Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Hizmetli / puanınız ve tercihleriniz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bundan önceki meb sınavında evet merkezi bir sınav değildi ama yapılan illerde atananların puanları hemen hemen aynıydı farklı illerdi aynı sorulardı aynı puanlardı
umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır
bende çok istedim atanmayı ama 88 ve altının pek şansı yok gibi inşallah yanıılırım

Bende 88 aldım. Kendime %50 şans veriyorum. Bende sizin gibi 85'e hatta 90'ın altına düşmesini zor olarak görüyorum. Artık hayırlısı bekleyip göreceğiz. Gönül isterki hiçbir arkadaşımız dışarıda kalmasın ama :( Benim işteki mesaim bitti. Hepinize HAYIRLI AKŞAMLAR diliyorum. Fazla da STRES'E gerek yok galibaaa :D

suat06;

evet aynen senin dediğin gibi. Ankara yazanlar arasında yarışacaksın

80 puan
Eskişehir
İstanbul
Antalya
İzmir
Balıkesir
6. tercih (evet)
Hayırlısı arkadarşlar kısmet varsa kimse önüne geçemez. Ama raporlarda önemli ağır engelliler alınmıyormuş galiba Milli Eğitimde bana öle dediler. İstanbula da liste amamışlar....

arkadaşlar valla burada herkes matemetik profesörü oldu yav
20000 kişi girmiş %10 100 almış ne bu yav eğer bu sınavdan 2000 kişi 100 aldıysa
artık sınavlara girmeye filan gerek yok bu ne ya abartmayın o kadar bakın benim bir arkadaşım diyor ki 30000 kişinin girdiği bu sınavda 15 000 kişi 6. şıkkı işaretlememiş.eğer doğruysa çünkü bazı arkadaşlarımız başka illere gitmesi zor olucak bu denilen de doğru olabilir.sonra illerde felaket bir yığılma var mesela konya ,adana, istanbul,balıkesir,hatay,bursa,izmir buraları yazan çok olmuş bu işi bence tercihlerde çözecek çok büyük rol oynayacak.bence hiç can sıkmaya gerek yok nasipse olur zaten.nasip değilse yüksek puan alsanda tercih yanlışlığından gene olmaz hepinize saygılar

ben kütahyayı tercih ettim 88 6.da evet ama yazan arkadaş 1 tane gördüm daha önce hayırlısı

gece arkadaşım hala konuyu anlamadınız diyoruz ki 100 ile 90 arası alan çok olmuş eğer hepsi 6. tercihi kabul ettiyse atamalar 90 altına düşmez
ona bakarsan kardeşim bu forumda da 100 alan yok burayı baz alamayız ki puanda ve tercihlerde...
birde merkezi sınav sisteminde torpil olmaz

nurdan
100-90 arası olabilir ben sadece 100 için yorum yaptım.ama şunu bilinki tercihler ve tercih dışı atanma şıkkı burada çok rol oynayacak.iyi puan alanlar var ama hata yapanlarda var.mesela benim arkadaşım 6.şıkkı işaretlememiş.puanı iyi ama tabi böyle olunca iş biraz zorlaşıyor.
ha bu arada nurdan bacım şu il milli eğitim de asılı dediğin puan listeleri sen nerden baktın biz de bakalım

gece
arkadaşım bu benim girmiş olduğum 4. engelli sınavım puan üistünlüğü her zaman avantajdır eğerki kişi tek il i tercih etmediyise ve 6.şıkkı kabül ettiyise puan üstünlüğünden dolayı atanır
diyorisunuz ya tercihler ankarada adanada vs yoğunlaştı 6. şık bu yoğunlaşmayı otadan kaldırıyor kişinin puan üstünlüğü var ankarada yerleşemedi 6. şıkla o kişi zaten otomatikmen başka bir il e kaydırılır
biliyorsunuz 2000 aisil üye 2000 yedek üye olacak yedekleri şanslı görüyorum ÇÜNKÜ engellerimiz farklı atandığı yer engeline uygun değilise gitmeyecektir birde geride alım fazla olacağından gitmeyecektir diye düşünüyorum
forumda liste var dediler ama yokmuş sanırım

Arkadaşlar formda bazı arkadaşlarımız Milli Eğitim Müdürlüklerinde liste asıldığı puanları ve giren kişileri orda görebildiklerini yazmış dün, bende bu haber üzerine bugun Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğüne gitti ordan atama bölümünden bir memur ilede görüştüm böyle bir listenin olmadığını söylediler. Şimdi böyle bir liste varmı yokmu? Varsa o zaman bazı il müdürlükleri ellerinde giren kişilerin tc no ları ile sisteme girip puanı öğrenip yayınlamışlardır. Bu durum hakkında bilgisi olan açıklayıcı bir bilgi yazarsa diğer arkadaşlarımız da aydınlanmış olur. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

selam nurdan21...sanırım bu saatte kimse yok

uğurlu:sen kaç aldın?

hayırlı olsun kardeşim...tercihlerin nereler?

selam duygu_bahçesi

nurdan21 bacım senin 4.sınavınsa benim 14.sınavım.biz öyle kafadan konuşmuyoruz sen gibi milli eğitim liste asmış sabahtan beri 3 tane milli eğitim müd.aradım böyle bir şey yok dediler.liste işini insanlara gerçekmiş gibi yazmayın anladınmı ben sana demiyorumki yüksek puanlılar atanmaz.ama 6.şıkkı işaretlemeyenler ve hep aynı illere yığılma yapanlar atanması zor diyorum.ama sen ya anlamak istemiyorsun yada anlamıyorsun.23 gün sonra her şey meydana çıkacak sen hiç canını sıkma

liste filan yok...ben şimdi personel meb i aradım 20 gün içinde atamalar açıklanca.ağustosun 15 de göreve başlanmış olucak dediler...ayrıca il bazında değil türkiye genelinde atama yapılacak..tercihlerin bi önemi yokkk yüksek puan alanlar yerleşecekkk:(

puan ustunlugu tercıhın falan onemı yok meb acıklama dahı yaptı bu konuda hala tercıh ıl ıl dıyorsunuz basarı puan lısetesı oluscak altıncı tercıhı ısaretleyen yuksek atancak dusuk puan alan kısı ısterse kendı tercıhı ettıgı ıl sadece kendısı yazssın puanı dusukse atanamıcak.

Bu sürecin sonunda atamalar, adaylardan sınav başvuru aşamasında alınan atama tercihleri doğrultusunda puan üstünlüğüne göre ilan edilen kontenjanlar ölçüsünde yapılacaktır.

MEB'in açıklaması. elest yanlış biliyorsun

Yahu şu Milli Eğitim Bakanlığından bir yetkili çıkıpta, 30 bin kişinin didişip durduğu şu duruma bir açıklık getirmiyorrrr :( Hiçbiri görmüyorlarmı? , okumuyorlarmı?, duymuyorlarmı? bu sorunları!!! Bu nasıl bir sistemdir anlamadım. :( :( :(

Düşünmek istemiyorum ama Torpillilerin olabilir mi ? :D

Ya arkadaşlar bişey sorucam ya önceden kitapçıkta işe başlama 15/08/2010 yazmıyormuydu ya .Ben mi yanlış baktım acaba .Dün baktım 15/09/2010 yazıyor aynı kitapçıkta

soykankaan .....işitme engelliler puanları çok düşük kardeşim,kontejan gerçekten vereceklermi engel gruplarına yoksa laftamı kaldı......

çorumdan hizmetli statüsü için sınava giren arkadaşlar varmı varsa puanlarınızı paylaşabilirmisiniz?? benim 90 çorum, ankara, samsun, trabzon, konya ve 6. diğer evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt