Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nın engelli personel alımı ile ilgili tüm detaylar burada

ne demek olmaz arkadaşım lise diplomanı kaybettin diyelim hayat boyu kullanamayacakmısın öyle şey olurmu mezun olduğun okuldan belgeni alıp kullanabilirsin tabikide

femmy doğru söylüyor. bende diplomamı kaybettiğimde mezun olduğum liseye gidip mezuniyet belgesi verdiler diploma gibi değil ama onun gibi iş görüyor. nitekim sağlık bakanlığı sınavına o belgeyle başvurdum kabul edildi.

işte işin kötü tarafı ben şimdi üniversite öğrencisiyim ya lise bana burdan mezun olmuştur yazısı mı vericek ? Bende lise diplomasının fotokopisi var ama aslı üniversitede. Üniversiteden almış olduğum öğrenci belgesi geçmez mi ?

mesutttt;

Üniversiteden temin edeceğin geçici mezuniyet belgesi geçerlidir.

uzun ugraslar 2004 tarihli raporumu buldum evde ancak bu raporda çalışamaz yazmıslar yahu. bu raporla başvuramam herhalde. yeni bir rapor mu çıkartacağım.
kifoskolyoz var bu arada. çalışmama engel değil. ama o zaman maaş için öyle uygun gördü herhalde heyet ben olayın farkına varamamısım.

bu raporu kabul ederlermı yoksa, yenimi çıkartacağım.

bence yenisini çıkartıp çalışamayacağı durumlar kısmına şu durumlarda çalışması uygun değildir yazdırmak daha iyi olur yani biraz uğraşmak lazım. arkadaşlar ben il sağlık müd.de başvuru yaptım ben dişhek. olduğum için evraklarımı kargo ile bakanlığın evrak şubesine gönderdim. öncelikle aramızda dişhekimi olan var mı. bizde sınav yok kura var onun için mümkün ise birbirimizin yazdıklarını yazmayalım.bir de diyelim ki memurlar bir eksiklik veye hata yaptı ne olacak fatura bize mi kesilecek şimdiden teşekkürler

250 kişi önlisans mezunlarına ayrılmış (memur kadrosu)

Arkadaşım internet üzerinden sen işlem yapamıyorsun işlemi yapan görevli personeldir yani müracaatınızı görevli memur yapacak

Iş talep formunu almanıza gerek yok müracaat edeceğiniz yerde görevli memur internet üzerinden başvurunuzu gerçekleştiriyor

en güzel duydugum haberlerden biriydi bu kim yazdıysa saolsn salı yada CARSAMBA HEMEN BASVURUCAM

yakup arkadaşım evet başvuruyu müdürlükteki memur yapıyor sonra o belge orada imzalandıktan sonra sadece eczacı ve diş hek. mahsus kura için sağ. bak. evrak şubesine gönderiliyor ayın 17 sinde de kura çekilecek benim öğrenmek istediğim müdürlük başvuru yaptıktan sonra bakanlık sadece kura mı çekecek yoksa başvuruyu da denetleyecek mi. yani müdürlük bir yanlışlık yapsa bu olay benim başıma mı patlar

bu arada evrakları da benim kendimin kargo ile göndermemi istediler

son basvuru gunu nezaman arkadslar bılgısı olan varsa sevınırım tskler :)

Ya arkadaşlar saglık bakanlgıına basvuru yapanlar sınav giriş belgesı nsl olacak bilgisi olan varmı basvuru bittiginde muracat ettıgımız yerdenmı alıcaz nsl oalcak bilgisi olan varsa yazsın lutfenn

arkadaşlar. SAGLIK BAKANLIGININ SINAVINDA DA MI . HER ENGELLİ İÇİN FARKLI SORU OLACAK. MESELA KULAK, ZİHİNSEL ORTAPAEDİK GİBİ HERKESİN SORUSU FARKLI MI OLACAK?

birde nasıl sorular çıkacak acaba örnek soru felan varmıkı acaba

arkadaşlar illa adayın kendisnin mi başvuruda bulunması gerekior yoksa başka gidip başvuruda bulunabilir mi?

sınava başvuranların sayısı ve detayları açıklanıyormu sınava başvuru süresı sonunda boyle bır istatıstıkı veri bilgilendirmesi sözkonusumu meb sınavında bole bir verı açıklandmı arkadaşlar.

dun gıttım samsun a kayıt yabtırdım eylulun ilk ahftası gel al dedı sınav gırıs belgesını 1tane resım gene ve çok ilgılendıler saolsunlar hava sıcak dıye soguk su servısı yabtılar saolsunlar ve basvuru sayısı 500 samsunda :confused:

ferdi kardeş demek 500'e dayandı ben kayıt olduğuda 357 kişiydi ve toplam kategori yalnız bu rakam yani içinde doktoru,hemşiresi,memru,...vs falan yani

haydi hayırlısı meb bir açıklansın ona göre bizde bişey yapcaz! sen hangi kategoridensin? meb sınavına girdin mi?

Kalbiselim;

selam kalbiselim bende başvurucam nasıl gidiliyor oraya arabayla mı yoksa arabasız mı ben arabasız gidecem tramvaya uzak mı çemberlitaştamı yoksa sultanahmette mi 3 binası var hangisi nolur acele cewap

fulya sanırım kafan karıştı çarşamba ayın 11 i yani son gün salı çarşamba günü gidip yorulma die sölüyom bu sıcakta birde kötü haberle yıkılma:rolleyes:

engellilerin çoğunun ilköğretim mezunu olduğunu düşünürsek sayı meb başvurusunun 2 katı olacak gb hayırlısı olsun bakalım

Sağlık Bakanlığı’nda 8.051 engelli açığı var ama 2000 kişi alıyor.milleti birbirine kırdırıyorlar bu sayı ancak 1\4 tekabül ediyo incelerseniz meb ve diğer kurumlarda öyle 3 te kimi 4 te biri kimi kurumlarda daha az oyalama taktiği yarısına raziyım.bu bile özürlüleri rahatlatırdı umarım kamu kurumlarındaki açık kadar özürlü yoktur türkiyede

arkadaşlar bnde başvurdum bursadan ama ne tarih ne yer belli daha

dağlalesi;

mesajınızı yeni gördüm çemberlitaş tranvay durağında indiğinide kime sorsanız yerini gösterir 100 mt.ileride sokağın sonunda . bu arada yarın son gün 10.8.2010..

arkadaşlar başvuranların sayısı sınavdan once açıklanıyormu meb sınavında boyle bır açıklama yapılmışmıydı, bilgisi olan pls...

sınava girdiğin müdürlüge gitersen orda öğrenirsin herhalde Türkiye geneli 45-50 bin civarı herhalde ama senin greceğin il önemli senin için

Ankara da dün saat 16:30 da müracaat ettim. Komple müracaat sayısı 5,000 kişi ama herkes dahil.
Bunun %70 i liselidir. Gerisini hesaplayın artık

bursada tahmin rakam bilen varmı kaç kişi müracaat etti.ayrıca daha tarihler belli olmadı değilmi

sınav tarihleri ve yerleri hakkında herkez birşeyler söylüyor herşey bir muamma ya....
memurlar nette form bölümünde okudum sağlık bakanlığı sınavı 15 ağusto yazmış biri
bir arkadaş da sağlık bakanlığı sınavının ankarada olacağını duymuş
hiç bir şey belli değil.....

sınav bursada olacakmış arkadaşlar. ben bizzat il sağlık müdürlüğüne sordum. eylülün ilk haftası gel sınava giriş belgeni al dediler. 16 eylülde de sınav oalcak sanırım.

Üst Alt