Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Tahmini söylüyorum 1200-1500 arası hizmet dökümünü edevletten sifrenizle giris yapti iseniz ve hata veriyorsa ayni sayfaya hata ile sorun yasayanlar için farkli bir link var onu deneyin

Arkadaşlar merhaba 16/07/1996 sigorta girişim var.1979 doğumluluyum.toplam bağkur sigorta günüm 4000 gün yyatan pirim yaklaşık 90000 tl civarı.ve yüzde 47 vergi indirimim var.acaba emeklilik başvurusu yapsam aşagı yıkarı ortalama ne maaş alırım.ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim...

Arkadaşlar merhaba 16/07/1996 sigorta girişim var.1979 doğumluluyum.toplam bağkur sigorta günüm 4000 gün yyatan pirim yaklaşık 90000 tl civarı.ve yüzde 47 vergi indirimim var.acaba emeklilik başvurusu yapsam aşagı yıkarı ortalama ne maaş alırım.ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim...
Tahmini olarak 600-800 arası olur diye düşünüyorum buradan pirim gunu ve taplam tutari kendinize yakin kisilerle karsilastirma yapabilirsiniz

http://www.engelliler.biz/forum/eme...nu-ile-ne-kadar-emekli-maasi-aliyorsunuz.html

Merhabalar, 29/09/2014 tarihinde emeklilik için müracat ettim e devlette dun birşeyler eklenmiş 4 a emekli aylık bılgısı kısmına ama alacağım maaş gene yazmıyor :(( ben 29/09/2014 tarihinde ssk ya emeklilik için müraccat etmiştim orda yazan tarih 01/10/2014 bunu anlayamadım bır yanlışlık olabılırmı?

Maaş yazmaz anca maadi alirken belli olur ...10/1den itibaren geçerli demek benim bildigim

Ssk lilarda emeklilik dilekcelerini verdiği tarihin 1-30 arasi bir sonraki ay itibariyle emekli maaşı hesaplanmaya baslar siz 29.9 tarihinde dilekcenizi verdiğiniz için Maaşınız bir sonraki ay başı yani 01.10 itibariyle maasiniz birikmeye basladi onu belirtiyor

Masinizi emekli maaşı. com da hesaplatirsaniz maksimum +-30 tl farkla elinize geçecek miktarı öğrenebilirsiniz

herhangi bir problem gozukmuyor dımı arkadaşlar ozaman sadece maaş tutarı halen bellı değil evıme herhengı bır evrak gelıcekmı? bilgisi olan varmı ?

Alıntıyı beceremedim için yazayım,
Vergi indiriminizi 2008 yılından önce aldıysanız sgk sizden birdaha rapor istemicek.

süreç kabaca şu şekilde

Sgk emeklilik için başvurucaksınız ve engelli olduğunuzu belirten raporunuzu göstericeksiniz. Sgk resmi yazı ilen maliye bakanlığına vergi indiriminizin olup olmadığını sorucak( Siz vergi indirimi raporunuzu gösterseniz bile sorucak) ordan Var yanıtını alınca emekli olucaksınız.

Devlet istedikten sonra bu düzeni istediği zaman değiştirir yarında on yıl sonrada yada hiç değiştirmez ne bileyim iyleştirir bile. Bu risk varmı var. Nasıl ki 15 yıl 3600 günü değiştirip kademe getirdi.

Ben konumunuzla ilgili şahsi düşüncemi yazdım ben olsam vermem dedim. Tekrar ediyorum ben olsam. Siz dilediğiniz yapmakta özgürsünüz.

Sgk kontrol muayesini vergi indirimini süreli alanlar için istiyor (raporu piskiyatriden ve ortepedik engellilerin bir kismi vergi indirim belgeleri 1 yil sureli ve kontrol serhi konuluyor) vergi indirimini süresiz alanlardan (mesela şeker kalp tansiyon uyku apnesi işitme kaybi vb.kronik yani mevcut rahatsizliklarindan duzelme şansı olmayanlardan) kontrol muayenesi istenmiyor ben sitede vergi indirimini süresiz alan ve kontrol muayesine çağrılan hic duymadim

3 AŞAĞI 5 YUKARI ALACAĞIM MAAşı tahmin edebilirmisin hemşerim?

sgk baslangıc 1999
4609 prim günü özür oranı 91
kazanc 249,257,61

1300-1700 arasında olur diye tahmin ediyorum uğur kardeşim üstteki paylasmis olduğum linke bakarsan seninle pirim günü ve toplam miktarı ayni olan kişilere bakarsan daha dogru olur birde emekli maaşı. com sitesine hesaplama yatirirsan +-30 tl. farkla en doğru şekilde öğrenebilirsin

Teşekkür ederim hemserım...

ben %51 ile vergi indirimi aldım işyerine götürünce işyeri vergi indiriminden yararlandırıp seni emekli edeceğiz dedi ben emekli olmak istemiyorum ama senin(ssk giriş 1990) 6700 günün var günlerin dolu günü dolanları biz çalıştırmıyoruz diyor sskda hesaplasım 960 tl maaş hesapladı ne yapacağım bilmiyorum

merhaba bahadır arkadasım senın kıdem ve ıhbar tazmınatını vermeden ısten çıkartamazlar, buna bıle ıtıraz etme hakkın var bılgın olsunama emeklilik için talepte bulunursan sadece kıdem tazmınatını ödeyıp senı ısterlerse ıste çalışmaya devam ettırırler. Ama emeklilik hakkın geldıyse bence ılk once araştır başka bır ış bul ve en kısa surede emeklılık ıçın muraccat et okadar cok ınsan varkı emeklı olmak ısteyıpte olamayan saygılar

bende merak içindeyim ne kadar bağlanacak diye... 4609 gün ve 249.257 kazanc

bende merak içindeyim ne kadar bağlanacak diye... 4609 gün ve 249.257 kazanc

Bencede 1350 tl gibi bağlanır.

bakalım gorecegız adakm arkadasım.diğer siteler daha az gösteriyor maaşımı anlama veremedim açıkcası..

Son düzenleme:
selam arkadaşlar o siteler tahmini olarak hesaplıyormuş ben geçen hafta emeklilik dilekçemi verirken sgk daki memura sordum ordakiler tahmini dedi doğru değildir dedi bilginize

emeklilik

tarum 41 maaşi 4a emekli maaşi hesaplama sitesinden defalarca hesaplattım

maaş 960 değilde 1300-1400 olsa bende emekli olmayı isteyebilirim

teşekkürler,sözde işçi çalışırken düşük emeklilikte yüksek maaş alır diyorlardı,şuan ben ortalama 1800 alıyorum ne yapayım emekliliğe razı mı olayım.Planları 1800 göre yaptım

konuyla ilgili bimerede bakalım ne cevap gelecek

3 kurumda birden çalışanlarda emekli maaşı

Selamlar.Uzun zamandır bu forumun müdavimlerindendim.Kayıt olmak şimdi kısmet oldu.Bu vesileyle tüm kullanıcıları Selamlıyorum.

Bendeniz 05.04.1970 doğumluyum.Allah hepimize şifa versin bir kaç yıldır kronik hastalıkların pençesinde kıvranmaktayım.Diyabet-Tansiyon-Koah-1.Derece ağır uyku apnesi rahatsızlıklarım var ve Ayrıca vki 40.3 ve obezite hastasıyım.Her hastalık için ayrı ayrı raporum var .Çalışma gücüm tükendi ve artık emekli olmayı istiyorum.Ama kafama takılan ve değerli arkadaşlarımdan kesin bilgi sahibi olan kişilerden bazı hususlar hakkında yardımcı olmalarını talep etmekteyim.Karışık bir çalışma hayatım oldu ve 3 kurumun üçünde de çalıştım.Şimdilerde kafamı kurcalayan soru malulen emekli olduğumda bağlanacak maaş.Halen çocuk okutmaktayım ve çok düşük asgari ücretin altında maaş bağlanması beni korkutmakta açıkcası.

04.10.1988 yılında ilk defa ssk lı olarak çalışmaya başladım.Toplam 187 gün çalıştım ve 1990 yılında askere gittim.Askerlik bitimi Uzman çavuş olarak emekli sandığına tabi çalışmaya başladım.1998 yılında 6 sene görev yapıp istifa ettim.Bu çalışmadan ayrıca 540 gün fiili hizmet zammı kazanmış oldum.2000-2003 yılları arasında ise 360 gün ssk lı olarak çalıştım.Sonrasında kendi işyerimi açarak bağkurlu oldum.2004 ve 2006 yılları arasında 2 yıl 7 ay 27 gün bağkurlu olarak kaldım ve 2006 da işyerimi kapatarak bağkuru sonlandırdım.

Yani hizmetlere baktığımızda; 2000 öncesi hizmet 187ssk+2190+540 gün fiili hizmet zammı ile beraber emekli sandığı 2000 yılı öncesi toplamı=2917 gün
2000 ile 2008 yılları arasıda ise 360ssk+967 bağkur =1327 gün
genel toplamda ise :4244 gün toplam primim bulunmakta.Tekrar ssk girişi yapıp 1 ay kadar prim yatırarak ssk dan emekli olmayı düşünmekteyim.Değişik kurumlarda çalıştığım için hesaplama siteleri değişik rakamlar çıkarmakta ve tam emin olamamaktayım.

Bu işin uzmanı arkadaşlarımdan emekli olduğum zaman ne kadar maaş bağlanacağı hakkında bir görüş beklemekteyim.Bu görüşe göre hareket edeceğim.Ayrıca askerlik borçlanmamı yaptırmam lehime olacaksa bu durum hakkındada sizlerden bilgi beklemekteyim.Saygılarımla...

Üst Alt