Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boy uzatma ameliyatını estetik bir şekilde oldum. Merak edenlere yardımcı olurum.

Ufukyılmaz bu blogda hangi maksat için yazıyorsun bilemiyorum. Uzatma yada düzeltme ameliyatı olmamışsın anladığım kadarıyla. Sağlıkçı olabilirsin ama sanırım doktor değilsin. Beni görüp bilmeden abarttığım kanısına nasıl vardın. Ben burada bu konuyu seninle bu şekilde tartışmaya dökmek istemiyorum. Eğer bir sağlık problemi nedeniyle bu blogdaysan sen de dahil herkese acil şifalar diliyorum. Uzatma ve düzeltme sorunlarından dolayı bu blogda bulunan arkadaşlar için durumumla ilgili olarak hangi operasyona karar kılındığını yazarım. Benim ayaklarım ve ayak bileklerimde pes ekinovarus görünümü oluştu. Ayak bileklerim içe basıyor. Dizlerim birbirine bakar vaziyette duruyor. Bir sürü tetkik yapıldı. En son gittiğim doktor 3 ay aralıksız fizik tedavi önerdi. Fizik tedavi ile düzelme şansı çok az. Ama yapılacak olan ameliyatlar çok ciddi ameliyatlar dedi ve şu anki halinden daha kötü olma ihtimalinde var dedi. Bu nedenle önce fizik tedaviyi deneyelim dedi. Bana 5-6 cm uzatma planlandı ama burada şu anda yasal olarak yazamayacağım nedenlerden dolayı uzatmayı 2cm de kestik. Benim durumum bu. Sizlere bende şundan dolayı şu oluşmuş ve şunu yapacaklar gibi net bir cümle kurabilmeyi hepinizden çok ben isterdim.

Yürüyebiliyorum ama sürekli ağrı ve ızdırap çekiyorum. Ağrısız ve yorgunluk hissi çekmediğim tek bir adım dahi atamıyorum

Çok teşekkür ederim. Sağlık sorunu yaşayan herkese ve hepimize allah yardım etsin.

Madem bu kadar kötü duruma getirdi sizi hacı bey hakkınızı arayın dava açın ?? Ayakların yana basmasına bişey dediğim yok ama sen ayak bileklerim içe döndü diyorsun. Neyse dileğim allahtan acil şifa. İnşallah sağlığına kavuşursun. Yapabilceğimiz bişe olursa buralardayız

Insallah benim bugun 2 cm tamamlanmis olacak. Bu surec ne kadar zor da olsa zaman oylece gelip geciyor. Zamani geldiginde ins bu cihazdan da kurtulacagim. Dilerim bu ameliyati olan ve olmayi dusunen herkes istedikleri boya sonunda mutlu olacaklari bir sekilde ulasip saglikli ve huzurlu bir sekilde hayata atilirlar.

Yazarııbrhm galıba ogrtmendın eylulde okula baslaycn mı rapor mı alcn bende ogrtmnım hemen hemen aynı tarhlerde amelyt oldk kararsızım da o yızdn...K

İnslh atlatır tabii bugun amly olalı 32gün oldu arrk

Merhaba, Fatomaa. Sizin bacak ta uzama ne kadar oldu? Şimdi nasılsınız?

Nis ıyıyım tesekkur ederm uzama mıktarı yarın rontgenle bellı olack 26gündür uzatma yapıorım 1.8 cm olmustur insllh yarın bakacaz sen nasılsın kac oldu senın ki

Bnım gunde0.75uzuuor galiba net degıl 0.33ıkı kez yapıorm 0.66edıor ama kemıklerm ınce oldıgu ıcın daha cok itiyor
Metın hoca 1milim gıder demıstı daha az gitti yarın bakacz inslh

Bende 2.7 cm olmali, yani o kadar uzattim. 10 temmuzda doktora gidicem, bakalim ne soyleyecek. İlk rontgenimi ise agustos ta yaptiracagim. Tam uzama miktarini o zaman ogrenecegim, merakla bekliyorum )

Kazasız belasz inslh yaa biran önce biteydi kurtulaydık:(

Dr eylulde istersen baslayabilirsin gorevine dedi ama bu cihaz cikmadan gitmek istemiyorum. Raporumu kullanacagim. Benim de bugun 2.3 cm tamamlanacak ins. Gunluk bir mm uzatiyorum. Gunde dort kez islem yapiyorum.
Geriden geliyorum ama sizi gecicem ☺
Tabi onemli olan saglikli kaynamasi.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Dr eylulde istersen baslayabilirsin gorevine dedi ama bu cihaz cikmadan gitmek istemiyorum. Raporumu kullanacagim. Benim de bugun 2.3 cm tamamlanacak ins. Gunluk bir mm uzatiyorum. Gunde dort kez islem yapiyorum.
Geriden geliyorum ama sizi gecicem ☺
Tabi onemli olan saglikli kaynamasi.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Beni şimdiden gecmissin:)))) ama zaten ben senın yerınde olsam asla amelyt olmazdm boyun cüce degıl ki 1.65kısa da degıl o kdr bu riskler alınmaz ilerde ne olacgı bilınmez ya benım zorunluydu oldm yoksa bu acıları cekmek hic ic acıcı degıl neyse yıne de allah devamını getırsın bıran önce ıyı olalım da cokta önemlı degıl

Ayrıca benım içerden sistem o yüzden dışarda görunen bırsy yok ders anlatablrm gibi rapor almayı düsünmuorm

Ayrıca benım içerden sistem o yüzden dışarda görunen bırsy yok ders anlatablrm gibi rapor almayı düsünmuorm

Amiin, Fatomaa.
İbrahim, olsun. Hayirli islerde bir-birimizi gecelim )

Ins Nisa. ☺
Fatomaa dedigin gibi bu surec cok sancili ve estetik amacli dusunenlerin cok ciddi dusunmesi lazim. Oyle kolay degil cunku.
Valla boy meselesi bende cok buyuk takinti yapmisti. Resmen mutlulugumun önündeki en buyuk engellerin basini cekiyordu.
Karar verdim.
Dedim ki su ameliyati olayim cihazi taktirayim nasıl olsa kurtulamicam ☺
Cihaz cikana kadar bagirsam da cagirsam da sabredicem ☺
Ama sonunda mutlu olucam diye.
Ve sukur benim de 28 gun oldu.
Bitiyor yavas yavas.

Ins Nisa. ☺
Fatomaa dedigin gibi bu surec cok sancili ve estetik amacli dusunenlerin cok ciddi dusunmesi lazim. Oyle kolay degil cunku.
Valla boy meselesi bende cok buyuk takinti yapmisti. Resmen mutlulugumun önündeki en buyuk engellerin basini cekiyordu.
Karar verdim.
Dedim ki su ameliyati olayim cihazi taktirayim nasıl olsa kurtulamicam ☺
Cihaz cikana kadar bagirsam da cagirsam da sabredicem ☺
Ama sonunda mutlu olucam diye.
Ve sukur benim de 28 gun oldu.
Bitiyor yavas yavas.[/QUOTE
Ya takıntı mutsuzluk haline dönüşmüş ise insan zaten artk amlyttan başka cözum dusunemıor ...benım kuzenım 1.50boyunnda bir adamla evlendi adamdaki egoyu görsen kıvanc tatlıtugda yokcta yook kuzenım ona milyon basar hem boyuda 1.60kadın guzel alımlı adam ona bıle ben daha guzelıne layıgım havalarında öyle norml bir işi norml bir maaşı var demem o ki insan kendıyle barısık olunca 1.50boy bıle mutluluga engel olmuor bazen içten topuklu alıor kuzenım eşine makst düğünlerde aynı boya erişsinler diye sende 5icten topuklu ayakkabı giyebılırdn

Evet. Haklisin Fatomaa.
Iste ben de o ozguven yok malesef.
Ya zaten amacim ort. Seviyede Bir boyumun olmasi. Kendimi kisa hissetmeyeyim yeter. Bircok hedefim var ams kisa boy engel oluyor malesef. Bir de evlilik cagindayiz neticede ☺
Allah hayirlisini nasip etsin diyelim en iyisi.
Cihaz cikana kadar sabredip bekleyecegiz. Sonrasi Allah kerim..

fatoma öncelikle acil şifalar diliyorum ben de içeriden sistemle ameliyat olmayı düşünüyorum senle skype telefon veya gerçekte görüşme şansımız varsa çok zamanını almadan 3-4 soru sormak isterim

Gecmıs olsn oncelıkle kısalıgın kac cm senın numaranı mesjla yolla ben seni ararım

Daha önce dediğim gibi ben estetik amaçlı düşünüyordum.Bunun için İzmir'den kalkıp Muharrem İnan ile görüştüm tecrübemi şöyle aktarıyım.İlk önce hastaneye girdiğimde benden çok daha kötü durumda olan insanları gördüm ve kendimi şımarık gibi hissettim görüşmeden gitmeyi bile düşündüm daha sonra bunun bende yaratttığı psiolojik etkenler aklıma geldi ve kalmaya karar verdim.Daha sonra M.iNan ve ekibi geldi ben hayatımda bu kadar aklı başında rasyonel birini görmedim beni çok iyi karşıladı.Zamanını bilmiyorum ama ben olmaya karar verdim eğer sizde düşünüyorsanız M.İnan'la görüşmeden karar vermeyin bence olumlu veya olumsuz

selam konuyu açan arkadaş acaba her boyla amelyat olmak mümkünmü benim boyum 1,83 benimki si sadece kuzenlerimin 1,90 2,05 lerde olmaları bende oyüzden olmak iseterim şartlar uyarsa sağlıkla ilgili istenen birşeyler varmı fiyat ne devlettemi özeldemi oldunuz bu amelyatı plastik cerrahındamı ortapedidemi oldunuz ? amelyat kaç saat sürdü acı varmı uzatmada kullanılan şeyi nereye hangi bölgeye takıyorlar amelyat sonrası herhangi bir hareket kısıtlaması oldumu olurmuymuş ?

1.83 boyla hiçbir doktor seni ameliyat etmez zaten olmana da gerek yok

Geriye dogru sayfayı okursan tüm cevaplar var!!!!!! 1.83boyla amlyt olmak icin aklını yitirmiş olmalısın ya da bizimle dalga gecıorsun

Estetik amaçlı olarak olanlara 2 sorum olucak yardim ederseniz çok sevinirim 1. si alt bacaktan 7-8 cm uzatinca alt bacak ust bacak orani ve gövde uyumu bozuluyor mu boyumuz uzun olsun diye çirkin bir görüntü çıksın istemem.2. si 2 ay sonra işime donebilecek seviyede oluyor muyum?(işim masa başı değil agir kaldirdigin bisi de yok ama ayakta sıkılıyorum günün büyük bölümünde)

Bu dediklerini bir doktorla konuşman daha iyi olur ama herhangi tek kemiği 7-8 cm uzatmak bence biraz riskli 5-6 cm de alınan risk daha az

Varsayım olarak söylüyorum zaten hocam olmadı ileride 5-6 cm den hem alt bacak hem üst bacaktan totalde 10-12 cm bir uzama elde ederim en olmadı.Ama bu vücudum da kötü bir görünüşe yol açar mı merak ediyorum doğrusu

merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmak istiyorum hemde senelerdir düşünüyorum öyle keyf için yapmıyorum psikolijim çok kötü durumda kafaya koymuşum bu ameliyat olacak yoksa hayatım boyunca kendimi mutsuz hissedecem siteyi başından sonuna kadar okudum tabiki biraz bilgi edindim yinede sizlere sorum olacak boyum 1.63 nasıl ne şekilde hangi yöntemle ameliyat olunmalıdır hangisi daha iyi tabiki eger ameliyat olmak isteyen varsa bana katılmak isteyen buyursun gelsin herşeyi beraber yapalım beraber birlik olalım çünkü bu konularda çok önemli arkadaşlık yoldaşlık yapmak dedigim gibi varsa beklerim herkese tşk ederim bu siteyide kurana ayrıca tşk ederim

günaydın ya arkadaşım senin boyun zaten normal uzatacak ne var anlamadım estetik görünüm için bıçak altına yatmaya değermi bunun için yapılan tüm düzeltmeler ilerde bir gün vücudundan misli misli çıkacak sağılığın sıhhatin yerindemi gerisi boş macera aramaya gerek yok kafanıza takıp bunu bir saplantı haline getirmeyin lütfen

ama olmuyor kardeşim rahatsızım psikolijim kötü ben senelerdir olmayı düşünen birisiyim 1.63 normal filan degil benim için başkaları için belki normal olabilir ben olmaya karar verdim iki çeşit ameliyat yöntemi mi var birisi içten çivili digeri dıştan galiba bende buradaki yorumları okuyarak ögrendim estetik nasıl bir ameliyat acaba iyimi birde fiyat önemli tabi ben tek ameliyat olacam herşeyi kendi başıma yapacam hastanede benim yanımda kimse olmayacak ameliyat olduktan sonra ben kendim nasıl eve gidecem hastanede kalırsak zaten yine para alacaklar bakalım hayırlısı

merhaba fatoma nasılsın yorumlarını okudum sen ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun banada anlatırmısın sen biraz az çok bilirsin çünkü bu bilgilere ihtiyacım var bende olmayı düşünüyorum

Üst Alt