Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nın engelli personel alımı ile ilgili tüm detaylar burada

ben başvurudan yeni geldim rapor tarihine bakan yok sadece sürekli olup olmamasına baktılar

benim raporumda 2005 tarihli

"femmy" teşekkür ederim kardeşim...Hangi ilde başvuru yaptınız yazarmısınız...Çok teşekkür ederim sağol...

arkadaslar as önce basvuru işlemi için il sağlık müdürlüğüne gitti fakat raporumda 'çalıştırılamayacağı iş alanları' kısmı boş olduğu için kaydım yapılamadı.
bu bölüme mutlaka bir şeyler yazılması gerekiyormuş. ben 'ağır işlerde çalışamaz' ifadesini yazdıracağım. ( karaciğer nakli olduğumdan dolayı)

fakat kafama takılan bu ağır işlerde çalıştırılamaz ifadesini raporuma mı işleticem yoksa yeni bir rapormu çıkartmam gerekiyor?

bilgisi olan arkadaslar paylaşabilirlermi?

arkadaş uygun işlerde çalışabilir diye yazdırman iyi olur.önce bir saglık kurulunda çalışan memurlara sorarsın.o da yapılması gereken işlemleri söyler sana.

bankaya para yatırmıyorsun.diploma fotokopi,nufus cüzdanı fotokopi,raporun fotokopisi.2 fotograf iş talep formu onlar çıkartıp dolduruyor.birini sana veriyor.diploma dereceni biliyorsan söylersin
ayrıca diploma nufus cüzdanı raporun aslı yanında olsun sınava 10 gün kala sınava girişbelgeni gel al diyorlar.kardeş

dün başvuru için il sağlık müdürlüğüne gittim. kaydım yapıldı rapor konusunda ise; sürekli ibaresi yazdığı için tarihe hiç bakılmadı .rapor tarihi 2003 tür. işitme ile ilgili olmayan işler yapar diye yazıyor. birde benim e posta adresimi tlf numarasını ve ev adresinide aldılar..

sevcan kardeş çevre ve orman bakanlıgına başvurmadım......

sevcan o6 saglık bakanlıgı başvuruları sen ankaradasın ankarada sınava gircen.başvuruyu ankara il saglık müdürlügüne yapacaksın sanırım .tek tercihin olacak o da ankaradır.başvurdugun yer
tercih yerindir dediler bana.kendi branşından girenlerle yarışacaksın

ankarada ön lisans memurluk için sınava girenlerle yarışaçaksın.diger iller seni ilgilendirmiyor

pierre35;

pierre ben daha önce bi denedim senin gb kabul etmediler yeniden rapor çıkarman gerek dediler maalesef ama yinede sor bu ülkede hergün bişey değişiyor

kulge;

ben kayseriden başvurdum 3 kişilik lisans memur kadrosuna daha şimdiden 8 kişi başvurmuştu

Benim şöyle bir sorum olcak arkadaşlar.
Ben hem önlisans hem lisans mezunuyum
Önlisanstan bilgisayar teknikerliği uyuyor bana ona başvurmak istiyorum
lisanstanda memurluk var onada başvurmak istiyorum.
her ikisine başvuramam değil mi.
nabıcam ben.

arkadaşlar hiç diplomasız başvuran oldumu bu konda açık bi bilgi hiç bi yerde yok liseden belgeyle başvuran kabul gören varmı ?

iskoçyalım lisans memurluktan gircen...ön lisanstan degil.başvuru esnasında görevliye durumunu anlat.yardımcı olurlar.

yorgun savaşçı sağolasın.
karar veremıyorum.
istanbuldan atıyorum 500 kısı basvursa 500 kişi ile mucadele edecegıne
bilgisayar teknikerlikten 3-5 kişi ile mucadele etmek daha mantıklı gıbı pffffff kafam karıştı

kardeş iskoçyalım....sen 2 yıllıkla sınava girdin.kazandındiyelim,yarın öbür gün,,4 yıllık lisans bitirdin geldin 2 yıllık diye bizim kuruma girdin ,derler bunun birde araştırması var.sen enson bitirdigin diplomanla girmek zorundasın..bunun sonucu işten atılmaya kadar varabilir..sen önce bir görevliye sor,araştır.4 yıllık bitirip,2 yıllıkla girmek varsa,girersin.

arkadaşlar ben %40 özürlü diş hekimiyim raporu alalı on gün oldu ancak raporda ne sürekli ne de süresi yazıyor ne olacak bilmiyorum yardımcı olrsanız sevinirim ama onbeş yıldır epilepsi hastası olduğum yazıyor ben erzurum yazmayı düşünüyorum diş hekimi olan arkadaşlar varsa görüşelim teşekkürler

kardeş anladıgım kadarıyla senin sakatlıgın sürekli yazmayı unutmuş olabilirler.o raporla gidersen başvuruya kabul etmezler.ayrıca raporunda açıklamalar bölümüne uygun işlerde çalışır yazdırabilirsen iyi olur.gidip saglık kurulu görevlilerine durumunu anlatırsın.ya raporunun boş kısımlarını doldurular yada baştan rapor çıkarttırırsın.

kesin bir bilgisi olan yokmu diploma konusunda ona göre uğraşıyım lise belgesini kabul etmiolarsa başvuramıcaz demektir

3t3n1ty arkadaş lise diplomanı kaybettiysen en son bitirdigin okula gidip diplomamı kaybettigini söylersin sınava başvurmam için belge istersin imzalı onaylı olcak .bu belgeyi başvuru sırasında kullanırsın.öncelikle .başvuruda buluncan yere il saglık müdürlügüne telefon etmektir.bilgiyi verirler sana.kesin bir bilgim yok.

pierre35;

yenı rapor cıkartman gerekır ama sacma olan tarafı bı ınsanın calıstırılamayacagı bır ıs alanı olsaydı yazarlardı demekkı oyle bı durum yok her ıste calısabılırsın anlamını tasır bu olmayan bıseyı nasıl yazacaklar eger dedıklerın dogruysa bıttık bız yenı rapor almak gerekecek

herkese merhabalar arkadaşlar. ben cuma günü itibariyle sağlık raporumu aldım. yüzde 51. Masa başı işlerde çalışır diye bir ibare var. İnternetten forumu edinip doldurup gerekli evraklarla başvuracagım sağlık bakanlıgına.

Ankara'da yaşıyorum lise mezunuyum. Memurluğa başvuracağım.
İki sorum olacak.
1-Önlisans mezunu ile lise mezunu arasında ne fark var?
2-Sınavda ne çıkacak nasılbir yöntem izlememiz gerekir?

başvuru

sağlık il müdürlüğüne bizzat özürlü raporla liseveya ilk öğretim diplomanla nüfüs cüzdanı fotokobisi diploma fotokobisi 2tane resimle :)birlikte başvuruyorsun

yazıcı arkadaşım sürekli vesüreksiz kısmının mutlaka işaretlenmesi gerekiyor ben başvuru yaparken bir kardeşimize raporun süreklimi ve süreksiz kısmını işaretlenmediğini söyledilerve raporu aldığı hastane gittmesini söylediler zaman kaybetmeden hallet onu

çevre orman bakanlığı içiide diploma fotokobisi .özürlü raporu fotokobisi 2tane resim nüfus cüzdanı fotokobsi yeterli

arkadaşlar ben istanbula başvuracağım,istanbulda kaç il sağlık müdürlüğü var, bir tane olmalı ? Kılavuzda sosyalleştirme diye yazıyor, sosyalleştirme derken tam olarak nedir ? Nereyi tercih etmek istiyorsam o il'e gidip başvurumu yapacağım değil mi?

istanbula ait yalnızca 1 tane il sağlık müdürlüğü var. o da çemberlitaş ta yani beyazıt ta. hangi ili tercih ediyorsan oranın il sağlık müdürlüğüne başvuru yapman gerekiyor.

Saglık bakanlığına başvuran varmı

Sağlık bakanlığının sitesine girdim kafam karıştı bir yerde kura yazıyor elektronik ortamda başvuru var kullanıcı adı ve şifresi istiyor sınav olacak il merekezi bir yer yazıyor bilgisi olan lütfen yazsın

cOK SUKUR bu gun basvurumu yaptım...ınanılmaz derecede Basvuru var..

teşekkür ederim yeşililil, sınav türkiye genelinde olacak değil mi, yani her şehirde ayrı ayrı sınav yapılmayacak, meb gibi olacak ?

başvurunun çok olması daha meb lıgının kazananların açıklanmaması açıklansaydı bu kadar başvuru olamzdı bence ve açıklanınca zaten sınava girecek olanlarda azalacaktır o ölçüde herşeyin hayırlısı

arkadas dogru soyluyor meb basvurusunda karsılastıgım kısılerden bırını bugun saglıga basvururkende gordum yanı meb sınavı acıklanmıs olsaydı bu kadar basvuru olmazdı zaten basvuranların cogu sınava gırmeyecektır mebı kazandıgı zaman basvurumu yaparken evrakları teslım ettım yarın gel dedıler mudur beyın yanına gıttım yardımcı ol dedım yardımcı oldu bugun hallettı demekkı ısteyınce oluyomus orman bakanlıgına da basvurdum saglık bakanlıgı elıme bır kagıt verdı ıs talep formu olarak ama orman bakanlıgı hıc bırsey vermedı bız sızı arayaacgız dedı nasıl olcak bılmıyorum

Saglık bakanlığının sınav ile ilgili mevzuatı okudunuz mu

1- mevzuatta kura yazıyor ne anlama geldigini bilmiyorum
2- internet üzerinden onlıne başvuru istiyor ama kullanıcı kodu ve şifre istiyor
3- sınav merkezi yerlerde yapılacakmış
4- nerde başvurusan vur merkezde sınava mı girilecek
5- bu konuda tam bilgi sahibi olan varmı oturan bogaya duyurulur

Üst Alt