Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nın engelli personel alımı ile ilgili tüm detaylar burada

ILKODU ILADI BIRIMSIRANO BIRIMADI UNVANKODU UNVANADI BRANSKODU BRANSADI OGRENIMTIPI MÜNHAL

5 amasya 6917 amasya sosyalleştirme 7555 memur 0 yok önlisans 2

Evlı olmasam hıc uğrasmam sınavlarla falan bı isım var yeter derdım ama maasım az dıye cocuk sahıbı olmaktan korkuyorum bakamayacagım dıye neyse ınsallah kımse açıkta kalmaz

cenk_210;

umıdını yıtırme ya çıkarsa :) burda bir arkadaş başvurmak yerıne gıder mıllı pıyango alırım demişti aslında haksız da değl hanı ama malesef durum bu

Gece gece koptum mıllı pıyango mılyonda bır ama bu sınav 2000 de 2 kac tane onlısans mezunu varkı mebe gırer cogu :)

mebe gırerde yerleşirmi yerleşmezmı o var :) inşallah yerleşirsin ama katılım fazla soylım meb sonuçları açıklansın bak ozaman başvurulara:D

arkadaşlar bu kura sadece ilkokul ve ortaokul içinmi geçerli ortaokul ve ilkokullar için sınav yokmu yoksa sadece kuramı var tam bilgisi olan varmı bu konu hakkında?

arkadaşlar üniversite lisans yapmaktayım we 2 sınıfım , ben başvuru yapabilirmiyim ?

Sağlık bakanlığı sınavına internet üzerinden başvurmak için şifre mi gerekli?

böyle bır bölüm cıkıyor. kullanıcı adı ve şifre . sağlık bakanlığı sıtesıne uye mı olmamız lazım.. gercekten bu gırış sayfasını anlayamadım..
yardım edermısınız

arkadaşlar ilk defa giriyorm ondan soruyorm ben meb sınavına girdim sağlık bakanlığına girmemde bir sakınca var mı

dare hayır yok

meb sınavında düşük puan alanlar üzülmesin, sgk sınavında girme şansı daha yüksek olur meb sınavında yüksek puan alanlar ataması olur girme şansı artar diye düşünüyorum ben. :)

rapor eskimi yenimi diye bakıyolarmı acaba ????

arkadaşlar hasta raporlarındaki, çalışabilir,çalışamaz kısmını neye göre dolduruyorlar.

arkadaşlar bende yarın başvurumu yapacağım ama benim pek umudum yok gibi yinede şansımı denemek istiyorum..

arkadaşlar simdi sunu anlıyamadım bu ortaokul ve ilkokullara sıvan degilde kura ile mi bellileneçek peki bilgisi olan varmı bu konuda peki?

benim anlamayadıgım konu şu SAGLIK okullarına girende engellisin diye alınmıyorsun ??? DOKTOR olamıyorsun __ kaç tane engelli doktor veya hemşire gözünüze çarptı ömrü hayatınızda
bunlar bence referanduma EVET kaygısından yapılan küçük ama çok etkili starejiler..

Ben bugün gittim il sağlık müdürlüğüne raporumun aslı yok benim valiliğe vermiştim...ordaki müdürle görüştüm raporumun aslı yok nasıl yapmamız gerekiyor dedim en son verdiğin kurum aslının aynıdır yapması gerekiyormuş..valiliğe gittim aslının aynısını yapması için orası dedi bizim yetkimiz yok hastaneye gideceksin diye.şimdi düşünüyorm hastaneye gitsem o ne diyecek acaba..onun için sınava girmekten vazgeçtim zaten 5 kişi alınıyor imkanı yok kazanmam için torpili en sağlam olanları alacaklardır ..

Saglık bakanlıgı sınavı

Arkadaşlar slm
ben istanbul anadolu yakası pendikte oturuyorum istanbulda bana en yakın nereye baş vuru yapabilirim anadolu yakasında bilginiz varsa rica ederim

Bengisu hnm istanbul pendik de oturuyorum en yakın anadolu yakasında veya nereye baş vurabilirim

HALİLCE il sağlık müdürlüğü sultanahmet çemberlitaşta.
Peykhane Cad. No:10 Çemberlitaş İSTANBUL tel:0212 638 30 00 tel açıp sorabilirsin... karşıda grup başkanlıkları falan var başvuru yapılırmı bilmiyorum...

raporu aldıgın hastanenin başhekimligine ricaedersen elindeki fotokıpiye aslıgibidir yapar

Sağlık bakanlığı engelli alımı

Arkadaşlar merhaba sağlık bakanlığının iş talep formuna başvurmak istiyorum fakat bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

İl Yetkili Giriş ve www2.yenipbs.saglik.gov.tr/ilpbsyetkili.aspx internet adreslerinden T.C. kimlik numarası ile "Elektronik İş Talep Formu"na girerek yapabileceklerdir.

il yetkili giriş kullanıcı adı ve şifre istiyor giremiyorum

meb in sınavına memur statüsünde girdim koca sınıfta sadece önlisans mezunu iki kişi vardık diğerleri lise mezunuydular...hepimize aynı kitpçığı dagıttılar.ve diğer önlisans olan arkadaşımın uyarmasına ragmen yanlışlık yok böyle olucak dediler.ve sınav çıkışı memurlar.nettesoruları incelediğimde bana önlisans değilde hizmetli statüsünde olan soruları verdiklerini yanlış kitapçık verdiklerini farkettim. .. 5 temmuzdan itibaren durumumu il milli eğitim ilçe milli eğitim ve yetkili olan her kişiye anlatmaya calışıyorum... bizim kitapçıklarımızıda sınıftaki liseli arkadaşlarımıza vermşler ve onlarda magdur oldular dilekçe yazdık 15 gün geçti ama hala cvp verlmedi...kimse suçunu kabl etmiyor...ordan oraya yönlendirip duruyorlar...yani bu ülkede hala adaletin olduğunu düşünenlerdendim...ama yanılmşım bu sınav bana çok şey öğretti ....baışmda öğretmenim die geçinen insanlar yüzünden hayatımın en önemli fırsatını kaçırdım...ve şunuda öğrendimki okumakla gerçekten adam olunmuyoır..okumak belki cahilliği alıyor ama eşşeklik baki kalıyor...artık kimseye güvenmiyorum...hak adaleti bu dünyada aramak ne kadar doğru bilmiyorum...o insanlarada hakkımı ebediyen helal etmiyorum...:(

''Görevin Özelliğine Göre Mesleki Bilgiler'' SORULARINI NERDEN BULABILIRIM BİLGİSİ OLAN VAR MI??

sınavda aynı hata yüzünden bşkasına tutanak tutuluo sözde ama o kişininde puanı sıfır olarak geliyo ...çocuk uyardığı halde sırf o sınav sonrası ortalığı kattığı için tutanak die susuturuluo..ama sonuç ortada onun tutanagı dahi işe yaramadı....il milli eiğitim müdür yardımcısı kabul etmiyo ..hata onlarda deglmşş..mebdeymiş şundaymş bundaymışş...öyle insanlar yetkili oluoki konuşmasını bilmeyen adamlar adamım die geçiniyo bu ülkede...adam müdür yardımcısı ama doğru bi cümle kurmaktan aciz... artık yapacagımız hiçbişey yok iki kğıtla hakkımızı aramaya kaldı iş ...o da ya dikkate alınır ya da alınmaz...

Başvuru izlenimlerim

Bu gün Çemberlitaş ta İl sağlık Müdürlüğüne başvuru kaydımı yaptırdım. Biraz sıra var ve kalabalık olduğundan dolayı bekleterek alıyorlar. Ben 1 saat kadar sürede bütün işimi hallettim. Bilinen bavuru sorularının dışında ilginç olarak size kredi ve yurtlar kurumundan kredi alıp almadığınızı soruyorlar. Bunun cevabını bilerek gidin çünkü sonunda bu formu eksiksiz ve doğru olarak doldurdum diye imza atıyorsunuz. Yanlış bilgi verirseniz kazansanız bile imtihanınız geçersiz sayılıyor. İşlemler bitince imzalı bir iştalep formu size teslim ediliyor.

İşitme özürlü arkadaşlar için bu bilgi: Orada size verilen bir kağıda ev adresi, telefon ve mail adresi bilgilerinizi yazmanız istiyorlar. Büyük ihtimalle daha çabuk işlemleri halletmek için.
Benden şimdilik bu kadar.

Arkadaşlar başvuruları hemen veya biraz bekleyerek yaptıgınızı söylüyorsunuz yanlız rapor konusunda bi şeyler soruyoruz kaç gündür formda kimseden ses çıkmıyor,arkadaşlar başvuru esnasında raporun eski tarihli veya yeni tarihli olup olmadıgına bakıyorlar mı? yada eski tarihli raporla başvuran arkadaşımız varmı? lütfen yazarmısınız...Teşekkürler...

Üst Alt