Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2012 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu tamamen okumadım yani her üyenin yazdığını daha önce bu haberi okumuştum, Paylaşım için teşekkür ederim ama aklıma birşey takıldı. Acaba biz sadece özürlü memur sınavınamı girebileceğiz kpss ye girdiğimizde kadroya alınabilecekmiyiz yoksa bizim sınav ayrı diye kpss ye girme hakkımız kalkacakmı ? Bir haberde niteliklerde özür durumu %40 üzeri olmama şartını gördüm acaba tüm kadrolarımı kapsıyor bilgisi olan paylaşırsa çok müteşekkür olurum. İyi forumlar.

reys;
Okumuş olduğum bir habere göre bu ricanız 3 yıl içinde gerçekleşecekmiş dilerim gerçekleşir. Benim temennim ise paradan ziyade sağlam güvence altında olan bir iş. Tabi sizin Hastanız için sizin ricanız gayet yerinde Acil şifalar diliyorum Allah yardımcınız olsun.

arkadaşlar nereye başvuru yapacaz ve nasıl bilğimiz olacak bu durumda kayıtlarda nereye başvuracaz.

asi prens daha hiç bir şey belle değil. bilinen tek şey sınavın 2012 yılının ilk çeyreğinde yapıalacak olmasıdır.

teşekkürler.ben başvuru tarihini kaçıracam diye çok korkuyorumda

Ömss Başvuru

Bugün Aile ve sosyal politikalar bakanlığını aradım Ömss ile ilgili bilgi almak için verdikleri cevap ocak ayının ilk haftası sınav klavuzunun yayınlanacağı ve sınav tarihinin belli olacağını söylediler..

herkes kendi ilindeki ilçedeki kamu kurumlarına direk olarak girse olamazmı ya valla kimse işsiz kalmaz

sonbahar
senin dediğin gibi olması imkansız bi şekilde eleme yapmaları gerek çalışamayacak durumdakiler emekli edilir çalışabilcek olanlar işe başlar...20binlik kontenjana ortalama her şehre 246 kişi düşüyor gerçek anlamda kör,topal,sağır,lal,zihinsel alınırsa birçok özürlü işe girebilir dışardan bakınca özürlü denebilcek Türkiyede olsun olsun 1 milyon kişidir bunların yarısı emekli bir kısmıda çalışan kişidir...işi yandan özürlü olan hastalık sebebiyle özürlü sayılanlar bozuyor onlarda eklenince şehir başı ortalama 90-100 bin özürlü kişiye çıkıyor sınava tahmni her ilden 5-50bin arası kişi katılacak buda kime şans kime kısmetse oluyor işimiz nasibe kaldı...

hayırlısı olsun arkadaşlar yavaşda olsa güzel gelişmeler var

xxxman öyle tahmin mi olur 5 bin ile 50 bin arası il başına.çoğu ilimizin nüfusu 100 bin yok sen sınava girecek engelli çıkarıyon 50 bin:)

Özürlü Memurluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak???

merhaba arkadaşlar
özürlü memurluk sınavı ne zaman yapılacak belli oldumu? herkes bir tarih söylüyor? bu sınavın tarihi ve şartlarını hangi siteden öğrenebiliriz?

kahramanketli kardeşim
istanbulun nufusu 13 milyon dersek sadece istanbuldan bu sınava gircek sayısı 400_500 bin kişidir ortalama olarak söylüyoruz tabi her şehirde ortalama 246 kişi alınacak diyoruzya sınava girecek kişi sayısı 246nın en az 10la 20 katı olur ülkemizin yüzde 10nu özürlü sınıfında dediğin gibi 100bin kişilik bir ilin yüzde onu 10bin hadi bunun 3de1 i emekli olsun bir kısımı çalışıyor bir kısmıda girmiyor olsun o ilden bile en az 2bin kişi kesin gircek bu sınava...

geçen yıl sağlık bakanlığı sınavına ortaöğretim düzeyinde istanbuldan giren engellilerin toplam sayısı 1600 ü bulmuyordu. bakabilirsiniz. yüzdeliğe vurursanız işin içinden çıkılmaz. türkiye genelinde sadece ortaöğretim düzeyinde sınava girebilecek aday sayısı 35 bini geçmez. ön lisans ve 4 yıllık lisanslılarla birlikte bu rakam 50 bini bulmaz bile. sınav başurusu başladığı zaman hep birlikte göreceğiz. tabii sağlam olupta sahte rapor çıkarıp bu sınava katılacakları saymıyorum. :)

kardeşim sonucu görcez bu sınav öyle 3-5 kişi alınacak bi sınav değil 20bin kişi kadar bi sayıdan bahsediyoruz ve duymayan kalmadı nerdeyse herkez şansını denemek isteyecek ben bile bi kurum sınavına girdim işe giremeyince umudu kestim başka bi kuruma katılmadım ama buna ne olursa olsun gircem benim gibi kaç bin kişi vardır bunu düşünmek gerek...

bu sınava zihınsel engelliler gırebılecek mı pekı

onların ataması nasıl olacak pekı ya da sorular bu dedıgım kısı muglalaı noter huzurunda mı

Bugün Aile ve sosyal politikalar bakanlığını aradım Ömss ile ilgili bilgi almak için verdikleri cevap ocak ayının ilk haftası sınav klavuzunun yayınlanacağı ve sınav tarihinin belli olacağını söylediler..

onur teşekkürler en azında birilerimiz net bilgiler verip araştırısa daha güzel bilgiler alırız,peki sınav sorularıyla alakalı konu veya kitapçıklar varmı bildiğiniz paylaşırsak şimdiden çalışmaya başlayabiliriz...

Bakan Fatma Şahin 5N1K'da

Bakan Fatma Şahin bu akşam cüneyt Özdemirin sunduğu 5 N 1 K adlı programda olacağını yarım saat önce twiterrdan duyurmuş.sınavla ilgili email atalım

Ben şimdi emaiilimi attım.email atacak arkadaşlar kısa ve net yazsın.sınav ne zaman olacak soruların kapsamı ne olacak hangı kurum kaç memur alacak sayın bakana sorabılır mısınız dedim

arkadaşlar ben bir gözlemi mi paylaşayım nısanın ilk haftası tum yurtta aöf sınavı var ondan sonrada ösym nısan ayı sınav takvımıne bakarsanız veb sıtesınden pek boşluk yok ömss martta olabılır sanırım

Bu yönetmelik 3 ekim 2011 de yayınlanmıştı zaten. aynısı bu. hani nerde mart yazıyo

ali bey yöetmelıkte mi yazıyor mart ayı diye yoksa sızın bılgınızımı paylaştınız

ömss kılavuzu ne zaman yayınlanacak?arkadaşlar kimse bilmiyor mu ? lütfen bilgisi olan varsa paylaşsın...

özürlü hakları

Ben %51 özürlüyüm. Ve özel bir şirkette çalışmaktayım. özürlü raporu 2008 tarihinde devlet has. Almıştım. Ve 2012 de özürlü sınavına girmek için tekrar raporu yenilemem gerekiyormu ve kaç yılda emekli olabiliyorum teşekkürler

hayır kardeşim raporunda sürekli ibaresi varsa tekrar rapora gerek yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt