Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boy uzatma ameliyatını estetik bir şekilde oldum. Merak edenlere yardımcı olurum.

incim siteyi açtı artık görünmüyor ne zaman gelir acaba oda ameliyat olmuş birkaç bilgi alsaydık fena olmazdı

ya arkadaşım sen iyice kendini kaptırmışşın hakkında hayırlısı bayanda 1.63 boy kısa değil nerden bu inanca sahip oldunuz topuklu ayakkabı ile istediğiniz kadar zaten uzayabiliyorsunuz,durup dururken başınıza iş çıkartmayın kendinizle barışık olun kendini beğenmeyen insanlar kendinde değişiklik arar,sağlık yönünnde bir sorun vs olsa eyvallah bizde yardımcı olalım bence hayatınızla kumar oynamayın...

hayır kardeşim ben erkegim 1.63 erkekte normal degildir senin boyun kaç diabetus

estetik olmak iyimi metin küçükkaya tek ameliyatla 15 cm uzamak mümkün oluyormuş tabi her insana olurmu bilinmez

Ben ameliyat olmadım ama Muharrem inan ile 2 görüşme yaptım isteyene bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım özel mesajdan telefon numarası yazabilirsiniz

alicemal anlatırmısın estetikmi olacaktın bilgi verirmisin neler anlattı doktor boyun nedirkaç cm uzama oluyor 5 cm için ameliyat olmaya degmez 10 15 cm olacaksa olur

güzel kardeşim benim boyumda 1.67 yani aramızda çokta büyük bir fark yok bu kadar niye takıntı yaptın ki sosyal hayatını bu şekilde yaşamakta sıkıntımı çekiyorsun demek istediğim zaten türk erkeğide kadınıda çok uzun boylu değil yani devler ülkesinde cüce değilsin boş ver üzülme..

sen beni anlamıyorsun kardeşim ancak beni anlayan bilir neyse ben başımın çaresine artık kendim bakacam yapacak birşey yok

diabetüs böyle söyleyerek beni teselli edemezsin ancak kendi kendini teselli edersin çünkü dedigim gibi bir insanı ancak o durumda olan insan anlar ben burada forumu baştan sona okudum ve herkeside anladım hakda verdim çünkü gerçekten insanı mutsuz ediyor ve psikoliji gittikçe bozuluyor ister istemez insanın elinde olan birşey degil tabi bu ama mecburen kafaya takılmıyor degil insan istiyorsa mutlu olacaksa herşeyi göze alır nolurse olsun böyle yaşamaktansa ameliyat olurum ve sonuna kadar savaşırım daha iyi benim için

gulguzeli2, ben de estetik amacli ameliyat oldum. cok takmistim, eger ameliyat yaptirmasaydm, omrum boyunca pismanlik duyacaktim. o yuzden, gercekten psikolojinizi bozuyorsa bu durum yaptirim. Ama sakin 7 cm fazla uzatmayin, saglik icin riskli. Bir de, yardim olmadan olmuyor, kendinize bir bardak cay bile koymakta zorluk cekeceksiniz. Her cektiniz zorluk, bacaklarin uzerinde fazla durma zararli. Benim bir tanidik ameliyattan sonra yalniz basina yapti her seyi, simdi buyuk sorunlari var. Gercekten yardim olmadan olmuyor, bu durumu kucumsemeyin.

nis öncelikle çok geçmiş olsun boyun kaçtı kaç cm uzadın hangi doktorda ameliyat oldun estetik iyimi hangi yöntemle oldun dışardanmı birde içerden olanı varya o nasıl birşey çivili falan diyorlar ücret ne kadar gitti bilgi alabilirmiyim

Tesekkur ederim. Ben Baku de ameliyat oldum, disaridan Ilizarov yontemiyle. Burda diger yontemlerle ameliyat yapilmiyor. Ben 6.5 cm uzatmayi dusunuyorum, en fazla 7 cm.

kaç gün önce oldun kaç cm uzadın ücret konusunda ne kadar gitti inş biran önce sağlıgına kavuşup hayata geri dönersin bende olacam nelerle karşılacagı bilmiyorum umarım ummadıgım şeylerle karşılaşmam

Amin, hepimiz icin hayirlisi neyse o olur insaAllah. Ben 2 ay 5 gun once ameliyat oldum, 3 cm uzadim. 4900 AZN ameliyat parasi tuttu (dolar kuru degistigine gore tahminen soyleyebilirim - 5000 dolardan bir az fazla tuttu). Ayrica tomografi, ilac filan 400 dolar kadar tuttu, ilaclar cihaz cikana kadar icilmeli.
Ummadigimiz seylere gelince, olabiliyor. Bu ameliyat bir az da sans isi.

aynen amin hepimiz için doktorlar çok insafsız bir ameliyat yapıyorlar dünyanın parasını alıyorlar biliyorum zor iş ama her insanda gücü hükmü yetmeyebiliyor biraz vicdanlı olmaları gerekiyor peki ilizarov estetik oluyor sanırım ama içerden olursakda mikrop falan kaptırmamız lazım orasına dikkat etmeliyiz şimdi 5 cm için ameliyat olmak degmez böyle 10 15 cm olsak diyecem ok ama bilmiyorum her insanada böyle yapıyorlarmı acaba bende kafama takıyorum olmayı çok istiyorum ama ve en sonunda sanırım bu ameliyat olacak peki ilizarov yöntemiyle oldun iz falan varmı zamanla geçermi

5000 dolar türk parasıyla ne kadar ediyor biliyormusun

kardesim, sakin 10-15 cm falan yaptirmayin. Benim tanidik 9 cm yaptirmisti, demin soyledigim gibi sagliginda problemler yasadi, hem cok uzama oldugu icin, hem de yalniz basina her seyi yapmis, bu da cok etkiliyor. Simdi o kadar pisman ki, keske yaptirmasaydim diyor. 10 cm uzayip da boyle pisman olmaktansa, daha az, ama saglikli uzayin.
iz cihaz ciktiktan sonra kalacaktir, ama zamanla azaliyor. ben bunu pek dert etmiyorum, bunu kolay bir estetik ameliyatla duzeltmek mumkun, ya da lazerli yontemlerle.
Mikrop kapmamasi icin sadece dikkatli olmak, pansumanlari duzenli yapmak gerekiyor, bu kadar. Sukurler olsun, 2 ay oldu ameliyat olali, bacagim hic mikrop kapmadi.

5000 dolar - 10 000 tl den bir az fazla

nis kardeşim ben içerden olmak istiyorum ameliyat olduktan sonra pansumanları herşeyi zamanında yapmak için elimden ne geliyorsa yapacam içerden olmak sence iyimi ben uygun olursa tabi doktorda karar verirse onaylarsa 10 cm olurum en kötü yani şimdi yürüyebiliyormusun peki ameliyat olduktan sonra spor yapabiliyormuyuz

benm erkeğim ve yaşm 19 bende bu meliyatı olabilirmiyim bide bende kalça çıkığı var . LÜTFEN ACELE YAZN BOY YÜZÜNDEN PSİKOLOJİKMEN KENDİME ÇOK BASKI UYGULADM LTFN ACELE YAZN

walkerle yuruyorum, bir kac ay da boyle olacak. bazi spor hareketleri yapmak mumkun.

araştırdım doktor mehmet kocaoğlu yapıyor ama her insana yapmıyor atıyorum adam gelmiş 1.80 boyunda yap diyor o kişileri geri çeviyor zaten o kişilerde olması çok garip daha ne diye oluyorlar anlamış degilim tabiki her insana göre degişiyor 20 cm kadar uzatma yapabiliyormuş belki daha fazla onu tam olarak bilemicem en kötüsü 10 cm uzatıyor belki insana göre bu degişebiliyor çivili içerden yapıyor tabi isteyen estetik yapıyor ama bana göre içerden çivili daha iyi inş allah nasip ederse yapacağım kemigi kırıp uzatıyor işde uzaktan kupandalı sana talimat veriyor atıyorum günde birkaç gün işde doktor ne derse o kupondaya dügmesine basıyorsunuz o içine ayağa yerleştirdigi çiviler aktif oluyor yani harakete geçiyor gün geçtikçe milim milim kaç cm uzatma istemişseniz gerçekleşiyor tabi burada iş sizede görevler düşüyor doktor ne demişse herşeyi zamanında uygulayın eksik birşey yapmayın burası çok önemli kontrole ne zaman demişse gidin aksatmayın ne gerekiyorsa yapın inş allahın izniyle herşeyi atlatıp tekrar mutlu bir şekilde sağlıklı bir şekilde hayata dönün ama hiçbir zaman pes etmeyin nolursa olsun hep güçlü kalın yapacam diyin herzaman unutmayınki herşey siz isterseniz olur insan isterse gerçekten elinden gelen herşeyi yapar ben bunları araştırdım netten belki bilmeyenler olur hocanın açıklamaları bunlar belki yinede bilmeyenler falan vardır diye açıkladım yinede siz en doğru kararı en doğru bilgiyi uzmanından yani doktordan alıp öyle yapıyorsunuz biz burda elimizden ne geliyorsa açıklama yapıyoruz bilgi topluyoruz her yerden yapıyoruz ama yinede nolursa olsun doktora gidip bilgi almayı unutmuyoruz ve öyle karar veriyoruz herkese tşk ederim bende ameliyat olcam inş allahım hepimize sağlıklı huzurlu bir ameliyat gerçekleştirsin biran önce hayatı dönüp ve kaldıgımız yerden devam edecez sizleri çok seviyorum herkese tşk ederim tekrar hepinizden allah razı olsun

Benimkisi estetik boyum 169 falan 5-6 cm arası uzatmaya karar verdik doktor ile suan için tarih belirlemedik onu bir sonraki görüşmede konuşacağız.Doktor bugün anlaşıp mı geldiniz diye espiri ile başladı görüşmeye benden önce 2 kişi daha estetik amaçlı gelmiş onları reddettiğini söyledi.Beslenmeme dikkat etmemi ve hareketleri aksatmamam gerektiğini söyledi

alicemal hangi doktor seninki estetik amaçlı yani seninki dışarıdan oluyor fiyatını sordunmu

Bu amlyt yardmsz olmaz gülgüzeli benn amalyt olalı37gün oldu herhangi bir pansuman yapmıorum dikişlerim dısardn yönteme görw daha az ve de kapandı artk dışardn aletim yok tamamı ıcerde hergn ıkı kez 0.33uxatıorm gecen ölctuk 26günde 2cm olmustu benım dokor metin kıcukkaya 100bin tl yı gozden cıkarıp amelyt oldm fızık tedavıye sadece tek seans tek bacak 150verıorm haftada3 kez 450 edıor rontgenlerde 250 350 400fıyat bazında cektırdıgım oldu metın hoca amelyt ettgı hastalara cep numarasını verıor her saniye ona ulasmak mümkun acil birsy olursa aramak icin onun dısında istamnulda kalack yer bulmak gerek ben ayarldm bi yer aılem gelmıordu cokk cokk zor ıkna ettm annemı getırdm tek basına olmuor cunku ama aılem gelmesydı tek basıma gelmeyı bıle kafama koymustm bende

Mehmet kocaoglunun hastalrı da gıttıgım fızık tedavıue gelıorlar memnun olan cok var...ama fızyoterapıst bana bu konuda en ıyı doktor merın kucukkya ve de salih marangoz dedi...muharrem inan cok cok ıyı ama cocuk ortopedıstınde daha ıyı dedı ben salıh marangozu hıc arastrmadm metın hoca ve muharrm hocayıı arastırdm ıkısıde cok ıyı

çok geçmiş olsun fatoma inş biran önce sağlıgına kavuşursun sen estetik amaçlımı olmuştun içerdenmi birde dışarıdan olma yöntemi var ama fiyatlar çok pahalı neden böyle yapıyorlar bende olmak istiyorum ama istanbulda kalacak yerim yok kendime bulcam tek başıma olacam herşeyi ben tek yapacam göze almışım çünkü herşeyi napayım sıkılıyorum psikolojim bozuluyor her geçen gün fatoma beni sen daha iyi anlarsın böyle yaşamak istemiyorum parada yok nerden bulcam nasıl yapacam hep onu düşünüyorum

evt bende araştırdım şuana kadar mehmet kocaoğlu ve metin küçükkaya ikiside iyi bunları hep duydum hacı kutlu var yalnız o kişiden şikayetçi olanda var o yüzden o doktorda olmak istemiyorum ayrıca başka doktorlarda yapıyormu belki daha iyileride vardır ehli olan doktora inş düşeriz anlayan biri aksi takdirde ummadıgım sorunlarla karşılaşmam umarım olacam başka çaresi yok böyle kendimi mutsuz hissediyorum kaderimizde bumu var bilmiyorum

röntgen bile paradan hemde 350 400 demek bunlar acımasız da oluyor bazen herkesin bu parayı veremeyecek durumu var ama kimene doktorlar parayı vereni yapıyor

Muharrem inan benimki ama fiyat konusunda muharrem inanın internet sitesi var ordan bakabilirsin

alicemal sen ne zaman oluyorsun hangi yöntemle oluyorsun içerdenmi dışardanmı

Ben fitbone veya kombine yöntem ile olacağım zamanı henüz net değil ama yaz sıcaklarında olmak istemiyorum

çok kışa bırakma kontrolee falan gelirsen havalar soguyor senin için zor olabilir sıcakda olmak iyidir kötü deil kaç cm uzatacaksın boyun şuan kaç

Üst Alt