Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavında kaç doğru-yanlışınız var, kaç puan aldınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sitenin üyesi olanların çogu girmedi heralde siteye ya ne var yazsanız doğrularınızı eliniz kırılmaz ya bizde ona göre umutlanırız

evet zihinsel engellilern kitapcığıymış ee ne olucak şimdi bnm sınav kağıtım başka ora başka ne saçma iş ya valla billa

37 doğrum war. 13 yanlı$ bu yanlışLarın 10'u matematikten :)))

qonca sen ne yaptın kaç net bekLiyorsun ¿

35 sorudan 33 dogru 2 yanlış 15 soru ne yaptım hatırlayamadım hadi hayırlısı zonguldak lise mezunu görme

YiRiZMa;

benm 40doğrum var ama 3soruyu hatırlayamadım onlarda doğru olur inşallah matden 1yanlışım varda ben tarihten kaybettm

qnc;

ke$ke trabzonda oLsaydın da kazanma ihtimaLin daha fazLa oLurdu. büyük şehirlerde 40 net yeterli olmayabilir :S umarım kazanırsın.

Girdiği İl:Mersin
Öğretim Düzeyi ve Tercih Ettiği Kadro:/Önlisans Memur
Net-Puan:41 veya 42 doğru
Mersinde 150 kişi önlisansdan sınava girdi, 3 kişi atanacak.Sizce 82 puanla atanırmıyım?:confused:
Meb sınavında 2 soruyla atanmayı kaçırdım.Bu sınavdada atanamazsam çok üzülücem :(

ark soru nun cevabı dogru
cevab b olcak cozumu nasıl dersen burda mat ıfade olsa anlatcam ama yok 1kesır 10/9 cıkıyor 2 kesırde 10/9 ccıkıyor topla 20/9

her soru 2 puansa 78 aldım 39 net hayırlısı olsun

sınava kocaelide girdim 36 dogrum yani toplam 72 puanım var lisans memur duzeyinde girdim matemetikten dolayı bukadar dusuk aldım tarihle cografyam iyiydi

zonguldak için 40 net yeterlimidir ki ya 6 kişi kontenjan

cimcimee bende aynı sorunu yaşıyorum ortopedi önlisans olarak girdim çözdüğüm sorular bunlar değil napıcağımı bilemiyorum.inşallah yanlış yayınlanmıştır.

42 doğru 8 yanlış arkadaşlar kesin sonucum.
Sınava Zonguldak'ta girdim.
Sınav Branşı: Memur (Lise ve Dengi Okul Görme-Ort.-Diğer)'dir
Herkes için hayırlısı olsun...

kayseri lisans memur 41 net hayırlısı bakalım

arkadaşlar herkes sınava girdiği şehri ve puanı yazarsa daha iyi olur en azından yerleşip yerleşemeyeceğimizi anlarız benim 38 netim var gaziantep te sınava girdim ve 35 kişi alınacak

sınava girdiğim il Denizli-Lise memur-ortopedik-38 doğru 9 yanlış 3 Soruyada ne cevap verdiğimi hatırlamıyorum :D yani şimdilik 76 puan bakalım :) herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun :) ha birde hiç çalışmadan girdim keşke çalışsaymışım hayırlısı :)

manisa. lise . gor.ort.40 kesin 3 belirsiz su an 80 puan...

Güncell

Arkadaşlar Bilgilerinizi girdikten sonra bi yorum yazarsanız konu güncel kalsın diye gelen arkadaşlarda ulaşabilsinler diye

ben başvuru yaparken bilgisayar sertifkamıda vermiştim bilgisayarmı yazacağım?

Hayır Mezuniyetin Neyse o Lise ve dengi Bölüm Bilgisayar ise bilgisayar Sertifika Diploma görevi görmez

Sınava Girdiği İl: GAZİANTEP
Öğretim Düzeyi ve Tercih Ettiği Kadro: İLKÖĞRETİM / HİZMETLİ
Doğru-Yanlış Cevap Sayısı: D:33 Y:17

NAN U AV ARKADASIM İLK ÖNCE TBRKLER AMA HANGİ KATAGORİDEN GİRDİGİNİ BLİRTİRSEN SEWİNİRİM... Sınava Girdiği İl: ?
Öğretim Düzeyi ve Tercih Ettiği Kadro: ?
Doğru-Yanlış Cevap Sayısı: ?

merhaba arkadaşlar nasılsınız inşallah herkesin saglık bakanlıgı sınavı güzel geçmiştir.arkadaşlar malatya ortaokul giren varmı puanları net şu gelir diyen arkadşlar varmı rica etsem malatya..
tahminim 74 puan matematik attıgım tutarsa iyi olur

Ingillete italya tartışması vardı.evet bencede ingiltere:)
yanlış hatırlamışız.
2yanlışım var ama kayseriden yerleşebilecegimi sanmıyorum.
yerleşebilecek arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

sağlık memuru toplum sağlığı
şırnakta girdim
48 doğru 2 yanlış

şırnak
toplum sağlığı
48 doğru 2 yanlış

selam

arkadaşlar ben hizmetli ortaokul ortapedi bölumunden sınava girdim ve hatırladıgım kadarıyla tam olarak 31 dogrum var acaba puan sıralaması nasıl yapılıyor bu sonuc bana ne sonucu getirir bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen tşk şimdiden

31 doğru 62 puan yapar. 62 puan ise hizmetli kadrosunda kazanacağını sanmam. insanlar 88 ile acıktalar hizmetlı kadrosunda..

Sınava Girdiği İl: Malatya
Öğretim Düzeyi ve Tercih Ettiği Kadro: Lise Ortopedik,İşitme Engelliler Diğer
Doğru-Yanlış Cevap Sayısı: 46

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt