Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü sınav soru ve cevapları açıklandı. Kaç doğru kaç yanlış cevabınız var?

bulut25
yahu dede o 4 doğruysa bizi solarsın. hem malatyaya yanaşmışsın. o tarafı ben tercih ettim. hakkında hayırlısı olsun inşallah kazanırsın.

bence 36 da olsa gidersin bakma herkes foruma takılanlar kadar iyi değil şurda say memurlar nette dahil 300 kişi çıkmaz konuşan ee gerisi nerede ben diyorum ki 35 lere kadar düşecek

mersin-ankara-adana-izmir-istanbul 6. tercih evet(hizmetli) 1980 doğumluyum ve 47 doğrum 3 yanlışım var şansım ne :(

mersin-ankara-adana-izmir-istanbul 6. tercih evet(hizmetli) 1980 doğumluyum ve 47 doğrum 3 yanlışım var şansım ne

kayaozesen;

doğru söylüyorsun bende buradakilerin dışında çok yüksek puan alanları zannetmiyorum. dediğin gibi memurlukta 35 hizmetlide 40 civarı atananlar olabilir. Torpili zanetmiyorum arkadaşlar Milli Eğitim de olmaz diye düşünüyorum.bilgisayarla olacak atamalar.

gtrcgokhan
çalışmışsın galiba başarılsın. kazanma olasılığın yüksek. hakkında hayırlısı olsun.

Bulut25, kayaozesen.. inşallah dedikleriniz çıkar. işin içinde başka işler olmaz. inş yerleşiriz. İnşallah hakedenler yerleşir..

45 doğru hizmetli kayseri kastamonu yozgat nevşehir kırşehir

bnm tercihimde kayseri!!!! Herkez yazsın tercihlerini netim 42 sanırım????

hizmetli 45 net hatay antep bursa balıkesir izmir 6. şık evet 98 mezunuyum yaş 28

bu sınava katılım ne kadar olmuş aceba bilginiz var mı ? bizim sınıfta 2 kişi yoktu gelmemişti ülke geneli ne kadardır hizmetli kadrosu

arkadaslar net usulumu yoksa yapılan dogru adedıncemı degerlendırcez bıde baraj not var mı

arkadaşlar bende hizmetli olarak girdim 41 galiba bu sinavda şunu anladim bir konu hakkinda ilk aklima gelen cvp benim icin dogrudur cvp üzerinde sonradann degişiklik yapmasaydim 46 net yapmiş oluyodum

sorular neden bukadar çelişkili sorulmuş sanki alay eder gibi
verimlilik sorusu gibi??????

noktalama işareti dogrumu
A;,,...
B:,,.
hangisi dogru ben A yaptım

ÖĞRETMEN ARKADASLAR BIN KISILIK Kadroya 967 kısı basvurdu bunun 1 tanesıde fıre verdı cunku bnm okulda bırı sınaa gelmemıstı gorevlı kagıdı bızım sınıfa gelıp ımzalamk ıcın bnm kalmı odunc alDI ORDAN BILIORUM

arkadaslar soledıklerımı tekrar edıyorum.. 35-40 arası tercıhlerıne gore gırıcek( yanı yıgılmanın olmadıgı tercıhler.).. 40-45 arası populer ıller harıc ( istanbul , balıkesır konya ,erzurum ,kayserı, vs..) dıerlerıne gırme sansları bence cok yuksek..45++ yapanlar zaten ıstedıklerıne gırebılıcek o yuzden yok 49 netle gırebılırmıyım dıe mesajlar yazmasın dıe ( ayıp oluyo valla :)) son olarak sunu solım tanıdıgım bır cok arkadas 35-- yapmıs onlarda can ları cok sıkınyılı oldugu ıcın forumlara gelmek ıstemıyorlar.. sundan emın olun kı 40 altı yapmıs olan cok asırı ozurlu arkadas var.. dıkkat ettıysenın genel olarak sınavı ıyı gecen arkadaslar foruma mesaj yazma ıhtıyacı duyuyolar.. vede sunu soylemek ıstıyorum sole bı baktım tum forumlara su sehırlerde cok yıgılma var ıstanbul,balıkesır,konya ,kayserı,erzurum,trabzon bu tercıhlerden bırı yada bırkacı neredeyse herkesın tercıhlerı arasında var.. doguyu tercıh edeler cok sanslı dıe bılırım...35-- ıle gıren olursa saırmayın..

battusay;

hakikaten sen nasıl bir insansın amacın emelin ne ? Ders almaktan kastın ne verebiliyorsan gel dersimi ver? Yorumların polemik yaratıyor zaten açıklamalarına ispat vasfı mı yükledin ? DERSİMİ ALMADIM GEL VER DERSİMİ ? ne dersin?

arkadaşlar bana herkese çıkan sorulardan farklı 2 adet soru çıktı ama yayınlanan sorularda o 2 soru yok hizmetli diğer özürlü sınıfı b grubunda sınav kitapçığımdı ama hiçbir yerde o iki soruyu bulamıyorum neden böyle bir durum var bu konuyla ilgili bir bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi

allah allah kişiye özel soru mu sordular acep:) neymiş o sorular yaw...

47 doğru var en basit soruları yanlış yapmışımmmm şaşrtmalı sorular yanlışş memur düzeyinde girdim pek sanmıyorum atanacağımı
Eskişehir ilk sıradaydı tercihlerde demek oluyorki imkansız:)

yazıyorum 2 adet resmi yazışma kağıtlarında hangi boyutta kağıt kullanılır bir soruda bilgisayarlarda yazışmalarda kaç harfli yazı türü kullanılır

bana bu sorular çıktı ama böyle 2 soru yok ben size çıkp çıkmadığını soruyorum arkadaşlar ona göre itiraz hakkımı kullanıcam

bana bu sorular çıktı ama böyle 2 soru yok ben size çıkp çıkmadığını soruyorum arkadaşlar ona göre itiraz hakkımı kullanıcam

hizmetli kadrosu için başvuru yapan arkadalar benim 50 netim var ancak bana bu milli eğitim hizmetli sorularından 2 tanesi farklı çıktı aranızda hiç bununla karşılaşan var mı o iki soru hiçbir yerde yok anlıyamadım lütfen bana bir bilgisi olan cevap yazsın

hizmetli diğer özürlüler grubu (b) kitapçığı

ben cevaplarını zaten doğru yaptım ama yayınladığı sorularda yok hiçbirinde ne cevapladım niye sadece bana soruldu

bilecik tercih eden var mı arkadaşlar kaç mezunu olduğunuda yazabilir mi ben 96 mezunuyum

45 netım var ılk tercıhım konya bakarsın 100 kısıden sıra gelır...

bende sınav süresinin uzunlugundan durdukca dogrularıda degıstırmısım ama 35 netım war allah hepimize hayırlısını versın ben öğretmenlikten girdim

ya arkadaşlar 47 doğrum var ama 49 altındakiler atanamaz die düşünüom,
çünkü bu kadar kolay soru sorulmaz ya yazıktır verilen emeğe ben sabahlara kadar ders çalıştım çalışmayanla çalışanları bu sorularla mı eleyecekler ya yani eğitim teknolojileri de böyle yapıosa bakalım halimiz ne olacak okullarda ne arama yapıldı ne adam gibi kimlik kontrolu herkes ceb tlf sınava girdi bu nasıl vurdum duymazlık milli eğitim ehliyet sınava verdiği değerden birazını da bu sınava verseydi ? stres deli oldum. hocayla 3 defa tartıştım. öğretmen müfredatın böle olduğunu söyledi acaba yerler zaten belli miydi ? noktalama işaretinde ki yanlışlık içinde yarın mail atacam milli eğitime çünkü mo soruda kural hatası var gibi...

heyyyyy ben geldim:)) memurlar neti takip ediyordum az da burayı takip edeyim.. bende 41 doğrum var..memur lisans... tercihlerim konya kayseri ısparta balıkesir çorum... gelir inşallah ya.. her kafadan bi ses çıkıyor.. çok çalıştım ama sınav psikolojisi bildiklerimi yanlış yaptım.. hayırlısı.. bi yer gelsin de..iyi geceler...

petitgirl;

hizmetli kadrosu 47 doğrum var...
kırklareli-tekirdağ-edirne-bursa-izmir-diğer...

kırklareli'de 105 kişi sınava girdi bunun 25 kadarı memur bi kaç öğretmen yaklaşık 80 kişi hizmetli kadrosuydu.

Üst Alt