Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nın engelli personel alımı ile ilgili tüm detaylar burada

tek tercih hakkı verilmesi olmamış. türkiye geneli olmalıydı ve meb deki gibi birden fazla tercih ve tercihler dışında atanmayı kabul ettiğimiz bir seçenek olmalıydı

bide meb i beğenmiyoduk beterin beteri varmış :)

Bana da ters geldi bu alınacak memur sayısı ve hangi ile ne kadar olduğu belli değil.örneğin adıyaman yazmış karşısında 0 yazıyoralınmıcaksa o yere neden boşuna yazılıyor...

bulut25;

yok hocam sanmam bu kadar sağlıkçı özürlü olacağını ben hastanede çalışıyorum 200 kişiyiz bi tane bile gelmedi daha başvuruya özürlü kontenjanı boş ama başvuran yok

meb sınavına girenler...

meb sınavına girenler başvurabiliyormu?

arkadaşlar türkiyede özürlülere yapılan bu saçma sapan sınav yöntemleri maalesef çok çirkindir.ne demek her kurum kendi sınav yapıyor sürekli sınav sınav ömrümüz sınavlarala geçecek fakat bir türlü yerleşemiyoruz neden çünkü torpiller bırakmaz garibanlar yerleşsin yapın türkiye geneli bir merkezi sınav nerde açık varsa millet tercih yapsın kpss de olduğu gibi ben sınavlara gire gire bıktım 12 seneden beri herkese boö şanslar zaten sağlık bakanlığı iyice saçmalamış nerden bulacaklar o kadar sağlıkçı kadroların yüzde 50 si boç kalır

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle.Ben 19 yaşında anadolu lisesi mezunu, aynı zamanda açıköğretim iktisat 1. sınıfta okuyan birisiyim. Ortapedik engelim var. Bu hafta içinde engelli raporumu alacağım(yaklaşık olarak yüzde 70). 400 memur alınacakmış(lise mezunu)

Ankara'da yaşıyorum. Münhal yerler tablosundan Ankara'da lise mezunu 19 tane engelli memur alınacakmış. Benim merak ettiğim diyelim 50 soruluk sınavı kazandım. Ne olabilirim memur olarak? Mesela vergi dairesi filan mı?

2.000 küsür engelli alımında Antalya'ya memurluk için sadece 3 önlisans alımı yapılıyor :)

Sınava girmek yerine millipiyango alsam dahamı şansım fazla olur bilemiyorum artık...

Alınacaklar belli gibi liste hazırlanmış, bazı illerde 1 kişi yazmışlar... Alınacakların adınıda yazsalarda hiç git gel uğraşıp masraf etmesek bari.

:D tek kişilik kontenjana başvuru ne kadar akıllıca olur bılmıyorum batmanda olup lısans duzeyınde memurluk için başvuracak olan varsa ben başvurmayacağım..:))
yazsın pls boşuna yorulmayalım

birde sınav merkezlerı dıyor her kurum kendı ılınde mı yapacak yoksa belırlenen ıl merkezlerındemı bunu anlamadım

Acıklar coktan ayrılmıştır.Kıme verilecek bellidir bence...formalitedir...

bence 2000 kadro göz doldurmak için ilan edilmiş.gazetelerde televizyonlarda 2000 engelli istihdam edilecek diye bağırmak için.bu şartları taşıyan kaç engelli var.sağlıkçı engelli olsun olmasın açıkta kalmaz.aynı meb gibi 1000 sağlıkçı 2000 de memur ve hizmetli alsaydı..şimdi anlıyorum ki en güzel sınavı meb yaptı.düşünecek olursak gerçekten çalışmak isteyen il değiştirebilecek durumda olan engeliye seçenek sunarak yolunu açtı..4 gözle beklenen sağlık bakanlığı alımı mallesef boş çıktı.büyük bir ihtimalle merkezi sınav sistemi olmayınca çalışan değil arkası sağlam olan yerleşecektir.

Arkadaşlar bu sınav ayın kaçında olacak ve

başvurular il sağlık müdürlüklerinde mi yapılacak?

Arkadaşlar bu sınav ayın kaçında olacak ve

başvurular il sağlık müdürlüklerinde mi yapılacak?

pari85 arkadaşım allah canımı alsınki doğru söyledin inanmayan varsa gelsin göstereririm sülalecek belediyede çalışan adamlarıda tanıyom ben

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle.Ben 19 yaşında anadolu lisesi mezunu, aynı zamanda açıköğretim iktisat 1. sınıfta okuyan birisiyim. Ortapedik engelim var. Bu hafta içinde engelli raporumu alacağım(yaklaşık olarak yüzde 70). 400 memur alınacakmış(lise mezunu)

Ankara'da yaşıyorum. Münhal yerler tablosundan Ankara'da lise mezunu 19 tane engelli memur alınacakmış. Benim merak ettiğim diyelim 50 soruluk sınavı kazandım. Ne olabilirim memur olarak? Mesela vergi dairesi filan mı?

Sağlık bakanlığının sınavna girip vergi dairesine atanmayı mı düşünyorsun ...Bu da güzel

merhaba ayla sağlamyaşar hanım
sizin cümlelerinize ve düşüncelerinize katılıyom.
sadece reklam
alın 6bin sağlık bakanlığına engelli memur
alın emniyet teşkilatına 6bin engelli memur
alın adliyeye vs kamu kurumlarına engelli memur işte o zaman derim ben gelecek kaygısı yasamam
engüzel ilanı meb verdi .

merhaba arkadaşlar ben uşak lıyım %60 raporum var ilkokul mezunuyum nasıl oacak bizlere kura ilemi
bize bir acıklayabilrmisiniz anlayamadım nasıl olacak.....?

Arkadaşlar görüyorumki herkes torpilden ve istihdamdan şikayetçi. Ama bu şikayetlerimizi forum içinde değilde ilgili kurum kuruluş şahıs her neyse oraya bildirmek gerekir. meb sınavı hatırlarsanız ücretli bi sınavdı ve engelli arkadaşlarımızın başvurularıyla sınav ücreti kaldırıldı. haberlerde duyduysanız össnin sınav klavuzunda bile hata yapmışlar. mebin sınavındada sanırım hatalar vardı ve düzeltildi. bence bi yerlere hataları yanlışlıkları sölemeliyiz. benim o kadar diplomasim yok. bu yönde becerisi olan arkadaşlar varsa hepimiz adına ilgili mercilere bildirsinler lütfen. torpilin önüne geçilebileceğini sanmıyorum. dediğiniz gibi merkezi bi sınav olmalı ve tüm kadrolara oradan atama yapılmalı. zaten sınav eylüldeymiş. kpssde eylülde. ne farkı kaldı bu sınavla kpssye girmenin. daha erkenden yapılsa ve atamalar gerçekleşse daha güzel olmazmı? Allah hepimizin yardımcısı olsun.

özürlü ebe hemşire sağlık memuru vs. alımı yapıyorsun ne tuhaf bir durum sağlık meslek lisesine öğrenci alınırken neden o zaman özürlü öğrenci ayrım yapıyorsun almıyorsun tuhafff ülkemin tuhafff işleriii

arkadaşlar nasıl basvuru yapacaz yardımcı olurmusunuz ayrıntılı sekilde yada adresi tam olarak verebilirmisiniz şimdiden basarılar

internetten başvuru yok meb tekı gıbı değil
bağlı bulunduğunuz sağlık ıl mudurlüğüne gıdeceksınız

başvuru tarıhı 20/07/2010-8/07/2010

1)rapor
2)öğrenım belgenız
3) 2 adet vesıklaık fotoğraf
4)iştalep formu nette var( ancak gıttığıniz il sağlık mud . alıp doldurabılırsınız)

ha bırde ilinizde size uyan kontejan varmı yokmu kontrol edın yoksa boşa sağlık ıl mudürlüğüne gidersenız yorgunluğunuz yanınıza kar kalır malum havalar sıcak sınava başvuracak herekese başarılar..

slm arkadaslar ben bir özurlu vatandas olarak bu sınavları kınıyorum. söz lafa gelince buyuk devlet söylemlerini kimseye bırakmayan.gazzeye yardım diye kosan.dunya konjektörunde söz sahibi olmak icin olmadık isler yapan turkıye devletine sesleniyom utanmıyonmu engelli vatandasını yarıstırmaya. sen engelli vatandasına is veremiyecek kadar acizken.ne isin var gazzede.butun buyuk devletler bu tur sorunlarını hallettıkten sonra cıkar dunya konjektörune .bu ulkenın bır vatandası olarak kimseye hakkımı helal etmıyom

arkadaşlar peki bu özürlülere verilecek sağlık kurulu raporu listesinde bazı hastaneler yok ama başbakanlık resmi internet sayfasında var nasıl olacak simdi meb de aynı seyi yapıp sonra düzelmek zorunda kalmıştı simdi saglık bakanlığı ne yapacak cok merak ediyorum

Arkadaşlar,başvuruya yaparken öğrenci belgesi kullanacağım

peki bu belgenin kaç günlük olması gerekiyor yoksa başvurduğun günün mü belgesi olması gerekiyor?

birde göz hastanesinden aldığım bir raporum var benmi o kabul olurmu

yoksa tam teşekküllü bir hastaneden mi almam lazım?

Arkadaslar munhal yerler adlı dosyayı excel dosyası oldugu ıçın açamıyorum program yok onlısans mezunu ıcın amasyada kadroda yer varmı varsa kac kısı bırısı yazabılırmı sımdıden teşekkurler

[FONT=microsoft sans serif]amasya için[/FONT]
[FONT=microsoft sans serif]onlisans mezunu 2 kişi [/FONT]

Kardes sagol ama goruntu ortada :) anlasılmıyor bı zahmet yazarmısın ellerıne saglık

Sagol batmanlı rakamı gorunce umıdlerımı kaybettım

Üst Alt