101 kısı.bılgılerınıze sunulur.bu arada herkes kendı tercıhını buraya yazarsa nerelerın tercıh edılıp edılmedıgını ve yerlesıp yerlesmeme ıhtımalımızıde ogrenmıs oluruz.saygılarımla...

31000 onay verilenler olduğuna eminmisin, sanmıyorum onay verilmeyenler çıkartırsak, 25.000 oluyor. çünkü ben 1 hafta olmadan 23.000 di

arkadaşlar tercihlerinizin içerisine malatya ilini koyun derin, çünkü 500 bin nufusu var ne büyük nede küçük bir şehir. ayrıca düz bir ova, yerleşimi engelliye uygun. ünüversite mezunu engelli bir elini parmaklarını geçmez, ayrıca 35 memur alıyor artı 15-20 hizmetli. malatyayı düşünün arkadaşlar....

ne şekilde yerleştirileceğide kesin değil sayıda açıklansada ona göre davransak bizde

Arkadaslar herkes kendı tercıhını yazarsa bızde yerlesıp yerlesmeyecegımız uç aşağı beş yukarı tahmın edebılırız.herkes yazsın buraya tercıhını.daha once yazanlar varsa yazmasın tekrardan....

öğretmen = 1000 kişi
memur = 6000 kişi
hizmetli =20000

toplam= 27.000 kişi

kendi tahminim olarak düşünüyorum! bakalım tahminim doğru çıkacakmı

afyon izmir aydın muğla konya öğretmenlik benim

Üst Alt