Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavında kaç doğru-yanlışınız var, kaç puan aldınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pari85;

istanbulda yaşıyorum fakat Van da sınava başvurdum ve girdim artı istesemde matematiği sevemiyor anlayamıyorum :)

İstanbul lise düzeyinden girdim sınava 88 bekliyorum ama hiç umudum yok neden derseniz 18 kişilik kontenjana 88 ile çok zor selam ve dua ile

ama ne hikmetse MEB sınavında da yüksek puan alıp hiç umudum yok diyen arkadaşlar yerleşti. ne demek oluyor bu bir tür kendini avutma mı?

yüksel76;
hayırlı olsun bence şimdiden kazandın bukadar yüksek puanla

Arkadaşlar aramızda mebi kazanan varmı
Kazanan varsa eğer 1 sorum olacak tc numarasını yazdıktan sonra ekrana direk atandınız yazısımı çıktı yoksa atandığınız il mi çıktı

Fatma bamamı söyledin kazandın diye ben hiç sanmıyorum

Pardon Yüksel'e yazmışsınız

muğla ortaöğretim 38 net atanmam bir mucize olur diymi:(

Arkadaşlar puanlar il bazında değerlendirileceği için belli olmaz bazı yerlerde 80 ile bazı yerlerde 70 ile bazı yerlerde de 60 ile atama olur.Mebteki gibi Türkiye genelinde yarışmayacağız ve mebteki gibi değildi sorular,herkes için hayırlısı olsun.

beyler kırşehirden bu siteye üye oan yok mu nerdesiniz ordaysanız bir ses verirbekliyorum

nihat8102;

Kına yakarsınız bu kadar aç gözlü olmanızı anlayamıyorum atansanızda sağlık bakanlığına giremiyeceksiniz.Yapabileceginiz tekşey bir kişinin hakkına tecevüz etmek.

beyazdosya01;

Katılıyorum arkadaş bu mebe yerleşen arkadaşları anlamıyorum devlet memuru olmuşsunuz daha ne istiyorsunuz bırakında diğer arkadaşlarımız girsin,sadece şunu diyorum Allah gözünüzü doyursun diyorum,bırakında diğer arkadaşlar girsin sizin sınava girmeniz bile hata.Ondan sonrada burada bide kazanırsam ne olacak diyorsunuz valla bu kadar açgözlü olmayın,sizde işsizken kadrolu olupta ama tekrar bu sınavlara giren arkadaşlara kızıyordunuz ,unuttuğunuz bu halinizi bi düşünün bence.

sınava girebiliyor fakat atanması yapılmışsa diğer sınavı kazanırsa bile atamazlar en azında şimdiye kadar böyleydi ama bazı değişiklikler yapıldı oda ekim kasım dönemi için geçerli değil

sınava girip kazanmış olsalar bile atanamayacaklar, hatta ceza bile alabilirler.

Yazık günah diyorum hem memur ol hem de sınava gir yaziklar olsun

Sınava Girdiği İl: izmir
Öğretim Düzeyi ve Tercih Ettiği Kadro: ilkögretim
Doğru-Yanlış Cevap Sayısı: 49-1

madizmir;

Haklısın yetmez. En az 54-55 doğru yapman lazımdı. Keşke bi kaç soru daha olsaydı da yapsaydın

hey Allahım ya

madizmir;

ben anlayamadım acaba diyorum bu gözü doymazlık sadece biz engellilere has birşey mi? ceza olsun diye acaba bu yüzden mi engelli olduk. yahu kardeşim 49 net yapmışsın alay eder gibi ama yetmezzzzzzzzz demişsin. Allah aşkına yetmesi için kaç net yapman gerekiyor acaba 50 nin üstü olmadığına göre pes gerçekten pes artık.

ticet77;

peki sağlık bakanlığı sınavını kazanıp ilk kez memur olanlar,ekim-kasım dönemi engelli alımı sınavını da kazanırsa atanırlar mı,o kuruma geçiş yapabilirler mi?

sağlık bakanlığı sınavı zaten ekim kasım dönemiydi sağlığı kazanan biri mart- nisan döneminde sınava girebiliyor kazanırsa da atanıyor yeni düzenlemeyle

ticet77, ekim-kasım döneminden kastettiğim devlet personel başkanlığı engelli alımı idi, o da geçerlidir öyleyse yeni düzenlemeyle?

sınava Van'da girdim lise düzeyinde
ortopedik ve diger grubundan
2 yanlış 48 dogrum var
96 puan geliyor.6 kişi alınacak hayırlısı artık..

ticet77;
Sağlık bakanlığı sınavı başvurusundan mı bahsediyorsunuz?

özürlü memur alımı

ben sınava kırşehirden giriyorum önlisans 82 puan bekliyorum diğer kırşehirli arkadaşlar kaç puan aldığını yazarsa sevinirim hakkımızda hayırlısı olur inşallah

antalyadan kimse yok mu hadi puanlarımızı yazalım 80 puan lise :eek:

ticet77;

O zaman sınav başvurusu Temmuz - Ağustos ayında alındı ve bu sınavda yeni kanun geçerli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt