Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavında kaç doğru-yanlışınız var, kaç puan aldınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Van'da sınava giren arkadaşlar varsa, puanlarını açıklamaları makbule gecer.özellikle lise düzeyi.

öylemi dersin pınar 6 kişilik kadroya 350 kişi başvurmuş van da:)

ona bakarsan istanbul a nazaran da iyi olduğu için gidip orda sınava girdim

van 6 kadro= 350 başvuru olduğuna göre
ankara 19= 2000 in üzerinde olması doğal kadro sayısı fazla umarım yerleşiriz de kurtuluruz sınav sınav gezmekten ders çalışmaktan:)

bursa önlisans 80 üzeri puan alan hiç yokmu ??

350 kisi başvurmus..tabi bunların alacagı puan onemli 96 puandan daha ii yapanlar cıkabilir elbette..ama simdilik en iyisi benim..
sonucların resmen acıklanacagı gune kadar tabi:)

urartu en iyisi sen olduğunu nerden biliyorsun bir arkadaşın 1 yanlış yapmış sadeceen iyininde iyisi vardır herzaman unutma :)

ticet77 mesajımı dikkatli okuduysan 96 puandan daha iyi yapanların olabilecegini belirtmisim ayrıca demisim ki en iyi olma durumum kesin sonucların açıklanacagı gune kadardır..elbette her zaman daha iyisi vardır :)

klasik van lı tepkisi hemşerim ya:D

ticet77 van'da lise duzeyinde sınava 350 kişi girmiş demişsin bu resmi bilgi mi yoksa tahmin mi?

yok resmi bilgi il sağlık tan söylediler

350 kişi az mı yoksa çok mu bi yorum yapmak güç :)

van için çok sonuçta 6 kişi alınıyor allah ikimizede nasip etsin urartu sınavdan çıktığımda çoğu insan kötü geçti diyordu bakalım hayırlısı

evet hayırlısıyla Allah nasib etsin diyelim bize de bekleyen arkadaşlara da...ben kimseyle konusma fırsatı bulamadım yani genel durum nedir bilemiyorum lakin tanıdıgım bi arkadaşım lise duzeyinden girmisti tahminen ona 60 civarında geliyor onun dısında hic fikrim yok..
bildigim kadarıyla cuma gunu sonuclar acıklanacak bekliyoruz bakalım..

??????????? AtaMaLaR nE zAmAn OlAcAK ????????????

ya benim bilmediğim bi konu var arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim cuma günü puanlar açıklanılacak peki atamalar ne zaman olcak bu ay çıkmadan olurmu ki

ticet77;

kardesım sen nerden ogrendın kackısı nasıl basvurdugunu ben manısa dan ogrenemıyorum da sen hanhgı sıteden ogrendın bana haberdar edermısın

siteden değil il sağlık müdürlüğünden öğrendim dostum

pari85'e

arkadaşım bişeyleri öğrenmek için illa ki puanın olması mı gereki yo ben bilen biri varmı aceba diye sordum bilmiyosan cevap vermek zorunda deilsin anlatabiliyormuyum ?

arkadaslar yarın ayın 10u meb ın sitesınde acıklanan puanda kazanıp kazanılmadıgımızda yazacakmı bilgisi olan varmı? yoksa sadece puanımız mı yazacak yada sonradan mı bilgi verilecek??

Puan ile birlikte kazanıp kazanmadığımızda açıklanacak.

Arkadaşlar açıklanırsa buradan linki paylaşmayı unutmayın...

inşallah memur olursun...

arkadaşlar kesinmi 10 aralıkda acıklanaçak

mebdeki atamalarda ilk önce puan açıklandı.. sadece aldığın puan ve sınava girdi kısmı yazıordu... yani kaçıncı olduğun yada atanma durumu ile ilgili somut bişey yazmamışlardı... 15 gün itiraz için süre tanındı tabi bu 20 günü buldu. atama ondan sonra belli oldu. bu sınavıda eğitek yaptığı için sistem aynı olur die tahmin ediyorum hakkınıza hayırlısı...

varsa nasibim gelir yemen'den
yoksa nasibim ne gelir elden!!
ben de yarını böyle tanımlıyorum...umarım vanlı arkadaşlar 98 veya 100 almamıştır :D

pari85 umuyorum ki yarın da gulersin tabi bende :)

sakin olun yav dünyanın sonu gibi konuşuyorsunuz biraz sakin !!!:):)

Bazen beklemektir sevmek ;
Ne kadar bekleyeceğini bilmeden
Bazen fedakarlıktır sevmek ;
Sende olanı bile verebilmek
Bazen yalnızlıktır sevmek ;
Issız yollarda tek başına yürüyebilmek
Bazen affetmektir sevmek ;
Anne şefkati taşımak yüreğinde
Bazen ağlamaktır sevmek ;
Kimseye göstermeden gözyaşlarını
Bazen özlemektir sevmek ;
Akreple yelkovana düşman olurcasına
Bazen yorulmaktır sevmek ;
Kan ter içinde peşinden koşarcasına
Ve korumaktır sevmek ;
Arkasında dimdik durabilmek
SEVMEK SAÇAK ALTINA SIĞINAN
GÖÇMEN KUŞUN KAR TANECİKLERİ ARASINDA
UÇUŞAN BEYAZ TÜYÜNÜ GÖREBİLMEKTİR

görmek için muhakak beklemek gerekir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt