Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavında kaç doğru-yanlışınız var, kaç puan aldınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu memur olmuşsun daha neden sağlık bakanlığı sınavına giriyorsun canınmı sıkılıyor

nihat8102;

Oraya geçersin , Bu arada daha önceden herhangi bir kamu da çalışan veya yeni atanan arkadaşlar 1 Eylül 2010 tarihinden itibaren çıkan kanuna göre istifa edip,kazandığı bölüme geçebilirler

Cimcimee;

Tokat Meb'le konuşman lazım !!!

Sınava Girdiği İl: Kocaeli
Öğretim Düzeyi ve Tercih Ettiği Kadro: Lisans-memur-diğer engelliler
Doğru-Yanlış Cevap Sayısı: 39 net 11 yanlış

Herkese hayırlı sonuçlar olsun insaallah ...
Kocaelindeki Lisans katılımını bilmiyorum ,size sansım olabilir mi arkadaslar ?

Sınava Girdiği İl: Amasya
Öğretim Düzeyi ve Tercih Ettiği Kadro: Lise mezunu- memur
Doğru-Yanlış Cevap Sayısı: 42 doğru hatırlamadıklarım var onları yankış olarak değerlendirirsem 8 yanlış

selam arkadaşlar. zonguldaktan lise ve dengi mezunu kaç memur alınacak.bilen varsa yazarsa sevinirim.

ben 80 bekliyorum

istanbul memur 12 yanlış ve önlisans mezunuyum( ort. görme diğer) lise ve dengi kitapçık verilmiş ve bilmediğim için doldurduğum 3-4 belli değil

Matematik den 1 dogrum var sadece 36 dogrum var konya memurluk icin yeterli olacanı zannetmiyorum Su anda Antalya orman bölge nin sınavını kazanmış durumdayım ordaki sorulara göre matematik zor turkce soruları daha kolaydı orda 76 puan almışım buda beni 117 kişi arasında 1. yapmış burdaki 72 puan yeterli olurmu bilmiyorum olursa bende ev tasımak zorunda kalmam hayırlısı olsun

konya lise ortapedik, görme engelli, diğer
42 doğrum var hayırlısı inşallah

arkadaşlar bugün aldığım email i sizinle paylaşmak istedim.

Sayın AKKUÇ,

Talebiniz Sağlık Bakanlığı'nın görev ve yetki alanına girmesi nedeniyle ilgili bakanlığa iletilmiştir.
Bilgi edinmenizi rica eder iyi günler dilerim.

Tarih: 13 Kasım 2010 Cumartesi 15:59
Kime: Selma Aliye Kavaf
Konu: dilekçe

Sağlık Bakanlığı 2.000 engelliyi istihdam etmek için 13/11/2010 günü sınav yaptı. Ancak bu sınava “halen aday ya da asil olarak çalışan memurlar” da katılmış bulunmaktadır.
Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre bu mümkün değildir.
İlgili yönetmelikte yapılan son değişiklik ile “halen aday ya das asil memur olarak çalışanlar da açılacak engelli memur sınavlarına katılabilmektedir”. Ancak, bu yönetmelik değişikliği yürürlüğe girdikten sonra verilen ilanlar için geçerli olup daha önce verilmiş olan ilanlar eski yönetmeliğe tabi olarak yapılmak zorundadır.
Ancak bunu bilmelerine rağmen bazı engelliler Sağlık Bakanlığı sınavına bugün katılmış ve kazandığı takdirde atanacağını ümit etmektedir.
Bu bireyler hakkında ilgili yönetmeliğin;
GERÇEĞE AYKIRI BEYANDA BULUNDUĞU ANLAŞILANLAR
“Madde:19 – Sınava giriş belgesi verilmek suretiyle sınava girenlerden; iş talep formunda gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz atamaları yapılmaz. Ataması yapılmış olsa dahi iptal edilir. Bunlar hiçbir hak talebinde bulunamazlar.
Ayrıca gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenler hakkında 765 Sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulamak üzere ilgili kurumca o yer Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulur.” Maddesinin uygulanması gerekmektedir.
Sağlık Bakanlığı sınav ilanı verildiği tarihte henüz Milli Eğitim Bakanlığı atama sonuçlarını yayınlamadığı için Sağlık Bakanlığı’na başvuruda bulunulmasını makul karşılayabiliriz. Ancak M.E.B. atama sonuçları ilan edildikten ve atanıp göreve başladıktan sonra kanun ve yönetmeliğe muhalif olarak Sağlık Bakanlığı sınavına girerek, atanmayı amaçlamayı makul karşılamamız mümkün değildir. Binlerce engellinin hakkı çiğnetilmemelidir.
Bu durumdaki arkadaşlarımızın yapacağı tek şey vardı; “Ya bir dilekçe ile atanarak memur olduklarını İl Sağlık Müdürlüklerine bildireceklerdi ya da sınava katılmayacaklardı. Ancak bunun aksine kurumları kandırarak ya da yönetmelik değişikliğini ileri sürerek yeniden atama plânları kuranlarda iyi niyet aranmaz.
Gereğinin yapılmasını istiyoruz.

beyler kırşehirde önlisans giren yok mu söylesin ağzına yapışcak siz her halde kopya aldınız için kazandık gözüyle bakıyornuz ondan mı cevap vermiyorsunz:***???

bursadan yokmu önlisans katılan nereye gitti bu adamlar ?????

benim bursa lise memur görme 38 net yapmışım 76 puan yapıyor 657 sorulaını yanlış yapmışım

bende kocaelnde gırdım lısans memur 36 net

Il:izmir
öğretim düzeyi:lisans
tercih ettiğim kadro:memur
puan:en kötü ihtimalle hatırlıyabildiğim kadarıyla 60 puan sanırım yerleşemem (7 kişi alacaklar lisans mezunu) yine ümitler başka bahara :(

beyler kırşehirde önlisans giren yok mu söylesin ağzına yapışcak siz her halde kopya aldınız için kazandık gözüyle bakıyornuz ondan mı cevap vermiyorsunz:***???​

arkadaşım biraz daha dikkatli konuşurmusun. burası sıradan forumlardan degil

Sınava Girdiği İL:malatya
Öğretim Düzeyi ve Tercih Ettiği Kadro:hizmetli
Puanı:74 puan net..

afsinlibey;

teşekkür ederim.cümlemizin inşallah.
cıkmadık candan ümit kesilmez demi:))

sınava girdiğim il ÇORUM
sınava önlisans memur katagorisinde girdim 82 - 84 arası bir puan bekliyorum.çorum da sınava giren arkadaşlar tahmini puanlarınızı yazarsanız birbirimize yardımcı oluruz

Sınava katılım

Lise düzeyinde katılım kaç kişi bilen var mı?

slm beyler kırşehirden giren yok mu bu forma üye olan kimse yok bir cevap versin altı üstü sınavdan kaç aldığını tahmin etcek bu kadar zor mu kırşehirden girenler size diyorum:??

bide ege üniverstesi sınavına başvuran arkadaşlar varsa onlardan rica etsem başvuranlar önlisans olark buraya vevap yazarlarsa sevinirim

24.11.2010 - 26.11.2010 Saat:09:40 Aralığından bu Yana Verilen
Bilgilerin Analizleri
TOPLAM KAYIT SAYISI : 125
( Verilen Uyumsuz bilgiler silinmiştir )
KAYIT YAPTIRILAN İLLER
TOPLAM OLARAK 49 ilden 125 kişi
ADANA 6 5%
ADIYAMAN 0 0%
AFYON 0 0%
AĞRI 0 0%
AMASAYA 1 1%
ANKARA 14 11%
ANTALYA 2 2%
ARTVİN 0 0%
AYDIN 1 1%
BALIKESİR 2 2%
BİLECİK 0 0%
BİNGÖL 0 0%
BİTLİS 1 1%
BOLU 0 0%
BURDUR 1 1%
BURSA 5 4%
ÇANAKKALE 0 0%
ÇANKIRI 1 1%
ÇORUM 1 1%
DENİZLİ 1 1%
DİYARBAKIR 1 1%
DENİZLİ 1 1%
ELAZIĞ 2 2%
ERZİNCAN 0 0%
ERZURUM 2 2%
ESKİŞEHİR 1 1%
GAZİANTEP 3 2%
GİRESUN 1 1%
GÜMÜŞHANE 0 0%
HAKKARİ 0 0%
HATAY 2 2%
ISPARTA 1 1%
MERSİN ( İÇEL ) 4 3%
İSTANBUL 11 9%
İZMİR 6 5%
KARS 0 0%
KASTAMONU 0 0%
KAYSERİ 2 2%
KIRKLARELİ 0 0%
KIRŞEHİR 3 2%
KOCAELİ 3 2%
KONYA 2 2%
KÜTAHYA 2 2%
MALATYA 2 2%
MANİSA 3 2%
KAHRAMANMARAŞ 3 2%
MARDİN 5 4%
MUĞLA 1 1%
MUŞ 0 0%
NEVŞEHİR 1 1%
NİĞDE 0 0%
ORDU 2 2%
RİZE 0 0%
SAKARYA 2 2%
SAMSUN 0 0%
SİİRT 0 0%
SİNOP 0 0%
SİVAS 0 0%
TEKİRDAĞ 1 1%
TOKAT 3 2%
TRABZON 2 2%
TUNCELİ 0 0%
ŞANLIURFA 3 2%
UŞAK 1 1%
VAN 1 1%
YOZGAT 0 0%
ZONGULDAK 5 4%
AKSARAY 3 2%
BAYBURT 0 0%
KARAMAN 0 0%
KIRIKKALE 0 0%
BATMAN 2 2%
ŞIRNAK 1 1%
BARTIN 0 0%
ARDAHAN 0 0%
IĞDIR 0 0%
YALOVA 0 0%
KARABÜK 0 0%
KİLİS 1 1%
OSMANİYE 1 1%
DÜZCE 0
KAYIT YAPTIRANLARIN ÖĞRENİM DURUMU
İLKOKUL/İLKÖĞRETİM(ORTAOKUL) 6 5%
LİSANS 17 14%
LİSE VE DENGİ 70 56%
ÖNLİSANS 32

TOPLAM KAYIT YAPTIRAN BÜTÜN ADAYLARIN PUAN ARALIĞI
32 - 40 Puan Arası 4 3%
42 - 50 Puan Arası 1 1%
52 - 60 Puan Arası 3 2%
62 - 70 Puan Arası 11 9%
72 - 78 Puan Arası 33 26%
80 - 88 Puan Arası 52 42%
90 Puan 5 4%
92 Puan 2 2%
94 Puan 3 2%
96 Puan 4 3%
98 Puan 4 3%
100 Puan 1
KAYIT YAPTIRANLARIN ÖĞRENİM SÜRELERİ
İlköğretim - Ortaokul 6 5%
3 Yıllık Lise 55 44%
4 Yıllık Lise 16 13%
2 Yıllık Meslek yüksek okulu 34 27%
4 Yıllık Ünv. 13 10%
6 Yıllık Ünv. 1 1%
KAYIT YAPTIRANLARIN ÖZÜR GRUBLARI
GÖRME - ORTOPEDİ 101 81%
İŞİTME - KONUŞMA 16 13%
ZİHİNSEL ENGELLİ 8
KAYIT YAPTIRANLARIN YANLIŞ YAPTIKLARI SORU GRUBU
Yanlışım Yok ( FULL ÇEKTİM ) 1 1%
Tarih - Atatürk ilkerleri ve Inkılapları 65 52%
Türkiye Coğrafyası 30 24%
Türkçe 32 26%
Matematik 81 65%
657 Devlet Memurları Kanunu 43 34%
Resmi yazışmalar 21 17%
Temel Bilgisayar 24

ANKETE ULAŞILAN ADRESLERİN VERİLERİ
www.memurlar.net 53 42%
www.engellilersitesi.com 9 7%
www.engelliler.biz 41 33%
Other 22 18%
DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE8tdUN6RV93WmVhSFBDZ20zVGlRQkE6MQ

Sağlık bakanlığı özürlü personel alim puanları

Adıyaman, önlisans, memur, 39 net, 2 kişi alınacak, başvuru :35, benim arkadaşim 42 net yapmış

Saglık bakanlığı özürlü personel alım punları

Il:adıyaman
önlisans:memur
39 net
başvuru:35
istihdam :2
aynı İlde arkadaşım 42 net yapmış kategori aynı

İzmir
Ortaöğretim - hemşirelik (ortopedik engelli)
78 puan kesin, diğer soruların cevaplarını net hatırlamıyorum puanım yükselebilir

MERHAHA Bem ÇORUM dan gırdım
Lise memur 35 net 15 hatırlamıyorum hayırlısı bakalım
Keske meb. gibi tercıh sansı verselerdı herkes ıcın daha ıyı olurdu
Bırde galiba bazı ıllerde tahmınen 80 kadar duser atama

Merhabalar
il:Bartın
Önlisans:Memur
28-30 net
Başvuru:Bilmiyorum
İstihdam:2
28-30 net yapmış

Bartın Önlisans Başvuru sayısı kaç?

Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum. Bu sınavda cıkan sorulara herhangi bir kaynak/önceden çıkmış soru vs gibi şeyler var mıydı sınava girmeden önce sadece merakımdan soruyorum bilen varsa söylerse sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt