Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK 1000 TL maaş bağlanmıştı. Şimdi 5434'e göre 1261 gün sonra ne kadar maaş alırım?

ayDÜNYAvazo ben memurlar.netin hesaplama robotundan hesaplatıyorum 11 yıl üzerinden şuan ki derece kadememden eğer doğruysa 3267 TL çıkıyor. Altta da
  • En düşük emekli aylığı 4,289.40 ₺ olduğundan net maaşınız bu miktar olacaktır yazıyor. İkramiye de 56 bin lira böyle olsa hiç durmam emekli olurum

Bilmiyorum 2 tane ayrı siteden de hesaplattım aynı rakam çıkıyor. Dediğim gibi bu maaşı verseler hiç durmam ayrıca 800 günde özelden var o zaman 3500 ü bulur 😁

i_brahi_m

Valla ben 2018 Ekim de SSK dan emekli olurken Emekli Sandığındaki 1125 günün gün sayısını çoğaltmaktan başka neredeyse hiçbir etkisi olmamıştı.
"NEDEN MAAŞA ETKİSİ OLMAMIŞTI HAYRET ETMİŞTİM BEN BUNA"

Bilmiyorum ama ben sgk ya sormuştum emekliliğe etkisi olur demişti ama ne kadar olur bilmiyorum

Aslında bende ne kadar maaş alırım diye dilekçe vermeyi düşünüyordum ama bi gidip vermeye zamanım olmuyor. Gerçi versek ne olacak değişen bir şey yokki belkide 2023 e düzeltilir bakalım acele etmeyelim. Sadece biz değiliz bu konunun madurları belkide düzenleme getirilir

En düşük emekli aylığı 4,289.40 ₺ olduğundan net maaşınız bu miktar olacaktır.

NEDEN BÖYLE YAZIYOR ONU ANLAMIYORUM BEN.

Herkeste mi yazıyor ki bu bilgi? Sende yazıyor bendede yazıyor. Yani.
😁😁

2008 EKİM "Öncesi" veya "Sonrası" farketmiyormu?

E devlette var ne zaman emekli olurum diye orada 15 sene olarak gözüküyor ama emekli maaşı falan bi bilgi yok. Tabiki farkediyor ama fazla emekli olan olmadığı için ses çıkaran yok.

Benim bu açtığım konu ilerde "patlar" diyorsun yani. Evet bencede şimdi kimsenin ilgisini çekmiyor doğrusu.
😁😁😁😁

Patlamasa da şuan kanuni bir düzenleme olmadan bişey yapamayız en iyisi dilekçe ile öğrenmek ona göre hareket etmek. Şuan çalışabildiğim kadar çalışacağım gerisi Allah kerim neyin ne olacağını Allah bilir.

4C liler olarak emekli olduğumuzda ne kadar maaş bağlanacağına dair görüş isteme?

4C liler olarak emekli olduğumuzda ne kadar maaş bağlanacağına dair kurumdan görüş isteme?

Böyle bir hakkımız varmıdır?

Dilekçe hakkımız var diye yazdık var tabi sgy ya dilekçe vermek lazımmış veya posta ile de olur diyorlar ama o biraz geç olur gitti geldi cevap vs derken 15 20 günü bulabilir. Eğer iyi bir birine denk gelirsen dilekçe vermeden bile hesaplama yapabilir diye düşünüyorum.

i_brahi_m

Müracaat/dilekçe ile tam olarak nereye yapılmalıki? (Ankara' ya mı yapılmalı) Olsun 1 ay olsun yeterki öğrenelimde.

Bu arada dilekçe yi kurum aracılığı ile mi göndermek mantıklıdır?

Bulunduğun yerde sgk varsa oraya yoksa veya bulunduğunuz il müdürlüğüne. Neden acele ediyorsun emekli mi olacaksınız

i_brahi_m

Yok acele etmiyorum. Olurmu olmazmı diye içimde şüphe varda ondan dolayı.

BÖYLE YAPAN/ÖĞRENEN VARMI ACABA?

Kuruma gerek yok şahsi olarak da verilir demişti arkadaş. Benim arkadaş bu işlerden anlar kamuda işçi işlerine bakıyor olmadı bana dilekçe yazı veririm demişti bende emekliliği şuan düşünmediğim için ses çıkarmamıştım.

O zaman dilekçe vermek en mantıklısı veya iadeli taahütlü bir dilekçe ile olur dedi arkadaş. O zaman şansınızı bi deneyin

O zaman basit bir dilekçe yetecektir olayı çözmeye.
😁😁😁

Aynen siz verin olmadı ben de veririm dediğim gibi şuan emeklilik düşünmediğim için acele etmiyorum

Ben dilekçe gönderirim göndermesinede kurumunuza müracaat ediniz derler diye çekiniyorum doğrusu.

Ben 5434 SK tabiyim ama çekincelerim var yinede maaş konusunda.
😁

Valla o kadarını bilmiyorum ama kurumda onlara yazar yazmasına da birde kurumunuz emekli olacak diye yazarsa o zaman ne olacak. Siz bence kurumu karıştırmadan kendiniz verin olmazsa hiç karıştırmayın kurum birde emekli olacak diye hastaneye sevk ederse ne olacak.

5434 se zaten yüksek olur sizi etkilemez ki bence kurcalamayın siz bilirsiniz de

Şimdi kendimiz dilekçe yazdığımızda "cevap" verdiğimiz adrese mi gelecektir?

Tam olarak kendimiz dilekçeyi nereye yazacağız bunu öğrenebilirmi sin?

Bilmiyorum o kadarını da sanırım öyledir olmadı sgk yı yarın bi arayın sorun detayları söylerler.

(Gölge)

Tamam doğru diyorsun 5434 SK tabiyim. "Malülen emekli olduğunda düşük maaş alırsın" diyorlar neden ben 5434 e tabiysem o zaman neden düşük olur benim maaşım?

Benim bildiğim yeni kanunda az alırsınız bence hiç kurcalamayın derim. Dilekçe verirseniz şahsi verin böyle bir hakkınız var diye biliyorum

4 Haziran 2007 tarihi ilk EMEKLİ SANDIĞI girişim.

Hitap ta 5434 e tabi olduğumda yazmakta.

Üst Alt