Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK 1000 TL maaş bağlanmıştı. Şimdi 5434'e göre 1261 gün sonra ne kadar maaş alırım?

Endüşük emekli maaşı 2500 ₺ oldu.

5434 S.K. göre malülen emeklilik maaşım yüksek olmazmı?
Malülen emekli olan yokmu?

Memurlar emekli olurken hangi kanuna tabi olunduğuna bakılmıyormu?

Böyle olunca 4C li olarak EMEKLİ MAAŞI HESAPLANAMIYOR sgk nın sitesinde.

"Daha önceden tarafınıza yaşlılık maaşı bağlandığı için yeniden aylık hesaplanamamaktadır" diyor mesajda.

1261 günün dolmasına tam 3 ay var. 4910 gün primim var halihazırda. Askerlik 450 GÜN HARİÇ.

Ağustos 2023 tarihinde 5760 günle 4C den emekliliği hakediyorum. Hangi kanuna tabi?

1 Ağustos 2023 tarihinde 5760 günle 4C den emekliliği hakediyorum. Hangi kanuna tabi?

İlerleyen zaman içinde ENDÜŞÜK "Çalışan memur maaşı" ile "memur emeklisi maaşı" eşit olabilirmi?

2008 öncesi olanlar 6 buçuk falan alıyor memur emeklisi.
En düşük memur maaşı ne kadar bilmiyorum.

Çokmu büyük hayal ediyorum yoksa BEN. 😁😁😁😁😁

SİZ MEMUR EMEKLİSİ OLARAK
NE kadar maaş almaktasınız?

SSK dan emekli olup tekrar emekli sandığı giriş olduğu zaman emekli maaşı hesaplaması neden yapılamıyor?

Daha Önceden Tarafınıza Yaşlılık Aylığı Bağlandığı için Yeniden Aylık Hesaplanmamaktadır

ŞİMDİ sgk NIN SİTESİ HESAPLAMA YAPAMIYOR.
BENİM ssk DAN EMEKLİLİĞİM İPTAL OLMUŞTU.

Daha ÖNCE 2018 EKİM ile 2019 NİSAN ARASIYDI.

5434 SK. tabi memur emekli olurken "Emekli Keseneği Esas Aylığı Süresi" nemi bakılır

5434 SK. tabi memur emekli olurken "Emekli Keseneği Esas Aylığı Süresi" nemi bakılır?
(Emekli Sandığı Girişim= 04.06.2007)

Emekli sandığı'ndan 5.120 günle bugün emekli olsam ne kadar maaş alabilirim?

Emekli sandığı'ndan 5.120 günle bugün emekli olsam ne kadar maaş alabilirim?

(5434 SK İLE EMEKLİLİK HAKKINDA)

Ssk=2.615 gün
E.S.=2.505 gün

Arkadaşlar hayal kurmayın,95 te tüm primleri 5434 4c üzerinden emekli olmuş tanıdığımın maaşı yeni zamlarla 7900 tl oldu

Emekli olurken hangi veriye bakılmaktadır?
TOPLAM HİZMET / 14 yıl 4 ay 20 gün
EM. KES. ES. AYL. / 14 yıl 11 ay 2 gün

Üst Alt