Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına başvuranlar, ilk 5 tercihiniz nedir?

Uye sayımızın cokluguna ragmen halen tercıhlerını foruma yazmayan arkadaslar var.lutfen herkes tercıhlerını yazsın....

kayseri-nevşehir-kırşehir-niğde-yozgat vede 6. tercihhh :))
memurluk

1.balıkesir oda başvuru çok olmayacak bence 6.evet
geriside kısmet

Benim 1. tercihim tokat,amasya,samsun,sivas,sinop. Arkadaşlar matematik soruları hakkında bigisi olan varsa yazarsa sevinirim.

merhana arkadaşlar

ben istanbul ve trabzon seçtim diğerlerini boş bıraktım hakkımızda hayırlısı inşallah:D

ankara,balıkesir,muğla,bartın,sinop. 6. tercihi de onayladım memur adayı olarak.

balıkesiri tercih etmeyen bi ben kalmışım keşke yazsaydım gerçi 5 sene kaldım:))

siz muracat edenlerın saysını bılemezsınız burada sayı belırtenler kafadan sallıyorlar engellilerin sevkını kırmak ıcın
engellı arkadaşalar durmadan çalışın bu sıze sunulan büyük fırsat derim devamlı çalışın 4 temmuzdan sonra bol bol gezersınız

Ordu, Trabzon, Samsun, Bilecik, Sinop, => Nere Olursa: Evet= Hizmetli

bırcok kısı hala sıtede tercıhını yazmamıs herkes tercıhını yazarsa guzel olur en azından atanıp atanmama ıhtımalımızıde üç aşagı 5 yukarı ogrenmıs oluruz...

hayırdır başka yerde memur mu oldun yoksa bırakmazsın sen :D

Mersin-adana-k.maraş-osmaniye-malatya. 6. tercih Evet. ( Memurluk)

arkadaslar daha bır cok kısı tercıhını yazmamıs ne yazıkki.herkes yazsınkı yerlesıp yerlesmeme ıhtımalımızı uc asagı beş yukarı ogrenmıs olalım...

Kaç kişi yazmasını bekliyorsun hakan kardeşim. 30.000 adet başvuru var

En az 1000 ksıının burada tercıhını belırtmesı gerekır bızımde 30 bın uyemız var..

kayseriden 134 memur 600 hizmetli başvurusu yapılmış

memur... hatay...samsun ...osmanıye...gaziantep...kayseri.....hayırlısı olur insallah

sevcan hanım lütfen yazım kurallarına dikkat edelim. ewet değil, evet olacak.

Mersin-Adana-Ankara-İzmir-İstanbul-6.tercih(Hizmetli)

ankara kırşehir kırıkkale aksaray konya 6.tercıh evet memurluk benımkısıı...

Baslarda bir kac mesaja goz gezdirdim ama pek goremedim tercih ettigim yerleri. umarim olur.

Samsun, Ordu, Rize, Sinop, Trabzon + 6. secenek neresi olursa giderim abi. :)) (Memur)

engelsiz engelli senın tercıhlerin hep karadenız bolgesı turkıyede en fazla engellının bulundugu bolge dıye bılıyorum.ancak goruyorumkı forumlarda hıc kımse tercıh etmemıs karadenızı...hadi hayırlısı...

ebgelsiz engelli bir sinoplu olarak sinopu yazan tek benimdir derken senle karsılastım herkes için hayırlısı olsun..kocaeli-istanbul-yozgat-sinop-yalova öğretmenlik için...

Üst Alt