Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar sizde farkında mısınız yıl başından beri dosyalara bakılıyor sanırım.
Son gelen sonuçlar geçen yılın.

Arkadaslar 19.09.2018 de istanbuldan ankaraya gonderdigim rapor Bugun itibari ile eviss te gorunmeye baslamistir bilgilerinize.is yerine e tebligat gonderimi de Bugun yapilmis,is yeri bana e tebligati ulastirdi fakat tebligatta ek: bakanlik yazisi ve rapor diye belirtmis.bu evraklarinda gelmesi gerekmiyormuydu ? Yazimiz ve ekindeki bakanlik yazisi ile rapor orneginin ilgiliye teblig edilmesini Rică ederim diye belirtmis .

Vergi dairesi sistem üzerinden işlem yapıyoruz, Ankara’ya evrakları taratıp gönderiyoruz diyor. Evrak posta-kargo vs yapılmıyormuş artık. Bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba. Teşekkürler

HakanEs26 merhaba
İvd den neyi sorgulatabiliyoruz? Ayrıca bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim. Bağlı bulunduğum VD sistem üzerinden evraklarınızı taratıp gönderdik diyor. Sistem bu şekilde mi işliyor? Evraklar posta vs gitmiyormuş artık?

muratayhan2018

İVD de bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor. Ankara vergi dairene e tebligat ile yolluyor. Vergi dairen de işyerine 10-15 içinde yolluyor.

evrakların postayla gelip gitme diye bir şey yok sistem üzerinden bilgi akışı saylanıyor dosyayı teslim ederken dikkat ederseniz anlaşılıyo sıkıntı şu görevli memur işleminizi ne zaman yaparsa o zaman işlemler oluyor işini iyi yapanlar sistemden gelen yazıları takip ediyor ve hızlı bir şekilde işler yürüyor

evraklarını teslim ettiğin vergi dairesine git sor

@DIRILIS

Benimkide 7ocakda Fatih deydi işyerime tebliği 10 ocak işyerime e posta ile tebliğ ile evisde de gözüktü.Işyerimin bordro bölümü çağırıp epostada ekle gelen 3evrakın fotokopisini bana verip sana tebliğ ettik dedi.Evraklardan 1i ankaradan diğeri fatih vergi dairesinden onay yazısı 3.sü ise raporumun ankaradanda mühürlenmiş onayının fotokopisi idi.3üde fotokopi olarak bana verildi.Ve bunları ömür boyu sakla dendi.

Bunlarla 11 ocak bağlı bulunduğum sgkya emeklilik bölümüne gittim .Sıra aldım durumumu anlattım.Bana hizmet döküm belgesi çıkardı süreyi tamamladığıma dair tek bir kağıt verip Bununla üst kattaki 4a emeklilik servisine çık ön dilekçe doldur dedi.11 ocakda cuma dilekçemi doldurdum.Pazartesi çıkacak işyerine verebileceğin emekli olabilir yazısı , pzrtesi gel al dediler.Pazartesi gittim dilekçemi alan bayan yokmuş diğerleri yardımcı oldu.Bayan hazırlamamış kağıdınızı masasında duruyo dediler yardım isteyince biri 5dkda kağıdımı verdi.Demekki o işlem cuma günüde hallolucakdı.

Insanları yokuşa sürmenin alemini hemde hiçbir yoğunluk yokken 4masadaki personelde boşken anlıyamıyorum...Sgkdan emekli olabilir yazımı 14ocak tarihli aldım ayın 31 çıkış vericem yalnız dedim sorun değil bunu şimdiden alman.istediğin zaman çıkışını ver aynı gün gel müracaatını yap dediler.Yani sgk işlem gününüzde 3gün sürüyor ona göre haraket edin .
mustafa esin

İşlemler posta kullanmadan bile eposta hızıyla bile bu kadar 4 5 ayda sonuçlanıyorsa o zaman daha da kötü...Vay bizim halimize...Böyle olduğunda aksine zaman hız kazanılır benim bildiğim..

Merhaba Şimdi Sivas Numune Hastahanesi Evraklarımı Tamamlayıp Sivas Vergi Dairesine Yollamış Dün Aradım Görevli Memur Biz Evrağı Ankaraya Yolladık Dedi Şimdi Sormak İstediğim Bir 3 Ay Daha Mı Bekleyeceğim Yoksa Eksik Evrakları Olanlara Öncelik Mi Veriliyor Ankara'dan Vergi İndirimi İçin Bilgisi Olan Varmıdır

Kardeşim bende Sivas'tan gönderdim. Önceki gönderenler den iade gelenler gene süreci bekliyorlar maalesef. 08.10.2018 Ankara'ya ulaşma tarihi hala işlemde deniyor banada. Sen 02.10 da göndermiştin toplamda 5-6 ayı bulacak sanırım.

HakanEs26
Bağlı olduğum vergi dairesi Ankara’ya evrakları (heyet raporu-ekleri vs) sistem üzerinden taratıp gönderdiklerini söylüyor. Posta yoluyla gönderi yapmıyoruz diyorlar. Sağlık kurulu bu şekilde kontrol sağlayabilir mi? Genel uygulama bu şekilde mi? Bilginiz var mu?Zaman kaybetmemek adına olmazsa evrakları elden mi götürsem acaba
Teşekkürler

muratayhan2018 vergi dairesi 1/2 aya kadar raporları posta yolu ile gönderiliyordu şuan sistem değişikliğine gidilmiş ise bilemem ama sistem üzerinden evrakları gönderilmesi daha iyidir kısa zamanda sonuçlanır vergi indirimleri..

Vergi dairesine başvuru yaptıktan sonra iş yeri çıkış verirse, sorun oluyormuy du? Emeklilik için.

@umut2135

Umut sen emeklilik evraklarını verdin değilmi sgk ya.

Birde şöyle bir söylenti var buralarda.
Bizler vergi indiriminden emekli olacağımız için mesela 4090 gün prim istiyorlar emeklilik onaylanırsa bunu otomatikman emekli maaşını 5600 günden hesaplıyorlar diye söylüyorlar doğrumu acaba?

@sweden0
Sıkıntı yok emekli olabilirsin. Önemli olan vergi indirimi başvurusu yaptığın zaman çalışıyor olman yeterli daha sonra işten ayrılsanda önemli değil önemli olan evrağınu takip etmek olacak. Oda çalıştığın zaman vergi indirimi başvurusu yaptığın esnadaki iş yerine e tebligat gelir yada sen kendin takip edersin

Shaky34 hayır daha vermedim şafak 500 daha
Vergi indiriminden emekli olacaklar dediğiniz gibi maaş hesabı yapılırken 5600 gün varmış gibi kat sayılarla hesaplanılıyor.

Günaydın... Olumsuz hava şartları nedeniyle çalıştığım firmada engelli kadrosundakilere izin verildi.
Amma ve lakin 4. 5 aydır hala Ankaradan onay gelip vergi indirimi almadığım için işyerim beni engelli kabul etmediğinden yararlanamadım

Kamil ali

Kardeşim söylediklerine çok üzüldüm bende senin gibi 4 aydır ankaradan vergi indirim belgemi bekliyorum .
Fakat senin olayın rapor dur vergi indirim belgenin gelmesine gerek olmadan iş yerin sana bu desteği vermek zorunda.
Vergi indirim belgesinin iş yerinin sana yaptığıyla bir alakası yok bence sana bu ayrımı yapanlara elindeki kapı gibi sağlık kurul raporunu göstermelisin aksi taktirde iş yerin bilerek veya bilmeyerek sana karşı şuç işliyor

epilepsi %40 raporum var 25/9/2018 istanbul vergi dairesinden vergi indirimi için gönderdim fakat 30/11/2018 işten çıkarıldım raporum ne zaman gelir gelen raporumu işten çıkarılmak ret cevabı olabilir mi

Vergi dairesine başvuru yaparken çalışıyor olmak yeterli. Ama sonuç eski işyeri ize gelecek...
Ben de 20 Eylül de İstanbul fatihe başvurdum, 26 Eylülde Ankara ya gönderildi görünüyor...
Bekliyoruz sabırla...

E tebligata sirket haricinde ulasma imkanimiz varmi arkadaslar vergi indirimi icin gelen

Slm arkadaşlar 7 ağustosta gönderdiğim raporun 14.01 2019 yani pazartesi işlemden çıkmış ama sonucunu öğrenemedim nereden öğrenebilirim aksaray vergi dairesine gittim sistemde gözükmüyor dedi evise kaç günde düşer saygılarımla

Vergi dairesi başkanlığından öğrenebilirsin. Yani her ilin vergi dairesi başkanlıklarında gözükür. Seninki ilçe olduğu için merkez yani il başkanlığı oraya yollayacak.

Tam 60 kez aradım
Ulaşmak ne mümkün Ankara ya...
10 gündür durum bu...
Robot ablanın "aradığınız numaraya şu an ulaşılamıyor" demesinden bıktım....

03124153597 ben bu numaradan öğrendim arkadaşlar hemen açıyolar ama sadece işlemden çıktı veya işlemde diyorlar sonucunu bilmiyoruz diyorlar

415 32 06 415 32 17 /18 numaralara tam 1 aydan beri ulaşamıyorum

Yarın da o numarayı deneyelim. Tam 25 dakika hiç aralıksız aradım
Açan yok...

03124153597 Bu numara açıyor ben bugün aradım 27/12/2018 istanbul gönderilmiş ama istanbul gelmedi dedi

Acaba raporunu Ağustos _ Eylül de gönderip hala cevap bekleyenler sadece İstanbul dan gönderenler mi?

Arkadaşlar Ağustos Eylül aylarının gelmiş olması gerekiyor. İzmir istanbul bursa ve çanakkalede ki arakdaşlarımın hepsi gelmiş sizde vergi indirimine başvurduğunuz vergi dairelerine telefonla yada giderek bilgi alın.

Ankara Vergi Dairesi Hangi Semtte Oluyor Açık Adresi Nedir Bilen Varmıdır Arkadaşlar

Üst Alt