Uğur; yok kardeşim niye kızayım. Ben sizin için diyorum
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
hepimiz korkuyoruz yavaş yavaş olur alışırsın daha zaman varkpss konu anlatımlı kitabı aldım.benim kafa hiç almıyo valla.napcam ben çok korkuyorum.allah herkesin yardımcısı olsun.
fazlası herşeyin zarardır zaten azı iyidir dedim.Suna;
Sınav korkusu insanı belki çalışmaya yönlendirebilir veyahutta bu korku insanı bir şeyler yapmaya gayret ettirir. Fakat insan bir şeyler yapmaya gayret edip hiç bir şey yapamıyorsa veya yarım yamalak yapmışsa "korku, strese dönüşür. Stred ise hiç iyi bir şey değildir. İnsanı yanlışa sürükler, elini ayağını birbirine dolaşmasına sebebiyet verir. Kısacası ikiside iyi bir şey değildir. Ben geçen yıl MEB sınavında ders çalışmadım. Sınava girene kadar korkuda yaşamadım ve kazanacağımı ümit ederek girdim. Fakat sınav başlayınca baktım sorular kolaydı ve heyecana kapıldım. Heyecanın etkisiylede strese bulandım. Ha yine sınavı kazandım ama 100 almam gerekirken 72 aldım Kıssadan hisse vereyim: Kardeşim hiç sınava çalışma ama içinde heyecan, korku, stres olmadan sınava rahat kafayla gir, kazanacağını/kazanabileceğini ümit et ve buna inan; en ideal olanı budur ve önemli olan kafa rahatlığıdır. Bu şekilde 4/4'lük kazanılabilir... Bilgilerinize
tarihin hepsi çıkar ama çoğunluk inkilaptan çıkartarih derken inkılap tarihimi yoksa osmanlımı çalışıyosunuz.yani hangisinden sorulacak biliyomusunuz.ben inkılap diye biliyorumda ona çalışıyorum. doğrumu yanlışmı bilmiyorum.
tarih derken inkılap tarihimi yoksa osmanlımı çalışıyosunuz.yani hangisinden sorulacak biliyomusunuz.ben inkılap diye biliyorumda ona çalışıyorum. doğrumu yanlışmı bilmiyorum.
teşekkürler yaprak hanım siz çalışıyormsnz ekol hocadan..