Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü sınav soru ve cevapları açıklandı. Kaç doğru kaç yanlış cevabınız var?

öncelikle herkese merhabalar diliyorum ben yeni üyeyim.. bu sınavlar alakalı bir soru sormak istiyorum. öğretmenlik için basvuru sayısı 979 kişi olarak bildirilmiş bir sitede fakat ben bursa il milli eğitim bakanlığını aradığımda oradakiler böyle birşeyin olmadığını belirttiler o bilgi doğrumu bu sınava kaç kişinin basvurduğu konusunda bilgisi olan varsa ve beni aydıtlatırsa çok sevinirim...

ölüyon biri bana kazandın desin

meb in resmi sitesinde açıklanan rakamlar doğrudur.

cevap anahtarını görmeden bende 45 net garanti diyordum cevap anahtarında karşılaştırma yaptım o kadar basit hatalar yapmışımki 40 net anca çıkarabilmişim bununlada bir yere yerleşeceğimi sanmamakla birlikte tamamen tercihlerle alakalı 40 netle yerleşip 45 nette açıkta kalan olabilir.....

hepinize geçmiş olsun.hayırlısı ne ise o olsun.ben dosyayı açamıyorum.adobe açmıyor.yardımcı olurmusunuz.

Meb puanlarımızı yazalım

Ben 43
mardin - batman - diyarbakır - g.antep - izmir

45 net Hatay-Osmaniye-Adana-Mersin-Kocaeli ve imkansız görüyorum. Salak gibi bildiklerimi yanlış işaretlemişm. Sinirden deliricem.

ben de acamıyorum bilg.indirdim fakat winrar içinde pdf yi acamıyorum lise hizmetli düzeyinde ortapedi olarak girdim nasıl görecegim soru cevapları yardım lütfen

Adobe ACR. Reader programını kurmanız gerekiyor v5.0 veya daha üstü

Sanırım Trakya tarafını seçenler internette pek paylaşımda değiller

Meb Sınavına Memur Olarak Giren Arkadaşlar Kesinleşen Netlerinizi Paylaşır Mısınız?

Benim doğru sayım 42
Tekirdağ, Edirne,Kırklareli,Balıkesir, Çanakkale

5-6 bariz hatalarla, 37 veya 38 doğrum var. 2007 çıkışlı önlisans mezunuyum.
Tercihlerim: Konya (56), Ankara (108), Antalya (47), Afyonkarahisar (28), Mersin (55), 6. Tercih (Evet)

Atanabilir miyim? :(

[SIZE=2]memur sınavı A kıtapcıgı cevap anahtarı

[/SIZE]
Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:
[SIZE=2][FONT=Arial,Arial][SIZE=2][FONT=Arial,Arial][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]ve b kıtabcıgı cevap anahtarı[FONT=Arial,Arial][SIZE=3][FONT=Arial,Arial][SIZE=3]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

45 doğrum var memur için girdim.

izmir manisa aydın balıkesir bursa.

Var mı başka izmir yazıp benden yüksek olan:)

öyle demeyin ne olur yaaa inş olur ben yine de son ana kadar ümitliyim tercihlerim zong-ank-konya-bursa-kocaeli 6 evet inş olur

Bemimde 38-39 gibi netin var memurluktan. kahramanmaraş, malatya, şanlıurfa, osmaniye, hatay. ne dersiniz atanabilirmiyiz.

bulut sen gidersin sanırım bende
42 doğru
memur
konya kütahya erzurum bayburt kars
1976 doğumluyum
2000 mezunuyum

Üst Alt